Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 66 или нещо по-страшно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Газ 66 или нещо по-страшно

Браво колега много хубава МАШИНКА А относно коментарите на колегите които упрекваха човека,искам да ги питамНякой от вас вадил ли си е ХЛЯБА в гората с дървен материал за да знае за какво става на въпрос.Ако ДА мисля че ще разбере колегата защо го е направил по този начин
    0887632135-Краси

Коментар

Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнение
      Браво колега много хубава МАШИНКА А относно коментарите на колегите които упрекваха човека,искам да ги питамНякой от вас вадил ли си е ХЛЯБА в гората с дървен материал за да знае за какво става на въпрос.Ако ДА мисля че ще разбере колегата защо го е направил по този начин
      +1
      АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

Хубава обаче да има работа,а напоследък май нещо я няма,че незнам аз моя скраб не съм го палил от ноември.Дано се пораздвижим че иначе глад нали знаете.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Хубава обаче да има работа,а напоследък май нещо я няма,че незнам аз моя скраб не съм го палил от ноември.Дано се пораздвижим че иначе глад нали знаете.
          Вярно е колегаНо е известно че при нас в дърводобива е така.Зимата е мъртав сезонИ аз моя камионне съм го палил от декемвриИмам ИФА л60 с кранова уредба за трупи.
          0887632135-Краси

Коментар

Вярно е колегаНо е известно че при нас в дърводобива е така.Зимата е мъртав сезонИ аз моя камионне съм го палил от декемвриИмам ИФА л60 с кранова уредба за трупи.
            С моята машина нямам много проблеми и я използвам през зимата, ако няма прекалено много сняг де.

Коментар

Първоначално публикуван от vasko_gaz 66 Преглед на мнение
              С моята машина нямам много проблеми и я използвам през зимата, ако няма прекалено много сняг де.
              Не че имам някакви проблеми зимата камиона ми е 4/4А просто няма работа
              0887632135-Краси

Коментар

Абе зимата ще ядем и пием а лятото ще бачкаме .То от много работа се става гърбат нали знаете

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Абе зимата ще ядем и пием а лятото ще бачкаме .То от много работа се става гърбат нали знаете
                  Това е доста добър вариант

Коментар

здр,
                    започвам моето ново бъги маи е 5.
                    не виждам как е окачен задния мост, на търдо.....проблем и то голям
                    предните рисиори не могат да поемат усукванията и започжа да се сучи шасито. късасе и..........
                    когато минаваш през слогове пак проблем.
                    какво да кажа още?

Коментар

Първоначално публикуван от dobri34 Преглед на мнение
                      здр,
                      започвам моето ново бъги маи е 5.
                      не виждам как е окачен задния мост, на търдо.....проблем и то голям
                      предните рисиори не могат да поемат усукванията и започжа да се сучи шасито. късасе и..........
                      когато минаваш през слогове пак проблем.
                      какво да кажа още?

задният мост е окачен с ресьори,но при тези тежки условия в гората има много усукване поради това шасито се къса и трябва да го закарпвам от време на време

Коментар

по повод късането на шасито проблема го реших като сложих второ шаси.ще видите снимките.
                        върху основното от зил157 сложих второ от молотовка такова имах на него монтирах задната либетка и платформата, така разпределих натоварванията.като забия платформата основното шаси се разтоварва даже увисва.за една година работа не можах да го скъсам и така го и продадох, а с предното съм го разделял на две зор се прибира
                        друго с какво мога още да ти помогна не се сещам,всъчко е опит

Коментар

да тук си много прав,практиката учи най-добре.

Коментар

здр,
                            днес карах нещо като бъги направено от газ 66,бъгиии...няма кабина и каросерия,задния мост на твърдо безнищо....сано е приместен малко напред 30-40см. неиния двигател на газ всичко неино.липсват и някои помощни греди.ужас като цяло.карасе много трудно имах чувство на новобранец шофор насред центъра на софия.когато е натоварено и е на горе добре,но само това май.много мощ в двигатела и се получава инпулсно каране минаваш през канавка наи-обикновенна канавка ати се струва трап.връщаш гаста да минеш леко и ааааххххаааа.и гасне,палиш и се опитваш да тръгнеш ти хукваш...много мощ.втори товар пак там някаква канавка ще мина с малко газ да ама не.тропа лопа и аидееееее стигнахме.
                            така че искам да ви кажа колеги дизела си е дизел,ако ще и 5лв.да стане особедно за гората дизел.разбирасе това е мое мнение но които иска ще го оредя да проба смях бъги.
                            как да си го пазиш така и при тези натоварвания , усуквания ииии.....не ми се мисли.
                            ще се постарая да ви покажа снимки.

Коментар

Малко късно се кунсолтирам,но както казват "по-добре късно от колкото никога!",сложих гребло на багито,но още не съм го изпробвал в горските условия.как мислите дали ще бъде полезно

Коментар

харесвами идеята
                                ще я пробвам и аз, но мисля 4е няма да има кои знае какъв ефект.
                                ако се направи така 4е само да стържи между колувозите да не увисва бъгите мисля че ще е доволно.
                                за сриване на брегоже и направа на път не ме4таи даже.дт 75 идва леко и драпа.
                                така че докато не пробваш и не се научиш да го ползваш мисля че не може да се кажи колко е добро.но ще мойеш да надигаш и да подлагаш не е малко.
                                не мога да ти пратя снимка на моето последно бъги защото е много голяма но ако ми пратиш поща ще ти я пусна
                                то е с две либетки и джата моста завиват всичко е на хидравлика и въздух
                                успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X