Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двуместно бъги от Рено 10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двуместно бъги от Рено 10

Едно приятелче ги свали от един джип и си купи по широки мисля на 265 а тези са на 195 точно като за мен не съм ги пробвал но мисля че като ги сложа назад няма да знае .

Коментар

аз намерих едни такива на 65лв.
      но няма на какво да ги сложа в момента.
      ще чакам да стане новият проек и тогава ще се възползвам от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
        Нямам търпение да се похваля с новата ми придобивка 4бр. що годе добри гуми за моята машина сега минавам на тема ДЖАНТИ 15 но ще се измисли нещо снимал съм и разликата в гумите.
        Здрасти колега евала за бъгито, един въпрос старите джанти какво ще ги правиш че аз имам интерес от тях? ако ти се дават може да се разберем нещо

Коментар

Колега много ме изкефи бъгито ти,и аз имам мерак да пробвам да направя но нямам сега пари,евала браво,я дай снимка с новите гуми!

П.П. Колеги какви познания трябва да има човек за да си направи бъги!?

Коментар

основни и ръцете да не са му там където не огрева.и най важно да има търпение да го завърши,и аз почнах нещо,но мързел...

Коментар

Първоначално публикуван от alenalen Преглед на мнение
              Здрасти колега евала за бъгито, един въпрос старите джанти какво ще ги правиш че аз имам интерес от тях? ако ти се дават може да се разберем нещо
              Приятелю за джантите може да говорим едва есента като разбира се го кача на трупчета да му преправя окачването и сложа новите гуми до тогава надявам се да намеря и джанти.Ако те трябват до тогава ще измислим нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнение
                аз намерих едни такива на 65лв.
                но няма на какво да ги сложа в момента.
                ще чакам да стане новият проек и тогава ще се възползвам от тях.
                Ти като гледам си на моито дередже.

Коментар

Устроива ме ако не се лъжа са от пасат за един мои проект които си чака и своя ред. Мерси ще се разберем тогава

Коментар

Здравейте поизгубихме се малко но сега нямам търпение да ви покажа резултата от днешния ми труд.Нямах възможност да го тествам днес но ще издебна тия дни един слънчев следобед и ще споделя.Имам още малко работа от зад и захващам предницата.....
                    Прикачени файлове

Коментар

Здравеи колега монтирал си новите джанти а със старите какво направи нали трябваше да доиде есента пиши едно лично да се разберем нешто

Коментар

Първоначално публикуван от alenalen Преглед на мнение
                        Здравеи колега монтирал си новите джанти а със старите какво направи нали трябваше да доиде есента пиши едно лично да се разберем нешто
                        Приятел не мога да ти пусна лс пише ми че си оффлайн ако искаш пиши ти пък аз ще опитам да ти върна отговор.Ето малко видео и от нас.http://www.vbox7.com/play:647b1c07

Коментар

Здравеи колега и аз немога да ти напиша лично та затова по добре тук малко кофти за темата но есента отдавна отмина ето ти тел звани и да се разбираме извинявам се че пиша тук 0887005845 ален

Коментар

Момчета нещо започнахме да скучаем доста продължителен сняг и вече не ни сдържа.Ето малко видео от нас само Вальо действа сериозно в нашия раздел айде че зимата е накрая.http://www.vbox7.com/play:7499bbe7 Извинявам се предварително за тъпия въпрос как слагате клипчетата едно подир друго без линковете да се слеят.http://www.vbox7.com/play:9910f492
                            Последно редактирано от SLAVIKA1980; 17-02-10, 21:23.

Коментар

Виж тази тема. В нея е описано как да слагаш клипчета които да излизат като... Абе виж сам лесно е. Ако пак се затрудниш-питай ще ти обясня по-подробно.
                              А в тази пъкможеш да се пробваш дали се получава.
                              Успех с клиповете.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо ти си гений май се справих.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X