Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мотокар/електрокар втора употреба

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся си мотокар/електрокар втора употреба

Фирмата в Германия има още един бр. от същия, на почти същата цена...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Няма да повярваш - абсолютно същия продадох миналата седмица, същия модел, тонаж, цвят ..........
      Честито и със здраве да го ползваш!
      Иначе в момента имам само дъргели

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0373.JPG
Прегледи:1
Размер:260.5 КБ
ID:5747884
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
        Няма да повярваш - абсолютно същия продадох миналата седмица, същия модел, тонаж, цвят ..........

[ATTACH=CONFIG]907619[/ATTACH]

Мислех че търговския раздел е на друго място. И си мислех, че тези форуми са за взаимопомощ и да се споделя кой как се е справил с трудностите
        Последно редактирано от mishkata_mp; 29-03-17, 21:43.

Коментар

Че аз тия железа не ги продавам! Да не е нещо да си се объркал, брато?! Някъде да виждаш да пиша, че ги продавам??! Не, не, честно, станА ми много интересно. Айде да уточниш, моля!
          Само DIESEL !!!

Коментар

Че аз тия железа не ги продавам! Да не е нещо да си се объркал, брато?! Някъде да виждаш да пиша, че ги продавам??! Не, не, честно, станА ми много интересно. Айде да уточниш, моля!
            Няма да повярваш - абсолютно същия продадох миналата седмица, същия модел, тонаж, цвят ......

Коментар

Образован човек, наясно с граматиката и лексиката на българския език. Наистина никъде не е писал, че ги продава... Дори и в темата за Ясен...
              "Лексиката е част от езиковите норми. Лексикалната норма са включените в речевата практика употреби, при които речниковото значение на думите се проявява."
              В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнение
                Няма да повярваш - абсолютно същия продадох миналата седмица, същия модел, тонаж, цвят ......
                Питам те за кокалите на снимката, къде виждаш да пиша, че ги продавам? Къде на снимката го видя същото Мицубиши?
                Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  Ще търся дълги вилици да купя...
                  Колко дълги ти трябват ? Ако ще ги ползваш рядко и за по малки тонажи се правят вилични удължители .
                  Деуто е много читаво . Концепцията с двойните гуми е много добра . Кара е изключително стабилен на странично клатене особено като имаш високи и нестабилни товари като разните там машини . Практически не може да се обърне . Моя големия Балканкар е така отпред . По книжка го дават 4.5 тона ама съм вдигал с лекота 5 тона .
                  Последно редактирано от sek.1; 30-03-17, 05:00.
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Търся свещи B4ES - някъде да ме насочите? Оригиналните бяха много зле - пукаше, трудно палеше... сложихме каквито имах от рафта за извънбордовите мотори и заработи много добре, но все пак ми се ще да сложа точните...
                    Иначе по филца няма проблем - доста добре е утъпкан. На мен зорът ми е като дойде ТИРа, да сваля ремаркетата или лодките...
                    Само удължителите да набавя и няма грижи...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      Вече 3-ти път "upload failed"... Явно неще от телефона утре ще пробвам от комп.
                      Тедо виж това приложение Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2017-04-02-17-14-48.jpg
Прегледи:1
Размер:77.0 КБ
ID:5748025...със стрелките за редукция на снимки ...с него обработвам снимките и няма проблеми с качването във форума.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Или в настройките на камерата намали резолюцията и размера на снимката преди да снимаш
                        В миналото ще остане, каквито сме били...

Коментар

Аз пак да питам, как точно довлече железарията до България

Коментар

Първоначално публикуван от mishkata_mp Преглед на мнение
                            Аз пак да питам, как точно довлече железарията до България
                            Единия възможен начин е с ТИР ,който вози групаж.Трябва да знаеш колко тежи и колко е дълъг,за щастие са компактни,обикновено колкото 2 палета.
                            Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                            Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                            Враца

Коментар

Я да се наредя и аз в темата

И ние изпитваме нужда от някакъв бюджетен мотокар. Вероятно макс. 2т ще ни върши работа.
                              Общо взето да може да разтоварва тон-тон и половина, неща като пелети за отопление, цимент, и разни лепила. Работата едва ли ще му е много интензивна, понеже говорим за магазин, не сме нещо тип борса с разнос, т.е. всеки ден да товариш и разтоварваш.

Бюджета е малък, нещо от сорта на 6-7 000лв, дали бих могъл да намеря нещо читаво?
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Аз е оглеждам по германско, по йофтини са. Един камионджия ми каза че транспорта може би ще е около700-800 евра. На мен също ми требе 2-тонен работата му ще е 20мин. на ден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X