Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Instroi Rally team гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Instroi Rally team гараж.

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
    Нещо се отклонявате от темата. Темата е за коли и състезания с коли.
    Я тогава кажи какво стана с обратната раздатка? € задни или предни?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Я тогава кажи какво стана с обратната раздатка? € задни или предни?
      По принцип не пречи значение накъде ще е врътната раздатката,стига предният диф да е с ляво а задният с дясно въртене гледано от към пиньона...
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        По принцип не пречи значение накъде ще е врътната раздатката,стига предният диф да е с ляво а задният с дясно въртене гледано от към пиньона...
        Я пак помисли!!!
        Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
        Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
        0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
          Я пак помисли!!!
          Няма какво да мисля,погледнато от към ск,раздатката върти на ляво,независимо дали е с верига или със зъбни и паразитно колело,все и е тая,накъде ще я засучеш,стига да не е изчанчен мотора(като на някои Хонди с обратно въртене).Ей ти нагледно:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150217_172143.jpg
Прегледи:2
Размер:103.6 КБ
ID:5646770
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150217_191541.jpg
Прегледи:2
Размер:107.2 КБ
ID:5646771
          Последно редактирано от petroffbg; 08-03-15, 00:12.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
            Няма какво да мисля,погледнато от към ск,раздатката върти на ляво,независимо дали е с верига или със зъбни и паразитно колело,все и е тая,накъде ще я засучеш,стига да не е изчанчен мотора(като на някои Хонди с обратно въртене).
            И бавните като я обърнеш,какви ще станат???
            0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
              И бавните като я обърнеш,какви ще станат???
              Виж по-нагоре,че качвах снимки,а бавните,ще са си толкова бавни,колкото са сметнати.

Коментар

Прав си,май дремя и не мисля.
                Последно редактирано от Валентин Исаев; 08-03-15, 00:45.
                0885 660 613

Коментар

По въпроса с обръщането на раздатката ме терзае един въпрос и той е ... дали здравината на зъбните колела е еднаква и от двете работни повърхности на зъбите и ако не, защо ? Нали закаляването е еднакво по цялата повърхност на детайла ... а ? Може би всичко ще се изясни след проверка по метода проба грешка , който аз определено започнах да НЕ харесвам.
                  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                  Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

По въпроса за здравината на зъбите в раздатката,няма да имаш проблем.Но ако мислиш да въртиш на обратно диф,рано или късно ще му изпопадат зъбите.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                      По въпроса с обръщането на раздатката ме терзае един въпрос и той е ... дали здравината на зъбните колела е еднаква и от двете работни повърхности на зъбите и ако не, защо ? Нали закаляването е еднакво по цялата повърхност на детайла ... а ? Може би всичко ще се изясни след проверка по метода проба грешка , който аз определено започнах да НЕ харесвам.
                      Нищо му няма на метода. Иначе няма прогрес. Важното е повече да се мисли. Няма да е с 6 задни, та че продължавай. Има само един човек в България, който ги е вършил такива, но 10 пъти по бавно. Кефиш.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        Нищо му няма на метода. Иначе няма прогрес. Важното е повече да се мисли. Няма да е с 6 задни, та че продължавай. Има само един човек в България, който ги е вършил такива, но 10 пъти по бавно. Кефиш.
                        За .... бавно, дума не може да става . Новата кола ми трябва за лятото когато са Европейските Крос Кънтри ралита ... демек Бахите. До тогава трябва да сме посъбрали желязото , периферията и поне 1000 км. тестове. Не ми е ясно как точно ще стане , но трябва.
                        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Баси мамата. Пожелавам успех.

Коментар

Старата кола какво ще я правиш?
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                              Старата кола какво ще я правиш?
                              Стара - стара , ама колко да е стара. Свиди ми се ако трябва да съм откровен. Но .....

Коментар

Всъщност Еволюшъна вече е на линия ... в петък мина Годишен Технически Преглед има Гражданска Отговорност и Винетка .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X