Обява

Свий
Няма добавени обяви.

траял в Испания (вия нуева де пардиьо)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: траял в Испания (вия нуева де пардиьо)

май ще има рязане на калници , поне 35" гуми и лифт 2х10см
    за класирането питах защото нали черпим опит за бг траяла питай Иво кога ще е в България да се срещнем да каже нещо интересно а вранглера тук ли ще е

Коментар

Здравейте, Пешо направо сме го подлудили на тема триал, а така и трябва, в крайна сметка за какво подготвяме машините много се радвам на него че вече е в нашия свят. Ще бъда в България този месец от 24 до 2 август и след това от 17 август до 22 август, няма да имам възможност за повече престой, защото трябва да се подготвяме за RAINFOREST, но ще се радвам де се срещнем в едно от двете ми идвания.
      ИВО

Коментар

здравей Иво няколко дена преди да тръгнеш може да се уговорим ако и колата ти е тук да направим едно каране

Коментар

Пешо, жена ми пита защо си писал само много малко за това че ни е победила, показвам и репортажи от ГРАЦИЯ И МОЩ и почти се навива да участва в България ако закараме машините

Коментар

Иво много ме надъхва но все пак още не е момента да скоча толкова на високо а и има да уча много в този прекрасен спорт не е само да имаш машина иска си и познание та засега ше се
            уча а като му дойде времето ще го пипна още малко но ме съмнява че 35 ще влезнат с боду лифт 32 бес проблем преден блокаж защити на дифовете и захващането на рамената носачите и брони това е дето му трябва
            Иво май ше си е през авгост в Бг незнам дали ше докара машината все пак всичо е свързано с пари време а не е лесно да се минат 33000км с ремарке но той си знае..... и аз не знам със сигорност нищо ше направя всичко възможно да се прибера с машината а и съм от Пловдив можем да спретнем някоя разходчица да се позабавляваме...
            поздрави

Коментар

Трябва да ползвам на баща ми ГРАНЧЕРОКИТО, тъкмо мисля да му закарам нови пружини и ще го пробвам с новите гуми

Коментар

Пешо няма страшно ако трябва ще го пробваме с КУПАРИТЕ , където спечелихме в АЛВАРЕС, тея дни ще ми ги докарат Ти с какъв цолаж джанти беше?

Коментар

мале срам собствената ти жена да те бие и само от една година да има книжка ха ха..
                  в този спорт стават изненади някой хора имат късмет що и мойта жена не беше като твойта..
                  ако знаеш на какъв разпит ме подложи щото нали се прибрах като прасе мих колата
                  а и махнах картите от двата апарата ми докато се къпия ги търсила да види какво сме праивили
                  и аз се мъча да и обесня че не съм карал
                  Иво дай ми мако време още малко да се престраша и после ще му мислим...
                  а ми хайде едно барзо пипване и ще стане grand cherokito..
                  поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                    Иво много ме надъхва но все пак още не е момента да скоча толкова на високо а и има да уча много в този прекрасен спорт не е само да имаш машина иска си и познание та засега ше се
                    уча а като му дойде времето ще го пипна още малко но ме съмнява че 35 ще влезнат с боду лифт 32 бес проблем преден блокаж защити на дифовете и захващането на рамената носачите и брони това е дето му трябва
                    Иво май ше си е през авгост в Бг незнам дали ше докара машината все пак всичо е свързано с пари време а не е лесно да се минат 33000км с ремарке но той си знае..... и аз не знам със сигорност нищо ше направя всичко възможно да се прибера с машината а и съм от Пловдив можем да спретнем някоя разходчица да се позабавляваме...
                    поздрави
                    ще покараме че в нашия град няма оффроудери 1-2 са в форума само и са минали на хипер супер софт добре че са колегите от другите градове

Коментар

• До: траял в Испания (вия нуева де пардиьо)

Искам да се консултирам за нещо, в Бг щом направиш промени в окачване, височина и размери на гуми има ли проблеми при преминаване на преглед, питам защото джипа на баща ми все още го кара с испански номера и няма проблеми , но иска да му сложи български и не съм сигурен дали няма да ги има?

Коментар

трябва да ги излъжем да дойдат да ги фкараме в правилния път там е големия кеф...
                        а пък и ако спретнете нещо да се събере форума на хард разходчица или траялче ще е страхотно....
                        поздрави

Коментар

няма да има проблеми с окачването и гумите,
                          зенит може да организираме нещо интересно да

Коментар

Къде предлагате да се срещнем в БГ

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
                              Искам да се консултирам за нещо, в Бг щом направиш промени в окачване, височина и размери на гуми има ли проблеми при преминаване на преглед, питам защото джипа на баща ми все още го кара с испански номера и няма проблеми , но иска да му сложи български и не съм сигурен дали няма да ги има?
                              мисля че не но това е нещо дето само мога да гадая........
                              ако знаеш тук вав форума на сузуки как се кефят на Андрей човека се вижда на снимките как
                              старателно си пуши и ме хвнал с въженцето все едно кучето си разходда
                              ама не ме обарна евала признавам го.....
                              поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от spark & ivo Преглед на мнение
                                Къде предлагате да се срещнем в БГ
                                няма значение за мен ще се разберем преди да тръгнете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X