Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кировец.......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кировец.......

Няма К-а на което да е монтиран шестцилиндровия ЯМЗ-236.На К-700 е монтиран ЯМЗ-238,на К-700А е същият със турбина.К-701 е със 12 цилиндъра,като използват 4-ри глави от ЯМЗ-236,К-701А е със глава на всеки цилиндър и може да размонтираш която си поискаш,имат и още модификации.И двата вариянта,К-700 и К-701 са със хидро-механични скоростни кутии,като на една основна предавка има четири диапазона(хидро-муфи),които се задействат със лост(избирач)и по хидравличен път се задейства една от муфите.По време на работа,операторът може да превключва диапазоните(без да ползва съединител)със цел постигане на оптимална скорост на обработката.Заради хидро-механичната ск,тези машини не палят на дърпане,или по инерция.
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ето това се казва компетентен отговор.
      Аз не твърдя и не споря. Просто ми се струва по звука че е МАЗов но все пак са от един производител ЯМЗ. Баща ми много години караше МАЗ и от тогава имам допир с тези машини.
      Ако съм засегнал някой моля да ме извини .
      По добре късно от колкото никога .
      Нула89781нула019

Коментар

Да подкрепя колегата Петров.На К 700 в всичките му видове,най-малкият слаган двигател ЯМЗ 238 с номинална мощост 238 к.с.От там нагоре се слагат с турбини и 12 цилиндрови.В момента в Добрич мисля и присаждат и белазови ЯМЗ 240 с 400 к.с.Засега кутиите и мостовете държат.

поздрави

Коментар

Здравейте, купих си ,, К701,, и сега търся ръководство за експлоатация. Ако някой има или знае от къде да се сдобия ще съм му благодарен ако сподели.
          Поздрави.

Коментар

http://mashintop.ru/manual.php?id=141

дръпни го от тука
            only 4 x 4,sim AWD

Коментар

За двигателя ако имаш въпроси питай на лични.
              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X