Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кировец.......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кировец.......

http://www.youtube.com/watch?v=tZczP8uxhCA

http://www.youtube.com/watch?v=d7X8O...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GiYZv...eature=related

Руските машина forever

Поздрави

До: Кировец.......

Какво се учудваш?Това е руска машина,грубой,но здравой .Ама какъв разход дава бедна ти е фантазята.
    harley davidson-fan

Коментар

Вече има по-добри от руските машини,но на времето като са били единствени никои не е гледал разхода почти
      Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Абе, хубави, мощни и здрави машини са. Вярно са старички и времето им е минало, ама са си старашна Съветска техника. а относно ЯМЗ 240 си гори нафта като ТЕЦ.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

И сега руската техника не отстъпва по нищо на новите машини.Нма трактор който да оре както оре трактор К700 или К701. било то джондер или клас. Рзахода на к700 е с 200 гр по висок от отзи на джондра макар че джондра е колкото като по мощност но оре с по малко тела. И новите трактори са хубави и мощни но иат един дефект Много са леки и нямам нужното сцепление. Иначе са добри но ако бяха по тежки.

Коментар

Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнение
            И сега руската техника не отстъпва по нищо на новите машини.Нма трактор който да оре както оре трактор К700 или К701. било то джондер или клас. Рзахода на к700 е с 200 гр по висок от отзи на джондра макар че джондра е колкото като по мощност но оре с по малко тела. И новите трактори са хубави и мощни но иат един дефект Много са леки и нямам нужното сцепление. Иначе са добри но ако бяха по тежки.
            Колега за някои работи си прав,но ако си карал руски трактор и знаеш какво е "удобството" и мекотата на возията.Точно по това ги превъзхождат новите машини за полето.А пък тези старите ЮМЗ-та без хидравлика направо нямам думу за тях.
            Поздрави!
            Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Абе да ви попитам аз, с какъв двигател са тези машини, Ямз 238 и 240 ? Гледам из нета има и с ЯМЗ 8423 ? има К 700 К 700А гледам има и К 701 К 701М К-701Р - каква е разликата и какво означават тези букви
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                Абе да ви попитам аз, с какъв двигател са тези машини, Ямз 238 и 240 ? Гледам из нета има и с ЯМЗ 8423 ? има К 700 К 700А гледам има и К 701 К 701М К-701Р - каква е разликата и какво означават тези букви
                Мисля, че К-701 е с дванадесет цилиндров двигател от танк Т-55, а К-700 е с по малък
                Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
                  Мисля, че К-701 е с дванадесет цилиндров двигател от танк Т-55, а К-700 е с по малък
                  Абе знам ли и аз. До колкото знам К 700 е базовия модел и е с ЯмЗ 238НБ с мощност 158кв - 215 конски сили, К 700А е със същият двигател ама май четох че е с турбо, а как ще е с турбо ако е 215 коня, ако е с турбо трябва да е поне 300??, знам ли и аз, на всякъде ралично пишат. А К-701 вече е с друг вид външен и е с ЯмЗ 240Б 12 цилиндров - без турбо и е 220кв - 300 конски сили. А до колкото знам К 701М е подобрение - с по - "добър" двигател - ЯмЗ 8423 с турбо - 8 цилиндров с турбо и е 246кв - 335 конски сили?????, това намирам из нета, значи обобщено Кировец с v12 двигател с турбо няма, така ли, с турбо е ЯмЗ 8423 v8, а К 700 и К700А също са с турбо v8, но са 158 киловата??? А вече при К 701М - означава, че е с по - добър двигател - Ямз 8423, а виждал съм на снимки и К 701Р - това какво ще рече - http://www.vbox7.com/play:95e5b735 - ето този е К 701Р - като гледам е без турбо и май е 12 цилиндров???
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Колега има и V12 с турбо който е 400 коня води се най-мощният някаде трябва да потарся линка кадето го има... поздрави
                    0878 847 325 Наско

Коментар

до колкото се сещам 12 цилиндровия е 360 кс , а 8 цил. турбо с чешка турбина 320 к.с. Руските турбини са по-слаби . Имах супер маз 8цил.Турбо много як двигател работи без вода повече от 1час и не му стана нищо и неса много апетитни до колкото знам 2литра на декар и се конкурира с 5 пъти по-скъпи и модерни трактори. Е вътре е доста горещо и ако му е разбит кръста доста блъска но в общи линии е много добър трактор

Коментар

От: Кировец.......

Това с литрите на декар е много относително ,ако ореш в пясък на 15 см ще ти даде и 1 литар на декар.
                        До руските машини не са лоши ,но за тях просто няма качествени резервни части което е доста сериозен проблем.
                        А сравнението със западните машини просто е безмислено руското си е купчина трупано голямо желязо.

Коментар

Да питам в тая тема да не отварам нова.Откъде и на къкви пари може да се намерят 4камери от гумите на тоя звер.И къкво е горе долу теглото на всяка?Съмнява ме да е с безкамерни.

Коментар

Тракторы «Киро&#107.rar ами тук си пише горе -долу всичко за тях

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                              Да питам в тая тема да не отварам нова.Откъде и на къкви пари може да се намерят 4камери от гумите на тоя звер.И къкво е горе долу теглото на всяка?Съмнява ме да е с безкамерни.
                              ТРябват ти вътрешни гуми от К 701 така ли? Не знам за какво са ти но по вулканизаторите, големите трябва да имат, а теглото ще е поне 20, 30 килограма.
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X