Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ходова част на Болгар тл30

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ходова част на Болгар тл30

Първоначално публикуван от мариновдт20 Преглед на мнение
    Уплътненията на помпените елементи. Снимки ще кача, след като се върна от село
    Уплътненията на елементите се притягат със щуцерите.Махаш хомотите които са против саморазвиване и притягаш,но често трябва да се сменят след като протекат защото се опичат корясват и и не могат да уплътняват при натягане.Материала от който са направени е някаква пласмаса.
    Като вдигнеш снимките ще говорим за връзките на нафтата защото има излишно гориво което е от главата на помпата и гориво от дюзите.
    Приятно изкарване на село.

Коментар

Дюзата на третия цилиндър снимах два пъти, тръбичката за излишната нафта е затворена от двете страни, дано да се разбира достатъчно от снимките.

Коментар

Снимките нещо не се появяват.

Коментар

Коментар

Снимките ще ги кача на края на седмицата. За да сваля крайното предаване трябва ли да разхлабя спирачните ленти? Има ли някъде скрити болтове, защото свалих всички болтове, които виждам, клати се, но не иска да излиза.

Коментар

Трябва да отпуснеш лентите максимално.
              Освен тези болтове от външната страна долу от вътрешната страна на коритото има още три болта които държат борда.Ако не ти е ясно къде да ги търсиш кажи и ще ги снимам.Вади внимателно борда за да не разместиш касетата на фрикциона.
              Успех с ремонта.

Коментар

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0106.jpg
Прегледи:1
Размер:83.5 КБ
ID:5547222Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0107.jpg
Размер:87.6 КБ
ID:5547223Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0108.jpg
Размер:86.1 КБ
ID:5547224Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0111.jpg
Размер:81.9 КБ
ID:5547225Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изобр.0112.jpg
Размер:78.4 КБ
ID:5547226голяма борба с качването на снимките дано да съм успял този път, един болт от борда може и да е останал защото развих два отдолу, а с касетата да внимавам за да не я разпилея ли?
                  Прикачени файлове

Коментар

Няма да я разпилееш просто да не разместиш дисковете,че после трудно влизат в барабана когато зъбите не са в редица и не са на една височина. Дисковете трудно се разместват защото пружините ги държат,но ако борда не се придържа и остане да виси на тях при ваденето може да ги измести.След празниците ще направя снимки на свързването на горивопроводите и коритото където са болтовете.

Снимките от прикачените файлове да не са на екипа по подръжка и ремонт?

Приятно изкарване на всички празници и всичко най-добро през Новата Година.
                    Последно редактирано от Stefan55; 24-12-13, 21:52.

Коментар

Благодаря за пожеланията, весело посрещане на новата година и дано желанията и възможностите ни да се покриват. Болта го намерих маскиран между крайното предаване и коритото. ГНПто и регулатора поотделно ли се мажат или са с един картер? Екипа нямам представа кой е и от къде съм го повлякъл, как ли би изглеждал омазан?

Коментар

Здравейте манияци на тема вериги. Имам едно питане към компетентните маниаци. На скоро смених двигателя на моя тл 30. Това както и да е, взе да пада в браздата дърпам лявата патерица и трактора спира като преди това се чува лек шум от към дясната звездочка. Ще го разглобявам скоро и питам, касетата на фрикциона с колко диска е?

Коментар

Първоначално публикуван от мариновдт20 Преглед на мнение
                          Благодаря за пожеланията, весело посрещане на новата година и дано желанията и възможностите ни да се покриват. Болта го намерих маскиран между крайното предаване и коритото. ГНПто и регулатора поотделно ли се мажат или са с един картер? Екипа нямам представа кой е и от къде съм го повлякъл, как ли би изглеждал омазан?
                          Дано възможностите да са равни на желанията.

Това цялото се нарича ГНП и мазането е общо.
                          Да така са скрити болтовете на най-неочакваното место.
                          Наистина ще е интересно да се види този екип омазан и най-много под маникюра.
                          Тези дни ако не забравя ще снимам как е свързана помпата,че на твоите снимки е размазано.

Колега tl30 много пъти съм го разглобявал,но никога не съм ги чел пък и на да ли ще се намери някой да ги е броил.Този възел много трудно се поврежда.При теб е по-вероятно да има превъртели шлици на барабана.Тава става защото се разхлабва гайката която го държи.

Коментар

Здравейте, днес взех от стругаря осите на опорните ролки, семерини, и се надявам забавлението да започне да върви гладко и безпроблемно. Като стигна до някакъв напредък ще кача и снимки. Колега тл30 да не ти е омазнен фрикциона и шума да е от боксуването му. Ако чуете или имате части за ходовата част в повече ще съм благодарен,пък каквото трябва то е ясно.

Коментар

Колега мариновдт20 ето и снимка за връзването на гориво проводите.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1000503.jpg
Размер:206.7 КБ
ID:5555493Нямам груб филтър имам само утайникова чаша под гориво подкачващата помпа.

Коментар

При мен свързването е същото, само за излишната нафта от дюзите няма извод, твоите тръби към дюзите са с еднаква дължина а при мен са с различна това пречи ли? Събрах ролките от едната страна, нави лагери семерини обаче хлабината ми се струва много голяма не сама осова но и напречна, нормално стегната ли е или си хлапуца? Между последните назъбени дискове най вляво няма от гладките без зъби нормално ли е? Спирачните ленти с плетено феродо ли са или с плочки?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X