ето ги и филмчетата не съм ги правил с най добро качество но следващият път ше съм по приготвен да станат по качествени....
ето това е зоната дето Иво му се падна късмета той пръв да мине много кофти след това зоните
се поумачкаха и станаха по проходими .
ще качвам всичко подрет така ще е по лесно за мен има доста материал а и ше имате по добра представа за състезанието как е протекло..
като се стъмни качеството е доста по зле но това е дето има неможе да се правят филми и сники
едновремено това е ясно.....
и да се похвалиа паднах от един трактор на който се бях качил и не се пребих даже и камерите са здрави......
има много матреиал за качване имаме си още много българска публика което много ни радва сега е много много весело..
тук от форума валиьо ми е приготвил една камара снимки които ще кача в наи скоро време...
зоните си бяха много екстремни ще видите какво се случва с някой машини на снимките изглеждат много добре но имат проблеми и то доста но общо взето нивото е много високо
масово гумите са богер 44 а командото с 49 е смешно то се вижда ка се обърна има филмче там е идеално видно че една 49 не е за този спорт....
всички машини преминаваха зоните и разликите бях межди 2-3 мин което не е много като имаме предвид зоните...не знам как завърши и кои е спечелил но ще се разбере миналата година спечели синия самураи но тази година има доста промени машината не забелязах осебена разлика
в преминаването спряму други машини...... https://htftp.offroad-bulgaria.com/z...7/DSCN0477.MOV
16mb
поздрави....
Коментар