Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за покупка на ЮМЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся съвет за покупка на ЮМЗ

Здравейте пак.Понеже съм се заел да възвърна заводския вид на трактора ми трябват следните "части", които не намирам от къде да набавя:"Топчета" за всички ръчки в кабината,тапицерия, пак всичката, гумички за педалите....
    И други неща, които мисля да допълвам в последствие:
    Чистачки + моторче(та) или идеи за приспособяване от нещо друго.
    Предни тежести + желязото, на което се захващат, не му знам името.
    Общо взето съм се засилил да възвърна трактора, в оригиналния му вид.В момента е в добро състояние, откъм основното му предназначение(скорости, двигател, навес), но не е приятен за прекарване на цял ден в кабината.Та искам да си го наглася така, че да ми е "готино" да го карам.Поздрави.

Коментар

Ей това последното пожлавам да ти се случи!
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Квото и да направиш, няма как да ти е приятно вътре... зори и 5 минути. Но за гъдел на окото, може, вкусове всякакви. Основният проблем е шума от скоростите и диференциала, те с тапицерия не се спират.
        Кольо Динев

Коментар

Нафта, за ЮМЗ-тата има един такъв лаф-че са правени за да се карат от затворници-за наказание. Така, че прави си сметката колко може да ти е комфортно вътре.
          Ма иначе си е добра машинката, като за руска де. С други думи-грижиш ли се за нея-тя ти се отблагодарява. Но не чакай чудеса от нея...

П.П. За обезшумяване и материалите за това имаше тема, потърси я, едно парче пореста гума залепено върху капака на кутията може да свърши някаква работа, ама...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Изглежда аз не съм се изразил правилно.Да спра шума в кабината - не мога.Не е това целта.Идеята е да стане по-приятен за окото(и гъзО).Доколкото може в оригинален вид, пък шума не пречи.Не съм някой ревльо да сляза от машината след 15 минути.Гледам из нета продават разни боклуци от тези, които търся, но все са за Болгар.Толкова ли няма "шукарийки" за ЮМЗ?А относно тапицерията, имах предвид тази на тавана, калниците и таблото, щото мойта беше отвратителна и я изхвърлих.

Коментар

Ами тя не е нищо особено, тънък дунапрен, покрит с долнопробна кожа. Можеш и сам да си я направиш.
              Кольо Динев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X