Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"АТИНА 2009" 28-29 НОЕМВРИ 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "АТИНА 2009" 28-29 НОЕМВРИ 2009

Браво момчета,страхотни сте! За пореден път доказате ,че сме най-добрите!

Коментар

SS7 - Предстояха ни последните 80 км. Поради факта, че на тежкия лиазон едвам влезнахме във времето, нямахме никакво време да слезем от колата преди старта. Искахме да влезнем във всички времена, което щеше да бъде нов рекорт в историята на състезанието. Вече бяхме видели, че трасето е много трудно и преминаването на 80 км за два часа и половина означава каране на макс. С пълна мобилизация потеглихме.
      Очите дращат и сълзят, всички движения са забавени. Десния ми крак болеше и въобще не го усещах. Навигатора имаше сила само да казва наляво или дясно. Карахме срещу слънцето по супер тежко трасе осеяно с паднали камъни, срещата с които би отнесло половината кола. Непрекъснато влизахме от слънце на сянка, което ни костваше резки спирачки. Така преминахме целия етап.

Оставаха ни 6 км до финала на състезанието. Пътя се оправи и вече усещахме победата. Но дойде и фаталния момент. Излязохме от гората и слънцето ни заслепи. Натиснах спирачка за да не излетя в някое дърво и се чу удар в предно дясно колело и колата се повлече по корем. Исках да викам от яд, след 1000км и 22 часа каране в последната дупка на трасето, след като бяхме преминали през десетки кризисни ситуации по трасето, след като можеше да стигнем до финала по инерция се случи белята.

Имах преднина от около час пред другите и зачакахме асистенцията. Омбре и Андро тръгнаха веднага с буса от сервизната зона към мен. Но отново лошия късмет проработи. Огромно задръстване на моста за влизане в острова ги забави два часа. През това време седях и гледах как оцелелите около 20 автомобила преминават покрай мен. Пристигна буса. Шесте километра които ми оставаха бяха изключително равен макадам. Организаторите бяха обявили отворен финал и момчетата ме качиха на колела за отрицателно време. Продължихме към финала и от там за сервизния парк. За съжаление малко преди сервиза разбрахме, че отворения финал е отменен и ние продължихме към хотела.
      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 02-12-09, 13:51.
      IvoVarbanov.bg

Коментар

Благодаря на Пламен за героизма да седи в легена 24 часа и да се бори с идиотската пътна книга и непрекъснато не излизащите метри без да се оплаче нито веднъж.

Благодаря на Омбре (Ортаков) и Андро, че ми повярваха и ми предоставиха перфектен автомобил, като направиха всичко за да завърша като победител. Получиха награда за най-добра асистенция в ралито.

Благодаря на всички които ме наблюдаваха от България. За да спечелиш подобна натпревара трябва да дадеш 110% и вие бяхте тези които ме накараха да надскоча възможностите си.
        IvoVarbanov.bg

Коментар

Поздравления БАНДА.

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение
            Благодаря на Пламен за героизма да седи в легена 24 часа и да се бори с идиотската пътна книга и непрекъснато не излизащите метри без да се оплаче нито веднъж.

Благодаря на Омбре (Ортаков) и Андро, че ми повярваха и ми предоставиха перфектен автомобил, като направиха всичко за да завърша като победител. Получиха награда за най-добра асистенция в ралито.

Благодаря на всички които ме наблюдаваха от България. За да спечелиш подобна натпревара трябва да дадеш 110% и вие бяхте тези които ме накараха да надскоча възможностите си.
            Аз освен на тях, благодаря и на Тошо, Пепи и теб за поредната порция адреналин, страхотни емоции и прилив на гoрдост, че познавам хора като Вас. Бъдете здрави и все така напористи и в другите състезания. и не забравяйте, Дакар се връща в Африка през 2011
            Последно редактирано от zzlatev; 02-12-09, 15:52.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Д.Дилков Преглед на мнение
              Поздравления БАНДА.
              Благодаря Митко, ама не си качил снимките от пресконференцията

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение

Свалям ти шапка! И на всички който участваха в това трудно състезание това което чета е било състезание с умората.Но дори и тя не можа да ви сломи.

Коментар

В момента текат страшно много коментари в гръцкия форум
                  Всички изразяват уважение и респект към нашето участие, забелязали са ни
                  Впечетли ме и трансперанта на награждаването, където бяха сложили българското знаме,
                  а кмета на Пирея в словото си спомена "Пилотите от световна класа Борис Гадашин и Иво Върбанов"

Всички се учудват на темпото на Иво и нашата издържливост, някои даже са се обзалагали, че няма да завършим с АТВ-та
                  На финала,като тръгнахме за хотела снимах GPS-a и скоростите с които сме се движели,
                  средната ни скорост за движение за 24-те часа е 41.4 км/ч., а общата ни скорост на движение е 35.4 км/ч.
                  Максималната ми скорост е била 123 км/ч. а на Петър беше 127 км/ч.
                  Представям си каква е била скороста на Иво...

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                    Максималната ми скорост е била 123 км/ч. а на Петър беше 127 км/ч.
                    Вече ще Ви викаме: ЛЕТЯЩИТЕ кинжали.... (примерно)

ПП Абе вие не сте добре........
                    0887 246718

Коментар

Поздравления за невероятното представяне !За пореден път доказахте,че българина назад не знае.
                      Кой без светлини ,кой без болтове,но постигнахте целите си!Благодаря ви за емоциите.

Коментар

Браво момци!
                        УАЗ 31512-Тото

Коментар

Поздравления и...каквото и да се каже ще е малко
                          Иска ми се да видя гн. Върбанов на Dakar със заводски подготвен ...Туарег примерно
                          А гн. Христов с Ямаха (майтап де)

RESPECT
                          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Едно респектиращо българско "Евала" на целия тим, който представи така достойно страната ни във Византия !
                            А сега сериозно: Отлично представяне, момчета ! Гордеем се с вас !

Тодоре, ти си бил издържливо копеле, браво !
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Банда, този линк го пускам без коментар:
                              http://www.dnevnik.bg/sport/avto-mot..._rekord_s_atv/

Коментар

Тук може да видите откъс от онборд камерата на Т. Христов:

https://htftp.offroad-bulgaria.com/r...ard_atina1.mpg

Приатно гледане!!!
                                Живей за всеки дъх!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X