Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъгито на potroshi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъгито на potroshi

Takaaa да хвтрля и аз малко светлина за ладовия мотор като леко компетентен в сферата....значи щом ти е 1500 мотора значи е 2103 от тука следва следния перформънс:
    Бутала 2105(1300ремък)-79мм-120лв комплект със сегменти
    Шлайф цилиндри на 79мм-60лв
    Шлайф глава 1мм-20лв
    Шлайф блок 1.5мм-40лв
    Олекотяване колянов вал и маховик + баланс 200лв(въпреки че спецялно за лубителско бъги не ти е нужно щото губиш вътрящ момент)
    Други работи гарнитури семеринги абе с 2 думи ревизий-50лв
    За смешни пари получаваш един доста задоволителен ефект от мотор със доста силни ниски и много прилични средни сгъстен и с почти не намален ресурс и стабилна работа

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Е, така само палиш фитили! Дай подробности де! Гледам, карбураторът си стои отдолу Обаче тази "червената кутия" е загадка с тези ръби влизащи в не
      че тя не е ли с турбо ???

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
        Вижте какво става, понякога със самоделните състезателни двигатели
        извини ме приятелю но ако един двигател е боядисан не означава че е пипано нещо по него.нито блока нито главата е правена така че извини ме много

Коментар

ники дай малко информация че почнаха дами минават едни мисли имам жигулка с 1.6 мотор и се чудя как да вдигна мощността
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Сега се загледах.ми тя главата изобщо не е пилена.интересен мотор.lol:

Коментар

От всичко което виждам на снимката,не забелязвам съществена разлика от фул стандартен мотор,освен,че е с олекотен маховик!Вярно има тунинг за лада който изключва "рязане на блок и глава",но е много скъп,да се надяваме,че този е именно такъв!?
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от potroshi Преглед на мнение
                Здравейте това е моята самоделка с двигател на Лада-1500.Кажете ми,как да вдигна мощноста?
                Какво направи с тая Лада?Ако нещо не ти е ясно,драсни едно лично.До колкото се сещам те видях преди години на гривица?Трябва да си погледна архива,мисля,че все ще излезе още нещо!
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

От: Бъгито на potroshi

Колега дай едно фото, а по добре видео.Знам че имаш.Мойто ме е срам да го пусна в форума ама ади егоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0055.jpg
Прегледи:1
Размер:94.5 КБ
ID:5187932

Коментар

От: Бъгито на potroshi

Първоначално публикуван от zino Преглед на мнение
                    Колега дай едно фото, а по добре видео.Знам че имаш.Мойто ме е срам да го пусна в форума ама ади его[ATTACH=CONFIG]221155[/ATTACH]
                    А,че то си е хубаво,за какво те е срам.
                    Сега дай някакви данни.ДВГ,СК,диф от какво са?
                    0осем9осем7шест0осем7едно
                    Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X