Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опитвам се да направя бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Опитвам се да направя бъги

Опитвам се да си направя бъги от vw pasat.Нов съм във форума и почти нищо не ми е ясно.А иначе бъгито е почти готово навъншен вид,обаче незнам как да кача снимки.Приемам всякакви съвети ипредложения.

До: Опитвам се да направя бъги

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...30&postcount=2
    Some call it a hobby, we call it a way of life!
    Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
      Опитвам се да си направя бъги от vw pasat.Нов съм във форума и почти нищо не ми е ясно.А иначе бъгито е почти готово навъншен вид,обаче незнам как да кача снимки.Приемам всякакви съвети ипредложения.
      Ако се лишиш от 100 неща,може да спечелиш само едно.Ако е бъги от Пасат ,май си заслужава. Успех !!! За всичко ,което те интересува ,можеш да намериш във форума. Просто имай терпение и нерви .

Коментар

Дай снимки,за да има какво да коментираме.

Коментар

Благодаря ви колеги.Много сте отзивчиви.Днес ще се опитам да кача малко снимки.

Коментар

Изглежда съм много тъп.Не мога да кача снимки.Ще търся помощ.

Коментар

Май успях.Всеки ден научавам па нещо ново и колкото повече научавам,толкава по-тъп ставам.
              Прикачени файлове

Коментар

Така като го гледам,едни колани и една боя и си готов за състезание.
                Скоростната кутия от какво е?
                Щях да забравя:Браво за майсторлъка,продължавай все така.Успех.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Скоростната кутия и двигателя са от пасат 1,6-карбуратор.Полуоските също.Имам притеснения за каретата,понеже са доста опънати заради клиренса.Някой може да даде акъл.Правя го зада натрупам опит за второ бъги за състезания.Второто вече ми е в главата,но искам да видя кусурите на това за да знам как да конструирам следващото.

Коментар

Ето още малко снимки.
                    Прикачени файлове

Коментар

Одобрявам бъгито което правиш браво на тебе ако не ти представлява трудност снимай по подробно задните носачи по отблизо.Сложи му подходящи гуми и само газ.

Коментар

Един съвет от мен.Предните носачи са много тесни("А" рамото да е по широко).Ще имаш по- голяма надлъжна устойчивост на носача.Моите са около 400мм. в местата за закрепване.Евала за изработката.

Коментар

браво колега за първо бъги си е супер

Коментар

Ще стане 6+ !!! Браво .

Коментар

В тоя форум критици няма ли бе?Благодаря ви за добрите отзиви.Ще снимам задните носачи и ще ги коментираме,защото мисля че там има много за дялане.Ползвах рамата на пасата за да не се мъча да центровам двигателя и скоростната кутия.Обаче ми се струва, че каретата са доста пречупени в покой,което едва ли ще им се отрази добре.Мисля да ги заменя с кардани от лада или нещо подобно,но съм си поставил за цел минимум средсва -максимален резултат.Така ще увелича и бюджета и опита за второто бъги.Защото едно време се занимавах с мотокрос ,обаче пребах кръста и сега не ми се мисли за мотори.Ама си ми е останал дота бензин в гъзъ,та реших да си направя нещо като инвалидна количка.А с второто бъги искам да хвърля ръкавицата на някои от учасниците във форума.Май много се раздърдорих.Чао за сега и успех на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X