Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

А, кой е полета до София? № или от къде и с коя компания е ? Така ще го видим кога каца.

Коментар

Поздравления и от мен за нашите герои Петър Ценков и Тодор Христов! Доказаха, че няма невъзможни неща, и че мечтите могат да се сбъдват. Вече ДАКАР е по-различен за мен, по-достъпен, по-разбираем, и по-интересен.
      Поздравления и за нашите репортери Пеко, Драев, и Румен, без които нямаше да е същото. Те са не по-малко герои. Не знам, как успяха да са навсякъде, по всяко време.
      Да не забравяме и Иво Близнака - направо си е объркал професията.

Коментар

Тука си е по-ясно...
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Поздравления и от мен за първите (и надявам се не последните) участници на рали "Дакар"
          РЕСПЕКТ!!!

ПП: Не мога да повярвам, че все още има медии, които не могат две имена да запомнят - http://www.tvevropa.com/bg/news/sport/view/44103
          Аман вече
          Ако някой страничен наблюдател се заслуша, ще си помисли, че в Аржентина са участвали не двама, а двадесет български състезатели...
          Ако дължиш 100 лв. на една банка, проблемът си е твой. Но ако дължиш 100 милиона, проблемът е на банката.
          B (Rh +)

Коментар

Истината се оказа по средата според инфото, което видях сега в сайта http://www.sofia-airport.bg/pages/se...0&c=lhr&d=1509. Нашите летят с British Airways - дават го в 13:35 ч.

Коментар

Нека не забравяме и репортерите. Че и те направиха баси състезанието. А за снимките да не говорим. Преди време Петър доказа, че търпи на пиявици и не го е страх от тигри. Сега кой знае в какво са се забъркали. С една дума, всички доказаха, че избора е правилен. А Морел вероятно се е шашнал.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Поздрави на Петър Цанков, който успешно завърши най-престижното офроуд състезание в света. Искам да отбележа, че Цанков и Христов са хората, които ни накараха да трепнем пред тв-екраните и компютрите. Също съм благодарен на целия екип, който помогна това да се случи.
                Трябва все пак да благодарим и на ТВ7 за излъчените материали и да се надяваме следващия път да бъдат по-обширни ;-).

Коментар

Благодаря на българите участвали в "Дакар 2011",на форума който ни сплоти и благодерение на който се гордея се че съм българин.
                  [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                  blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Нека не забравяме и репортерите. Че и те направиха баси състезанието. А за снимките да не говорим. Преди време Петър доказа, че търпи на пиявици и не го е страх от тигри. Сега кой знае в какво са се забъркали. С една дума, всички доказаха, че избора е правилен. А Морел вероятно се е шашнал.
                    Петър Близнака те първа ще ни радва със снимки и разкази

Коментар

Първоначално публикуван от МАРИЕЛА ХРИСТОВА Преглед на мнение
                      Истината се оказа по средата според инфото, което видях сега в сайта http://www.sofia-airport.bg/pages/se...0&c=lhr&d=1509. Нашите летят с British Airways - дават го в 13:35 ч.
                      Ще оритам да дойда, но това зависи от шефовете ми.
                      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Който може и както може, да идва на място на летището. Аз съм си взел голямото знаме, носете и вие. Нека всички видят и разберат кой пристига и какво е направил. Пепи ще го подмятаме във въздуха, нали е свикнал да хвърчи през дюните. Айде, всички на летището!
                        Последно редактирано от zzlatev; 18-01-11, 10:07.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от savo savov Преглед на мнение
                          Това е ново - http://www.dakar.com/dakar/2011/us/s...ds-page-1.html
                          Аз не знам защо се появи чак сега и затова питах ако някой знае да ми каже !
                          Най вероятно е имало арбитраж , но само можем да гадаем!
                          Важното е че Ценков е класиран на 12 място по официалния сайт на ДАКАР и дано това да е последно!
                          В свързващ етап, помощ от местните може да донесе наказание (май последно има ощре 5 часа "бонус"), но явно не и да те декласира. Ще припомня, че по подобен начин местните прибраха машината на Пепи в рали "Мароко" до финала на един етап. С това предлагам въпросът да се счита за приключен. Ще се видим на летището!

Коментар

Ей, и да снимате! Ясно е, че всички няма как да дойдем, но това не намаля желанието ни да бъдем съпричастни.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Жена ми и детето трябваше да пристигнат със същия полет, но са променили полетите и сега ще пристигнат в 22:30...

С Петър и другите същото ли е положението?

Не искам да вкарвам паника, просто питам за тяхния полет...
                              You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Всичко е точно - кацнаха.
                                Имаше репортери от един куп телевизий барбар с министъра на транспорта!
                                Така, че гледайте новините.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X