Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двуместно бъги от Рено 10

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двуместно бъги от Рено 10

Пробвахме го само с два кабела от плюса до бубината датчиците за водата и маслото.Дотук добре сигорно имаше 10ина теста.Боядисах го после ще го сглобявам.Имам молба към тези които са на ти с токовете имам 5 халогена които трябва да вържа през релета трябва да сложа поне 4-5 предпазителчета за палене датчици....Предварително благодаря на тези кото ми драснат схемичка по която да вържа тока без пламна някъде

Коментар

Ето резултата от работата ни през днешния ден.Утре мисля да се позанимавам с малко токове горе долу схванах най вече начина на свръзка на халогените през реле оказа се лесно но някой трябва да те светне.
      Прикачени файлове

Коментар

Добре изглежда. Казваш, че си правил малко тестове, ходи ли до някое "по-така" местенце, или само на асфалта? Интересува ме как се държи предницата, подскача ли много? Ако е било само по асфалт, теста не е реален-там е равно и няма къде да се провери твърдостта на пружините.
        Ама отсега си знам резултата, де. Това е предница разработвана за лек автомобил, с малък ход, и за машина тежаща 900-1000 кг. Т.е. два пъти по-тежко.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Поздравления колега, много добре изглежда. Ще споделиш ли впечатления как се държи при каране?
          Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
          Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Да ти кажа чесно колега аз съм доволен от резултата след като смених пружините от пред след тестовете и от зад удължих ограничителите на полуоските ще пусна видео преди промените с оргиналния мост а след 2 3 дни ще пусна някой кантар в сегашния му вид.В момента когато има човек в него пружините са леко събрани -ползвал съм задните от Самара с доизкусуряване.http://www.vbox7.com/play:f5b9beb4

Коментар

Хе, хе, като моето-никакъв ход, и едната предна гума виси във въздуха. И гледам, че и ти като слезе от "баирчето" се пораздруса
              Пробвай го на по-хард терен, с по-голяма скорост и ще разбереш за какво ти говоря. Аз съм 100 кила и понякога се отлепям от седалката, толкова подскача.
              Вземи си кефа от сегашната конструкция, и преправяй предницата. Ако можеше да пробваш бъгито на Данчо, и да усетиш разликата, ще ме разбереш. Но ако имаш свободен ден в някоя събота или неделя-заповядай, да видиш за каква разлика става въпрос.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

При такива големи препятствия си иска по дълги носачи, за да не отлепя гумите. Със фабричните (не знам колко е хода) ми се струва, че нямам как се постигне.
                А с новите пружини при дребни неравности би трябвало да доста по стабилно. Чакаме с нетърпение видеото.
                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Приятелю при първа възможност ще се отбия до вас не очаквам пътуване на там но пък може да си организираме една екскурзия щом казваш сигорно е така почти всички теми за бъгита започват с ,,преправи си предницата..аз съм от доста скоро в сайта но се опитвам да наваксам пропуснатото

Коментар

Здравейте малко се позагубихме по трасето но сме във форма,ето малко снимки от разходката ни по витоша в неделя завърших с малка повреда подбих един предпазител на скоростния лост и завърших без 1ва и 3та.За сега снимки ще пусна и видео но нямам готовност.Имам въпрос към колегите мога ли да намеря джанти 15ки с 4 отвора като моите от пасат14ц?
                    Прикачени файлове

Коментар

от волво стават 15. 4 на 100
                      GSM 0877 08 99 19
                      Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Ще гледам да намеря поне за проба за да го кача на 15ки благодаря

Коментар

Колега аз пък реставрирам оригинално рено 10 и бих искал да те питам за някой части дали са ти останали за реното, който няма да ги слагаш на бъгито? Също така да те попитам от какво ползва маншоните на задните полуоски към скоростната кутия, гледам, че си ги сменял?

Коментар

Маншоните са ми старите може би ти изглеждат нови.Да ти кажа доста неща изхвърлих-джантите с гумите,предните пружини,радиатор,перка,фарове,километраж,жило за ръчна педали малките габаритчета отстрани това са неща които още не съм а сигорно съм пропуснал нещо ако нещо ти трябва и имаш път на сам свиркай.

Коментар

Нямам търпение да се похваля с новата ми придобивка 4бр. що годе добри гуми за моята машина сега минавам на тема ДЖАНТИ 15 но ще се измисли нещо снимал съм и разликата в гумите.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от SLAVIKA1980; 30-07-09, 22:11.

Коментар

честито и за гумите
                                сподели от каде ги намери тези гумета
                                че и аз ще терся такива за новият ни проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X