Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кировец.......
Свий
X
-
До: Кировец.......
И сега руската техника не отстъпва по нищо на новите машини.Нма трактор който да оре както оре трактор К700 или К701. било то джондер или клас. Рзахода на к700 е с 200 гр по висок от отзи на джондра макар че джондра е колкото като по мощност но оре с по малко тела. И новите трактори са хубави и мощни но иат един дефект Много са леки и нямам нужното сцепление. Иначе са добри но ако бяха по тежки.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Искрен Преглед на мнениеИ сега руската техника не отстъпва по нищо на новите машини.Нма трактор който да оре както оре трактор К700 или К701. било то джондер или клас. Рзахода на к700 е с 200 гр по висок от отзи на джондра макар че джондра е колкото като по мощност но оре с по малко тела. И новите трактори са хубави и мощни но иат един дефект Много са леки и нямам нужното сцепление. Иначе са добри но ако бяха по тежки.
Поздрави!Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Коментар
-
Абе да ви попитам аз, с какъв двигател са тези машини, Ямз 238 и 240 ? Гледам из нета има и с ЯМЗ 8423 ? има К 700 К 700А гледам има и К 701 К 701М К-701Р - каква е разликата и какво означават тези буквиАко е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеАбе да ви попитам аз, с какъв двигател са тези машини, Ямз 238 и 240 ? Гледам из нета има и с ЯМЗ 8423 ? има К 700 К 700А гледам има и К 701 К 701М К-701Р - каква е разликата и какво означават тези буквиТова което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
-
Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнениеМисля, че К-701 е с дванадесет цилиндров двигател от танк Т-55, а К-700 е с по малъкАко е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
до колкото се сещам 12 цилиндровия е 360 кс , а 8 цил. турбо с чешка турбина 320 к.с. Руските турбини са по-слаби . Имах супер маз 8цил.Турбо много як двигател работи без вода повече от 1час и не му стана нищо и неса много апетитни до колкото знам 2литра на декар и се конкурира с 5 пъти по-скъпи и модерни трактори. Е вътре е доста горещо и ако му е разбит кръста доста блъска но в общи линии е много добър трактор
Коментар
-
От: Кировец.......
Това с литрите на декар е много относително ,ако ореш в пясък на 15 см ще ти даде и 1 литар на декар.
До руските машини не са лоши ,но за тях просто няма качествени резервни части което е доста сериозен проблем.
А сравнението със западните машини просто е безмислено руското си е купчина трупано голямо желязо.
Коментар
-
От: Кировец.......
Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнениеДа питам в тая тема да не отварам нова.Откъде и на къкви пари може да се намерят 4камери от гумите на тоя звер.И къкво е горе долу теглото на всяка?Съмнява ме да е с безкамерни.Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар