Колега, помисли сериозно за преместване на двигателя отпред. Където си го сложил, не само че не е безопасно да се седи до него, но и ти вдига доста центъра на тежестта.
За окачване, аз лично бих се спрял на торсиони.
Поздрави и успех!
Идеята , иначе е много валидна!
Your conscience is all you can take to your grave.
Идеята за торсиони не е лоша но нямам идея как ще задвижиш колелата по тоя начин.Варианта с 6 носача тип като на бъгитата от форума пр.Данчо разледал си вече предполагам относно окачване ще стане перфектно,но не знам какви раздатки полуоски и кардани ще трябва да мислиш.Сложна работа е тоя твоя проект.Но ние ще даваме идеи пък ти ще режеш с флекса.
Здравейте на всички разглеждах из форума и попаднах тук и ако позволите ще споделя моята идея за направата на машината посочена на клипа.
Ако се използват 3 диференцяла от БМВ на определено разтояние един от друг като вместо да бъдат поставени хоризонтално ги поставиме вертикално(фланеца за кардана да сочи нагоре или надоло тук трябва да се помисли кое е наи удачно)и за фланеца на кардана се постави или зъбно колело или шаиба за ремък(тук пак трябва да се помисли кое е най удачното)вижте как изглежда един такъв диф.http://www.turnermotorsport.com/imag...n_e46_diff.jpg
да речем че и трите диференцяла са закрепени за рамка и от двете страни са закрепени съответно по 3носача от ляво и 3 от дясно от онези като на бъгитата
двоини триъгални(дано ми хващате мисълта) а завиването ще става посредством две хидравлични спирачни помпи(като тези за ръчната спирачка на рали автомобилите)съответно помпата в ляво че блокира лявият ред колела и така целият въртящ момент ще се прехвърли към дясната страна(условието е диференцялите да не са шпер)и обратното.Дано хващате мисълта ми.ето примерно какво ми се върти из главата.
Коментар