Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Браво! Гордея се с вас! От снощи съм без думи и не знам как да опиша радостта си Така не ми идват думи, както снощи по ТВ7 Ивайло искаше просто да се разкрещи от радост

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
    Всички се прибират заедно,полета е утре следобяд.
    Дано този път повече хора да намерят време да дойдат че да ги посрешнем подобаващо.
    Подробности ще напишем когато имаме повече информация.
    Ще чакаме информация

Коментар

Поздравления към Петър, Христов и всички "виновници" Българското участие на Дакар 2011 да стане факт!
      Благодаря и за това, че ни направихте съпричастни и споделихте с нас радости и тревоги.
      Един чудесен пример, където без екип и себераздаване, нищо не става, дано послужи за урок на всички ни.

Поздравления още веднъж!
      Последно редактирано от МАРИЕЛА ХРИСТОВА; 16-01-11, 20:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
        Поздравления към Петър, Христо и всички "виновници" Българското участие на Дакар 2011 да стане факт!
        Благодаря и за това, че ни направихте съпричастни и споделихте с нас радости и тревоги.
        Един чудесен пример, където без екип и себераздаване, нищо не става, дано послужи за урок на всички ни.

Поздравления още веднъж!
        Колега Slick,нищо лично но имената са Петър Ценков и Тодор Христов.Поздрави!!!

Коментар

Колеги в момента качих видеото от минаването на Петър под финалната арка. Нямам връзка с Ивайло и Жоро, вероятно са в студиото. Не знам от колко часа е предеването по ТV7, но ако някой има връзка с тях и има време , нека изтеглят тези 2 минути за да ги покажат навреме. От прахоляка камерите ми се развалиха точно днес и взех камерата на един португалски колега за да видите още веднъж българското знаме на Дакар.
          Живей за всеки дъх!

Коментар

Добре дошъл, жив и здрав да си. Шапка ти свалям.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ето го и самия момент:

https://htftp.offroad-bulgaria.com./...tar_finala.wmv
              Последно редактирано от roumen5; 16-01-11, 21:45.
              Живей за всеки дъх!

Коментар

Обадих му се на Иво, не му звънете повече.

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                  Ето го и самият момент:

https://htftp.offroad-bulgaria.com./...tar_finala.wmv
                  Е ТОВА Е ИСТИНАТА.

Коментар

Отворих да видя генералното класиране в официалния сайт, но защо Ценков там липсва?
                    http://www.dakar.com/dakar/2011/us/s...ds-page-1.html
                    Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                      Отворих да видя генералното класиране в официалния сайт, но защо Ценков там липсва?
                      ЗАЩОТО ОЩЕ НЕМОГАТ ДА ПОВЯРВАТ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ФИНИШИРАХА

Коментар

Никога не съм следял Дакар толкова много!Благодаря за емоцийте!Горд съм ,че познавам двама ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ!!! (bow)

Коментар

На кой му пука,важното е,че го видяхме на арката на финала...шапка им свалям на Пепи,Тодор и целия репортерски екип за емоциите с които ни дариха.

Коментар

Първоначално публикуван от peci_ufo Преглед на мнение
                            На кой му пука,важното е,че го видяхме на арката на финала...шапка им свалям на Пепи,Тодор и целия репортерски екип за емоциите с които ни дариха.
                            На мен ми пука, защото толкова труд хвърли тоя човек и се самораздаде, само и само да завърши, че най малкото което заслужава е името му да стои сред класираните.
                            Диян Димитров

Коментар

На мен ми пука, защото толкова труд хвърли тоя човек и се самораздаде, само и само да завърши, че най малкото което заслужава е името му да стои сред класираните.
                              Името му си е там, където трябва. Под № 1 в списъка на българите с успешен финал на "Дакар".
                              А дакарския сайт с непълната информация го остави до следващата година.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Важното е, че историята Дакар за България се започна да се пише с имената на Христов и Ценков.
                                Гордеем се с Вас и вашия подвик и дух!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X