Обява
Свий
Няма добавени обяви.
120 L
Свий
X
-
120 L
Ще си правя бъги от шкода 120 л но си тася някакъв свестен чертеж! Бъгито няма да се ползва за работа а само за расходки по баира.Ако може да ми кажете каде мога да си намеря скоростна кутия само с 4 предавки(едната задна).Също и седалка и каквото там още е нужно
Тагове: Няма
-
До: 120
Във всеки склад за вторични суровини има шкоди....
Ако правилно те разбирам имаш само двигателя. А за бъги освен двигателя и скоростната кутия от шкодата и евентуално рейката и радиатора няма какво друго да използваш.
Чертежи на бъгита ще намериш лесно и тук, ако разбира се си направиш труда да поразгледаш. Задното окачване в твоя случай ще е доста различно, предвид специфичния заден мост на шкодата. По-добър вариант е да сложиш 5 степенна кутия от 130, при която полуваловете са "сухи" и може да монтираш по-правилно окачване."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
-
До: 120 L
Зависи от конкретната конструкция, която си избрал.
Преди да почнеш да правиш каквото и да е, помисли какво точно искаш да направиш и достатъчно подготвен ли си за това. Бъгито е отговорна конструкция..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеНЯМАМ ОПИТ В ПУСКАНЕТО НА КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.,браво.А опита идва с пускането на повече мнения,като за начало,може спокойно да пишеш и с малки букви.Щом си успял с Шкодата и с това ще се справиш.
Поздрави.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение..... ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.....
...ще е интересно/полезно за всички нас, браво за мерака...Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
брей, то мноо арно бре
браво
Поздрави!!
а само да те питам, като я издялка шкодата на жена ти, тя има ли достъп до нея в този и вид?
Шото аз подозирам, че си я караш вече само ти
ако бях на твое място, нямаше да и дам да я пипне
Коментар
-
Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеНЯМАМ ОПИТ В ПУСКАНЕТО НА КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеАз съм стар шкодаджия, но не можах да открия нищо шкодово
Иначе - браво!Много добре изглежда!
Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнениеНЯМАМ ОПИТ В ПУСКАНЕТО НА КОМЕНТАРИ ВЪВ ФОРУМА. ЕТО АЗ КАКВО СЪМ СИ ИЗДЯЛКАЛ ОТ ШКОДАТА НА ЖЕНА МИ.
Жоро,поздравления.
Както винаги си се справил със самоделките
П.П. Сети ли се кой съм[URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
[/URL]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар