Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Т 25

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От дясно на седалката трябва да е лоста за включване на силоотводния вал.
    На пред е изключително, на зад включено...

    Коментар


    • Faik
      Faik коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря

  • Някой има ли ПДФ ремонтен наръчник, за Т-25 защото в колхоза взехме такъв, трактор!! Много пуши трака чука, иначе пали чакмак лесно..

    като свалях дюзите, махах капаците на главите и забелязах счупена тарелка, ама е била така от 20 години понеже кобилицата и пружината са се изяли!!

    някой има ли тарелка и пружина, плаща се, не е за господ да прости!! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20211116-191947_Viber.jpg
Прегледи:755
Размер:296.0 КБ
ID:6791703
    Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

    Коментар


    • Traqn Savov
      Traqn Savov коментира
      Редактиране на коментар
      А забравих да кажа, ако извадите левият ръкав се чува едно туп, и включващата муфа на блокажа на диференциала пада, мн. красиво са получава.. При падането може да се размести от вилката, аз го ядоХ и този К..Р.. Ама няма място за паника, намествате муфата нагоре с пръстче и я въртите, докато някой включва блокажа, и муфата си стои там на шлиците където трябва!! блокажа е пружинно натегнат, тоест някой трябва да го държи докато се вкара полуоската, и се пуска, воала.. А свалях ръкавите понеже правих пълно обслужване, барабани спирачни ленти, която между другото една с една не си приличат по размер, + това го свалих на половина, понеже някой си е мислил че четири метра е добра височина за трактор!!!!

  • Каква случка ми се случи с този трактор: Дадохме дюзите и помпата за ВН на фирма която се занимава уж с такива неща.. Няма да и казвам името, ще я кръстя само педераст-комерс ООД

    Та въпроса беше само проверка закачане на стенд, и центроване на количеството нафта ако се наложи, и познайте в какво състояние връщат помпата!! Е бива ли така ебати женските номера, каквато и да е била сме ви я дали работеща!! а не в насипно състояние.. Аз не че много дава, ама забравете повече да ви дам помпа да правите. или да ви препоръчам на някой.


    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20211125_125536.jpg Прегледи:0 Размер:820.4 КБ ID:6794502
    Абонатът е извън обхват, или е изключил телефона си, оставете съобщение след сигнала, и ще го предадем на абоната веднага щом дойде на линия... ДИННН......

    Коментар


    • Никола
      Никола коментира
      Редактиране на коментар
      Пиши им заглавието на тия миндили да се знае къде да не се ходи.

  • Здравейте колеги и собственици на Т25, решил съм да си взема редова Гнп за владимирец, защото всяка година се налага да свалям оригиналната и да е нося за ремонт. И искам да ви попитам има ли нещо по специфично за настройка когато се монтира от оригиналната Гнп или е стандартното? Благодаря ви предварително.

    Коментар


    • Първоначално публикуван от lesichovcite Преглед на мнение
      Здравейте колеги и собственици на Т25, решил съм да си взема редова Гнп за владимирец, защото всяка година се налага да свалям оригиналната и да е нося за ремонт. И искам да ви попитам има ли нещо по специфично за настройка когато се монтира от оригиналната Гнп или е стандартното? Благодаря ви предварително.
      Здравей, за да правиш толкова ремонти си има причина, какво и става на старата помпа и какво я ремонтират?

      Коментар


      • Дайте да обсъдим различните косачки за Т-25, кой марки и модели вършат работа както се полага с този трактор, и кой не точно както се полага?

        Коментар


        • Здравейте колеги, имам трактор Т25 от 5 години и всяка година свалям Гнп и го нося на майстор защото избива нафта от нея. Затова си взех нова редова помпа( ще приложа снимки), сега като е монтирах трактора започна да пуши и като подавам газ не може да се форсира. КАКЪВ МОЖЕ ДА Е ПРОБЛЕМА???, като преди това нямаше проблем с пушенето и мощността,вървеше си добре и равномерно. Трябва ли да сваля дюзите и да ги закарам да ги настроят спрямо новата помпа или нещо друго може да е? Ще приема всякакви коментари . Благодаря Ви.
          Прикачени файлове

          Коментар


          • Някой може ли да ми прати ръководство на български за т25 сканирано

            Коментар


            • Колега Тенев пратих ти го на електронната поща вчера.

              Коментар


              • Баща ми има трактор Т-25 Владимировец. Полуоската на задната лява гума се скъса и я сменихме, но сега освен задна други скорости не искат да се включат. Някой има ли идея какъв може да е проблема?

                Коментар


                • Първоначално публикуван от Stefan55 Преглед на мнение
                  Колега Тенев пратих ти го на електронната поща вчера.
                  Видях, за което ти благодаря много

                  Коментар


                  • Едно ръководството и за мен ако може nikolaj.saykov@gmail.com

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X