Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двуместно бъги от Рено 10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двуместно бъги от Рено 10

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
    Момчета нещо започнахме да скучаем доста продължителен сняг и вече не ни сдържа.Ето малко видео от нас само Вальо действа сериозно в нашия раздел айде че зимата е накрая.http://www.vbox7.com/play:7499bbe7 Извинявам се предварително за тъпия въпрос как слагате клипчетата едно подир друго без линковете да се слеят.http://www.vbox7.com/play:9910f492

Евала колега бъгито се справя добре с твоя помош разбира се само едно не ми хареса като пуснах клипа -бързо свърши -направи повече видео за следващия път.

Коментар

Тепърва започваме с клиповете най ми харесва момента когато снега се топи и Витоша е само КАЛ.
      Прикачени файлове

Коментар

Привет от мен ,следя темата отначало.Струва ми се ,че ако двигателя беше над моста ,а не зад него щеше да се държи по-добре,а пък ако му заварите дифа да върти заедно тогава...Успехи
        [FONT=Comic Sans MS]
        [/FONT]

Коментар

Тепърва започваме с клиповете най ми харесва момента когато снега се топи и Витоша е само КАЛ.

Дай някои клип че трайка го свършвам да се хващам с направата на бъги .

Коментар

Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
            Привет от мен ,следя темата отначало.Струва ми се ,че ако двигателя беше над моста ,а не зад него щеше да се държи по-добре,а пък ако му заварите дифа да върти заедно тогава...Успехи
            Да ти кажа честно мислих го варианта но не съм наясно с обръщането на движението (4 назад и една напред)заварката на дифа е лесна работа ......мисля утре да направя един кален излет.

Коментар

Забрави за заварката на дифренциала,със този заден двигател без това завиваш трудно(с приплъзване),а ако блокираш ще се движиш само направо!За целта се използват самоблокиращи диференциали(шперове),ето какъв използвам аз на варбургова кутия за бъгито ми!

Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Съжалявам за спама. petroffbg може ли малко повече инфо за диференциала ти от вартбурга, от 2Т или 4Т е.

Коментар

Честно да ти кажа много рядко се случва едната гума да ми буксува здаво а другата не.Не е като с блокаж но откакто го качих на тия гуми разликата е огромна.За сега обмислям нова предница-това считам за голям недостатък в бъгито ми.Карам го само в пресечени местности и малкия ход на носача в дадени моменти е от голямо значение.

Коментар

Първоначално публикуван от mirminod Преглед на мнение
                    Съжалявам за спама. petroffbg може ли малко повече инфо за диференциала ти от вартбурга, от 2Т или 4Т е.
                    От БТР е.
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Честно да ти кажа много рядко се случва едната гума да ми буксува здаво а другата не.Не е като с блокаж но откакто го качих на тия гуми разликата е огромна.За сега обмислям нова предница-това считам за голям недостатък в бъгито ми.Карам го само в пресечени местности и малкия ход на носача в дадени моменти е от голямо значение.
                      Ако искаш да се возиш без да друса,трябва да удължиш носачите(и предни и задни).А-образни носачи с дължина от порядъка на минимум 45см ще ти свършат работа.Аз в момента използвам 55см отпред и 65см задни.Колеята ти е също много тясна,при мен е 180см,а междуосовото е 254см и съм с преден двигател(двигателя е зад мен,но стои пред ск.кутия),вози перфектно,но ако е леко разкаляно се виждам в голям филм,почти не завива,смисъл завива но с хиляди фокуси.Ще става 4х4 някой ден,само не знам дали ще успея за началото на сезона.

Коментар

Колкото повече го карам толкова повече неща за изкусуряване срещам.Нали все пак не сме автомобилни инжинери,пък и да се намираме в работа.В момента съм на тема токове че ги бях сложил в НЕПОДХОДЯЩО табло и си създавах грижи от нищо и никакви локви.Мисля си че с всеки идващ сезон бъгито ми ще е по добро от предния.Още не съм на ясно от какво да използвам амортесьори спрял съм се на ЛАДА Самара(задни)дълги са и мисля че ще свършат работа.Другото е лесна работа.
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Предницата не подскача ли?
                          На моето с "подобното" окачване много подскача по бабуните, та чак аз се отлепям от седалката. А съм 100 кила!
                          .За сега обмислям нова предница-това считам за голям недостатък в бъгито ми.Карам го само в пресечени местности и малкия ход на носача в дадени моменти е от голямо значение.
                          Аз на кого разправях, ама това младите не слушате, ееееййй
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колкото повече го карам толкова повече неща за изкусуряване срещам.Нали все пак не сме автомобилни инжинери,пък и да се намираме в работа.В момента съм на тема токове че ги бях сложил в НЕПОДХОДЯЩО табло и си създавах грижи от нищо и никакви локви.Мисля си че с всеки идващ сезон бъгито ми ще е по добро от предния.Още не съм на ясно от какво да използвам амортесьори спрял съм се на ЛАДА Самара(задни)дълги са и мисля че ще свършат работа.Другото е лесна работа.
                            Имам две машини които са в шампионата,които са с много по-сложна инсталация от твоята,но ти ме разби!?Защо са ти тия бушони и релета!?Това да не е совалка?Кьорав предпазител не съм ползвал,само чифт релета за вентилаторите.
                            Последно редактирано от petroffbg; 24-02-10, 23:42. Причина: Първата на снимката е с фул електроника,и почти не ми е създавала ядове при каране в помия(кал и вода).

Коментар

Варианти за амортисьори има много-като започнеш от PROFLEX и стигнеш до примерно самаровите.Част от истината при амортисьорите са чешкото изпълнение въздух-масло,като може да коригираш возенето с промяна на вискозитета на маслото и съответно с промяна на налягането коригираш височината между машината и земята.Имам 4ри броя излишни,карани са само един сезон,pic vally ми заби щях да пусна снимка,ако си заинтерисуван драсни едно лично.

Коментар

petroffbg, Идвах миналата година в Калипетрово, и ми направи впечатление, че на доста от бъгитата има поставени едни по- особени амортисьори, с доста дебело стъбло. Доколкото разбрах били самоделни, но изработени по модела на някакви самолетни... Ъгъла под който бяха поставени спрямо хоризонталата е доста малък, което пък говори за голяма твърдост.
                                Би ли споделил някаква информация за тях, и ако може нещо чертежче
                                Ако знаеш де...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X