Обява

Свий
Няма добавени обяви.

120 L

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 120 L

Ще си правя бъги от шкода 120 л но си тася някакъв свестен чертеж! Бъгито няма да се ползва за работа а само за расходки по баира.Ако може да ми кажете каде мога да си намеря скоростна кутия само с 4 предавки(едната задна).Също и седалка и каквото там още е нужно

До: 120

Във всеки склад за вторични суровини има шкоди....
    Ако правилно те разбирам имаш само двигателя. А за бъги освен двигателя и скоростната кутия от шкодата и евентуално рейката и радиатора няма какво друго да използваш.
    Чертежи на бъгита ще намериш лесно и тук, ако разбира се си направиш труда да поразгледаш. Задното окачване в твоя случай ще е доста различно, предвид специфичния заден мост на шкодата. По-добър вариант е да сложиш 5 степенна кутия от 130, при която полуваловете са "сухи" и може да монтираш по-правилно окачване.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: 120 L

имам и скоростна кутия имам цяля шкода ако може да ми кажете сички нища които мога да използвам

Коментар

от колко дебели траби се прави конструкциата на бъггито

Коментар

Зависи от конкретната конструкция, която си избрал.
          Преди да почнеш да правиш каквото и да е, помисли какво точно искаш да направиш и достатъчно подготвен ли си за това. Бъгито е отговорна конструкция...
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Ето такава конструкция ще правя за нея какви материали железа трябват!

Коментар

Ами за тази конструкция май няма да са нужни железа!

Коментар

НЯМАМ ОПИТ В ПУСКАНЕТО НА КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.
                Прикачени файлове
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                  НЯМАМ ОПИТ В ПУСКАНЕТО НА КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.
                  Интересен хибрид,браво.А опита идва с пускането на повече мнения,като за начало,може спокойно да пишеш и с малки букви.Щом си успял с Шкодата и с това ще се справиш.
                  Поздрави.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

..... ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.....
                    Охооо...много добре изглежда, имаш ли снимки от самия процес на ДЯЛКАНЕТО.Когато са хвърчали ТРЕСКИТЕ....
                    ...ще е интересно/полезно за всички нас, браво за мерака...
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

брей, то мноо арно бре
                      браво
                      Поздрави!!
                      а само да те питам, като я издялка шкодата на жена ти, тя има ли достъп до нея в този и вид?

Шото аз подозирам, че си я караш вече само ти

ако бях на твое място, нямаше да и дам да я пипне

Коментар

Мога да ти кажа само едно голямо ЕВАЛА. Много ми харесва. Много малко хора са способни на това, и имат нужното търпение да изпипат нещата така. Респект!
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поздравления и от мен!
                          много добре изглежда!!!

Коментар

Аз съм стар шкодаджия, но не можах да открия нищо шкодово
                            Иначе - браво! Много добре изглежда!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Аз съм стар шкодаджия, но не можах да открия нищо шкодово
                              Иначе - браво! Много добре изглежда!
                              Има има,ама е под капака

Жоро,поздравления.
                              Както винаги си се справил със самоделките

П.П. Сети ли се кой съм
                              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                              [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X