Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ 66 или нещо по-страшно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: газ 66 или нешто по страшно

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Ще те кефи до първото яко тръскане. Нали ти казах. Разкарай тая тояга от там и сложи нормален чупещ се кормилен прът. Тоя ще те убие. И вземи за изровиш изискванията за състезателните клетки и направи като хората. Ще те премаже за няма нищо. Айде да не посочваме примери с хора даже от тука. Хем опитни състезатели. Физиката не прощава на никого, колкото и да те кефи квото и да е.
    Стефане ти като даваш тия тежки напътствия на човека мога ли да те попитам на твоя мега звяр промени ли си волана за да не го гушнеш по същите причини Гледам че има много хора дето разбират от къстъм билд и тунинг ама даваите какво сте направили вие...... пича пак е имал сърце да осакати виетнамката че не се е получило читаво е ясно но то не му и трябва ......Каквато и кабина да сложи пак ще е по грозна от газковата поради липса на муцуна ще се получи същия тъпир С оная понеже сме свикнали и ни седи нормална ама и тя е една красавица ........ама така е......щото не и и трябва .......

Коментар

Re: газ 66 или нещо по страшно

Ъхъ, едно карданче вече има. Като се стопли ще мисля за повече.
      Нали е разместил всичко, сега ще не ще ще има муцуна.

Коментар

Още не мога да свикна с новия формат на форума .....гледал съм на малките снимчици Може като лимокоптера да стане с тяло на ВЕРТОЛЕТ Да видиш Стефане дали лети такова нещо по горските пътеки

Коментар

Много дискавъри гледаш
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Re: газ 66 или нешто по страшно

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Ще те кефи до първото яко тръскане. Нали ти казах. Разкарай тая тояга от там и сложи нормален чупещ се кормилен прът. Тоя ще те убие. И вземи за изровиш изискванията за състезателните клетки и направи като хората. Ще те премаже за няма нищо. Айде да не посочваме примери с хора даже от тука. Хем опитни състезатели. Физиката не прощава на никого, колкото и да те кефи квото и да е.
            Смятам че састезателната клетка няма да е най удобния вариант, защото при такъв вид дейност на водача много често му се налага да слиза от машината.Било то примерно да прикачва въжето ако се откачи и други подобни операции.При састезателната клетка това би забавило работата.Според мен единствения удобен и що годе сигурен начин водача да не пострада е много да внимава къде и как броди из горите. Що се отнася до оригиналната кабина не мисля че може да предпази водача при преобръщане защото ще се смачка при такава сила.
            Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Ммм ... Да се пази? Да не влиза в гората? Ми като почнат да шибат клоните?
              Покритото мляко котката не го лочи.
              На просто заваляне кабините издържат съвсем нормално. Клетките държат и на търкаляне по сипея, на обръщане на скорост на пътя.

Коментар

Пич, ако беше казал, че правиш "работен кон", а не "офроуд-чудовище" нямаше да ти давам " умни" съвети. Забрави.

А между другото какво мислиш да правиш с "осмака"?
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Сега остава да измислим и няква причина, заради която камионите изобщо имат кабини ... Щото ясно че не са правени за работа, ми само да пречат ...

Коментар

Още се чудя дали да върна осмака. Но мисля че ако направя това ще сбаркам.Машината работи без почивка през целия ден почти не я гася и затова предпочитам дезела понеже е много по икономичен.
                    АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НА ДЕН НЕ ИЗПИТАШ СТРАХ, ЗНАЧИ НЕ ЖИВЕЕШ !!!

Коментар

А не мога да сложа и състезателна клетка щот постояно слизам и се качвам на машината. А клетката или кабината ще ме бавят.Единственото нешто което ми хрумва за сега е да подсиля това което вече сам направил.

Коментар

Колега,важно е на теб да ти харесва машината и да ти върши работа по предназначението за която си я правил.Поздрави от мен за положените усилия

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                          Колега,важно е на теб да ти харесва машината и да ти върши работа по предназначението за която си я правил.Поздрави от мен за положените усилия
                          Абсолютно вярно, всеки е в правото си да се пречука както намери за добре. Те наградите "Дарвин" за това са измислени, така че трябва да пооштряваме такива инициативи.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е прав си. Машината ми харесва такава каквато съм я маправил. А и ми върши работа.

Коментар

днес видях брата на това нещо дет са го направили от виетнамката в габрово само нямаше навеса задно окачване на твърдо .раздатка молотовко двигател 4 цил.перкинз много мазен...1 на седалка от кола и малко заварен профил с електрожен абе 1 към1 с това от снимката ..........сигурно това е най новата мода в самоделните машини..и няма лебедка

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                                днес видях брата на това нещо дет са го направили от виетнамката в габрово само нямаше навеса задно окачване на твърдо .раздатка молотовко двигател 4 цил.перкинз много мазен...1 на седалка от кола и малко заварен профил с електрожен абе 1 към1 с това от снимката ..........сигурно това е най новата мода в самоделните машини..и няма лебедка
                                Със задно окачване на твърдо е голямо бъги няма що
                                Те хората гледат да го направят колкото се може по-дългоходово окачването на истинските бъгита, наште решили въпроса кардинално
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X