Обява

Свий
Няма добавени обяви.

траял в Испания (вия нуева де пардиьо)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: траял в Испания (вия нуева де пардиьо)

Коментар

зенит кажи как се представи черната Г класа дълга база е но все пак? със неговите мостове ли си е и с колко " гуми

Коментар

здравей каишин черната Г класа се шупи на първата яма има мостове от унимог и гумите са от няква воена машина като бтр...
        Иво го докара този пич с неговото ремарке той може да даде повече инфо но нищо ново
        не е мостове от унимог има много но никой луд не ги слага на дълга база и то на мерцедес г класа..
        тук Г класите не се тачат да не засягам никого но на всички траяли нито един не е спечелил
        а даже и много често се виждат че за траял предните мостове са им много слаби у чупят.
        поздрави

Коментар

виждал съм Г класа с унимогови мостове какво може на тази са се счупили носачите да се надяваме от неправилен монтаж или лоша изработка разпитай подробности ако може ще ни бъде интересно

Коментар

днес се проведе траяала със средна трудност а ма стана че си беше пак екстрэмен..
            уж нямаше да има вода в ямите а ма нещо ги е избило и са ги набабанкали шоу да става..
            има много материал за качване а и очаквам B АЛО да ми прати още много така че лека по лека ше ви затрупам сьс сними и филмчета..
            надвявам се да ви харесват и да послужат за нсещо все пак в БГ тепърва предстои да
            се направи нещо такова..
            наи голимата новина днерс караше на Иво жена му Мария с женатаа на Андрей и станаxа НА 4 място
            а Иво И АНДРЕй доста по на зад 6-7 не си спомням точно..
            стана така че тук не е разрешено използването на лебедка и стълби и там дето Мария позавъртя малко повечко Иво караше след нея и не можа да премине по никакъкв начин....
            а екстрема от миналата сабота е спечели ИВО да им е честита победата напълно заслужена
            много майсторски преминаха без да имат никакви наказателни в сравнение с други екипажи..
            наградата беше лебедка WАRN М-8000 крик ХИ ЛИФТ и дреболи браво все пак си е струвало
            разкарването.....
            а джимното казват че съм се представил много добре поучудих доста хорица и се чува как публиката аплаудира..
            похарчих една камара пари да си измия джипа калта беше залепнала направо като глина
            на пароструйка е мих аз лично и станах като прасе..
            не можех да се движа с повече от 45-50км щото тресеше много от калата
            загряаваше калта беше блокирала перката на вентилатора мале какви ядове брах докато стигна до бензиностанцията да е измия....
            шети няма само лека драскотина и една вежда леко огъната браво на навигатора не ме пусна да се обарна защото имаше едни странични преминавания свят да ти се завие..
            а като се пребираь ми се обади Иво да ме зарадва от 34 машини аз сам заваршил 14 и както винаги мен пак първи ми се падна е бати късмета иначе после лесно виждаш как са зоните и баба знае къде е плиткото и къде се минава..
            поздрави

Коментар

браво, кал не бяхте ли виждали досега бре

Коментар

ето малко филмчета от траяла
                http://www.dailymotion.com/video/x2i1ox_dscn0712
                http://www.dailymotion.com/video/x2i1q7_dscn0713
                http://www.dailymotion.com/video/x2i1so_dscn0714
                поздрави
                Последно редактирано от zenit; 10-07-07, 08:40.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
                  браво, кал не бяхте ли виждали досега бре
                  аз за първи път да се окалям толкова а Иво калата вече не го плаши...
                  ето една много добра зона ама си одрах лявата страна една вежда оганата и надрах леко страничните пласмаси ама това нищо друго...
                  http://www.dailymotion.com/video/x2i3ll_dscn0769

поздрави

Коментар

БРАВО БРАВИСИМО те така се прави
                    Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                    "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Ако в началото на тунинга ти, беше казал къде ще караш с джимнито щях да заявя че "такова животно немое да стане"добре, че не казах, че щях да са изложа
                      Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
                      "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

бравос и от мен, добре се справяш
                        Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнение
                          Ако в началото на тунинга ти, беше казал къде ще караш с джимнито щях да заявя че "такова животно немое да стане"добре, че не казах, че щях да са изложа
                          радвам се че ви хъресва как се забавляваме тук...
                          аз чесно казано когато ми казаха някой колеги че ама хич не ми хъресват джипката ми послужи
                          много реших да е направя пък то ше си покаже...а главен виновник аз да се набутам в калта то се знае кои е Иво за което му благодаря искрено аз не бих се решил сам а също и на неговия навигатор Андрей...да ама сега последно нещо ми се е заканил щото не го слушам много
                          и каза без преден блокаж че не иска да ме вижда `повече ха ха...

ето почвам да качвам снимките а и тяхните филмчета......
                          поздрави

Коментар

поздрави

Коментар

как се оформя класирането на това последното трасе?

Коментар

както виждате на снимките то си лечи какви усмивки праскаме кеф голям сигорно пак ше се пусна на такъв траял а ко ше и джимнито да се разпадне нали затова е джипка...
                                а на тази зона дето цопкам в големия гьол нямам филм но има валиьо като го имам ше го пуснем
                                много интересно преминаване преди мен си останаха някаой машини макар и по големки..

поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X