Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Кировец К-700А и К-701А

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за Кировец К-700А и К-701А

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
    Ако искате да съсипете бизнеса на момчето, дето пита и сега започва да работи , препоръчвайте му сделаното.
    Тия в от Добруджа, дето имат повече Мерцедеси от Балканстар не съм чул да работят със сделани машини.
    Да не стане да продаваме Спринтерите и да минаваме на Газели?
    Бай Русе, в Добруджа всички работят със западни машини, защото там се печели добре, и хората могат да си позволята да си купят и скъпи машини.
    А момчето(ако е момче де) пита за нещо евтино, но достатъчно мощно, в същото време и достатъчно здраво.
    Еми, това е-К-700 отговаря на условието, докато всичките западни-не, най-вече заради цената.
    А с купуването на скъп трактор който ще изплаща много време, по много може реално да си съсипе бизнеса още преди да го е започнал.
    Не, че и инак не може де, ама поне има шанс да не набутва едни пари, а да започне с евтин трактор, на който да му изтърпи година-две зверските условия в кабината, па като види кое-накъде-да си мисли за нещо по-така.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Извинете ме за спама, но тъй като не съм работил с по-голяма машина от МТЗ 80, някой били направил съпоставка в това коя те "убива" повече К-700 или МТЗ? Щото и К-700 и Т-150 ми се виждат по-комфортни. По-готина кабина,приличаща по-скоро на камионска, на теория по-лесни за работа скорости и т.н.
      Просто ми е стана интересно.
      Кольо Динев

Коментар

Не знам на кое в К или Т наричаш "комфорт" - нещо си се объркал изглежда .
        Не е това темата- коментира се машина за работа . По-горе прочетох едни неща за 100-200 дка ....
        Пичове - един чакал(ЮМЗ) за тия декари ви стига .
        К 700(701) - на трактор поне по 4000 дка - иначе - няма смисъл .

Коментар

Точно така е.
          Аз работя 20-220 декара, с едно ЮМЗ, корава душа излезе. Когато декарите бяха 500-пак с това същото ЮМЗ се справях, да, трудно се управлява, вътре е аларма, ама аз не съм лигльо, та не ми пука.
          Само да имаше повече душа трактора, че дискуването и оранта му идват зор.

Коментар

К-то няма да работи само на нива.И други неща ще прави,които ЮМЗ-то не може.

Коментар

Така и така и Т-то беше включено в темата , ако някой има идея откъде да намеря оригинален буферен теглич , нека сподели. Поразпитах тук-там ,но без успех , явно са кът.
              Toyota Avensis 1ad-ftv 2007
              Toyota Rav4 2ad-ftv 2014 awd

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Бай Русе, в Добруджа всички работят със западни машини, защото там се печели добре, и хората могат да си позволята да си купят и скъпи машини...
                Коле, а тея дето така добре печелят - защо мислиш намират за нужно да се ръсят? Ако могат да продължат да си печелят и без това? И дали не точно затова - така добре - печелят?
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Малко близо до темата. Новото поколение:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1896830_10152275239801350_365460485_n.jpg
Прегледи:1
Размер:95.7 КБ
ID:5666443
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1655926_10152271990866350_2114298671_n.jpg
Прегледи:1
Размер:125.8 КБ
ID:5666444
                  Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

С климатик и гудиар.Супер!
                    Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                      Коле, а тея дето така добре печелят - защо мислиш намират за нужно да се ръсят? Ако могат да продължат да си печелят и без това? И дали не точно затова - така добре - печелят?
                      Еее, светът се развива, техниката също. Винаги е по-добре и по-приятно да се работи с по-нова техника. Която има предимство пред старатанай-малкото с това, че не е амортизирана, а е чисто нова. Отделно другите подобрения.

Но за да изореш 100 дка например не се иска задължително трактора да е климатик и гудиър. И двата трактора ще свършат една и съща работа, с тази разлика, че с единия ще ти е много по-приятно и лесно. Но и доста по-скъпо. Та затова за човек който не може да си позволи екстрите на съвременната техника, ине се плаши от труд и пот-старите руски дръгели са си доста добра алтернатива.

Коментар

Абе тука някои хора почнаха да говорят като дилъри на СС техника. Ся, съгласен съм, че комфортът на работното място е първостепенен фактор при наемане на млади хора и дотам. Колко ще работи този трактор в годината? Особено енергонаситената техника. Двеста - триста машиносмени или...?

П.п. И напълно съм съгласен, че всичко с времето си и всеки си има глава на раменете и да си взема решенията... Бях първи клас, /преди 40/ когато в бригадата на дядо смениха Беларуса /МТЗ-5лс/ с ново ЮМЗ. Ехее, космически кораб - бяла кабина и вътре вентилаторче с червени перки, хаха. Беше от първите, с цяла двойна седалка, но нищо чудно още да опъва някъде по кърищата, не съм проучвал.

Коментар

Направих темата с идеята да ми дадете съвети за к-701.Ако ще обиждате руската техника или ще спорите между други трактори,то това не е вашата тема !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.

Зареждам...
                          X