Опитвам се да си направя бъги от vw pasat.Нов съм във форума и почти нищо не ми е ясно.А иначе бъгито е почти готово навъншен вид,обаче незнам как да кача снимки.Приемам всякакви съвети ипредложения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Опитвам се да направя бъги
Свий
X
-
Some call it a hobby, we call it a way of life!
Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!
-
До: Опитвам се да направя бъги
Първоначално публикуван от fill Преглед на мнениеОпитвам се да си направя бъги от vw pasat.Нов съм във форума и почти нищо не ми е ясно.А иначе бъгито е почти готово навъншен вид,обаче незнам как да кача снимки.Приемам всякакви съвети ипредложения.
Коментар
-
Скоростната кутия и двигателя са от пасат 1,6-карбуратор.Полуоските също.Имам притеснения за каретата,понеже са доста опънати заради клиренса.Някой може да даде акъл.Правя го зада натрупам опит за второ бъги за състезания.Второто вече ми е в главата,но искам да видя кусурите на това за да знам как да конструирам следващото.
Коментар
-
В тоя форум критици няма ли бе?Благодаря ви за добрите отзиви.Ще снимам задните носачи и ще ги коментираме,защото мисля че там има много за дялане.Ползвах рамата на пасата за да не се мъча да центровам двигателя и скоростната кутия.Обаче ми се струва, че каретата са доста пречупени в покой,което едва ли ще им се отрази добре.Мисля да ги заменя с кардани от лада или нещо подобно,но съм си поставил за цел минимум средсва -максимален резултат.Така ще увелича и бюджета и опита за второто бъги.Защото едно време се занимавах с мотокрос ,обаче пребах кръста и сега не ми се мисли за мотори.Ама си ми е останал дота бензин в гъзъ,та реших да си направя нещо като инвалидна количка.А с второто бъги искам да хвърля ръкавицата на някои от учасниците във форума.Май много се раздърдорих.Чао за сега и успех на всички.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар