Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
    Ето го и самия момент:

https://htftp.offroad-bulgaria.com./...tar_finala.wmv
    Ето за този момент си заслужаваше всичко. Благодаря на Тодор и Петър за невероятните хубави емоции, които ни предложиха. Като един голям фен на състезанието сега някак го чувствам доста по-близо.

Обаче гледам, че Дакар се е отразил много добре на Петър. Отначало помислих, че някакво момченце е седнало на АТВ-то, а той как се е подмладил. Сега всички да починат добре и ще чакаме да преживеем още веднъж всичко чрез разказите и заснетото от нашите репортери.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=AZwe4vg6Ido
      WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

Много се радвам! И Пепи и Тодор представиха моторния спорт, такъв какъвто винаги съм си го представял. Емоциите и радостта от успехите станаха и част от мен и хората около мен. И двамата пилоти дадоха много от себе си. Желая им още по-големи успехи в бъдеще! Гордея се с тях!
        Колкото до ГОЛЕМИТЕ медии, - една голяма черна точка. Показаха, че не се интресуват от това, което направиха нашите пилоти в Южна Америка. Показаха тесногръдие. Приоритетни бяха ежедневните негативизми, скандали и амалгами от простотии. Не се гордея с тях. Това го казвам, защото разбрах, че на пръсти се брояха хората, които знаеха, че на Дакар се състезават Българи. Даже и при финала на Пепи.
        KIA Sportage 2000 DOHC 16 v

Коментар

Може ли някой френско говорящ да преведе, какво каза мосю Морел за Пепи в интервюто?
          Георги Танев (0+)
          Land Rover Discovery 1 300 TDi
          Land Rover Club Bulgaria
          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Нищо конкретно за посрещането .., а е вече 10ч.

Тодор Христов спомена вторник, по Канал 1, да не би да е тогава?
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
              Може ли някой френско говорящ да преведе, какво каза мосю Морел за Пепи в интервюто?
              Нищо особено, още повече, че клипът свършва на средата на третата фраза. Груб превод: "Г-н Морел, какво ще кажете за дебюта на Петър?" "Добре е, вярно, че на финала беше малко трудно... Супер е, супер... най-вече за мен... това е първият българин...." - и дотук стига видеото.
              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Благодаря!
                Георги Танев (0+)
                Land Rover Discovery 1 300 TDi
                Land Rover Club Bulgaria
                0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                  Нищо конкретно за посрещането .., а е вече 10ч.

Тодор Христов спомена вторник, по Канал 1, да не би да е тогава?
                  Иво Близнака писа, че еднес пристигането.И аз чакам инфо за да сформираме агитката - ще съм там с бебето - да види и то голямите хора,голямите мъже на България!!!

Коментар

Снощи говорих и с Иво Близнака, и с Тодор. Пепи и нашите журналисти излитат днес и кацат утре, вторник, по някое време май следобяд. В момента, в който се знае точния час, Иво ще пише.
                    Но искренно се надявам да се съберем още повече този път на летището, носете знамена, тромби и кой каквото се сети. Нека направим посрещането празник, заслужават го.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Днес след обяд тяхно време към 14;00 ще излетят от там.Имат престой в Бразилия 4-5 часа.
                      Иначе полета трае 20 часа.
                      Когато знам повече ще напиша тук.

Коментар

С огромно удоволствие наблудавах Рали Дакар мисля че нашите момчета наистина се държаха много мъжки спокоино могат да бъдат обявени за национални герой не само за участието си на Дакар а за сплотяването на Нацията наистина заслужават посрещане като на ХОРА С ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ЩАСТИЕТО НА МНОГО БЪЛГАРИ .
                        Гората ражда хора полето тикви !

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                          На мен ми пука, защото толкова труд хвърли тоя човек и се самораздаде, само и само да завърши, че най малкото което заслужава е името му да стои сред класираните.
                          Споко, имам официалното класиране от АСО, там е, дори не е последен - има още двама след него... По-късно ще го публикувам.

Коментар

Респект към подвига на ВСИЧКИ, които участваха, отразяваха и допринесоха това събитие да се случи!

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

По последна информация репортерите вече са излетели от Буенос Айрес, а Пепи Ценков чака всеки момент да се качи и той на самолета. Утре в 13:00 часа пристигат всички в комплект на "Летище София".
                              Последно редактирано от МАРИЕЛА ХРИСТОВА; 17-01-11, 12:59.

Коментар

§Името му си е там, където трябва. Под № 1 в списъка на българите с успешен финал на "Дакар".
                                А дакарския сайт с непълната информация го остави до следващата година.§
                                Чавдаре, На мен също ми пука и искам да знам защо Петър е декласиран, а пък е на ФИНАЛА? Не защото това ще омаловажи неговото постижение, а напротив, това ще покаже през какви непреодолими непреодолими трудности е преминал за да стигне до там - до ФИНАЛА!
                                Защо никой не дава достоверна и точна информация за случилото се в 12 етап, така че някой като мен, като отвори този много добър сайт веднага да разбере за случващото се и за случилото се?

Защото ако това беше направено Ние БЪЛГАРИТЕ щяхме да разберем , КАК Петър е напуснал ТРАСЕТО поради технически проблем. КАК е разглобил МАШИНАТА. КАК местните жители са му ПОМОГНАЛИ, за което Ние Българите им благодарим от все сърце!
                                КАК е продължил извън ТРАСЕТО само и само да стигне до КОНТРОЛАТА 1 минута преди ЗАТВАРЯНЕТО и ако е вярно това?
                                Това е било исключително ХИТРО решение, защото само така е можел да продължи в състезаниета, макар и рискувайки ДЕКЛАСИРАНЕ впоследствие, но на всяка цена да стигне до ФИНАЛА.
                                Също така щяхме да разберем какъв добър МЕХАНИК е ПЕТЪР! Който не чака механик или съотборник да му оправя МАШИНАТА, а проявява исключителна НАХОДЧИВОСТ преследвайки ЦЕЛТА -завършване. За пример ще дам един изключителен ПИЛОТ - Сайц, който чака Милер да му смени ОКАЧВАНЕТО. А ПЕТЪР нямаше Милер а само ЗРИТЕЛИТЕ.
                                Това което направиха ТОДОР и ПЕТЪР е огромно постижение! Само човек който вътре в този спорт знае какви са трудностите! Отвън е лесно - победител и незавършил , гледаш слушаш и нищо не разбираш, най общо един е велик а друг неудачник! Но не е така и аз Ви гарантирам, въпреки малкия си опит - карам МОТОР от 1959г., че Тодор и ПЕТЪР са положили поне 10 пъти по големи усилия за да направят това което направиха от Сайнц и Кома например. Аз Съм Сигурен че ако Патронели се беше родил в България едва ли би стигнал по далече от ТОДОР, не най вероятно щеше да спре там където се обърна и го затисна машината или в 12 етап с камиона МЕТЛА!
                                Шапка им свалям и на Тошко и Петър за непримиримия дух, за това че докоснаха и надминаха човешките възможности! Това да се бориш със тая сурова природа, да караш около 300 км. със счупени ребра, да стигнеш до финала въпреки техническите проблеми и правила, си е истинско геройство!

Две думи относно \дакарския сайт с непълната информация\.Ние Българите сме най бедната нация в Европа. Това е факт който никой не отрича! Пари за СПОРТ почти няма как да се отделят! При тези условия самото участие на наши сънародници в състава на Френски отбор е геройство само по себе си. Нещо повече това което направиха нашите момчета е не благодарение а въпреки бездействието у нас и неглижирането на спорта особено моторния! Независимо от всичко това Българското нашествие в ДАКАР едва сега започва и тепърва ще очакваме успехи!
                                Но забележете във всеки спорт има правила и СЪДИИ. Разликата между позволено и не е много тънка и често се решава от съдиите по пристрастност. НО ние българите не обичаме правилата ! Като кажем пет пъти че някой е завършил на 12 място и на слеващия ден почваме да се цитираме сами и да си вярваме! Така не може, трябва да сме ЧЕСТНИ, ако искаме другите да ни уважават и приемат за достоен съперник!Когато организаторите излизат с официална информация че някой е декласиран, трябва да я приемем независимо какво искаме да бъде решението! Ние може да си мечтаем и за победа, ок никой не може да ни забрани да си мечтаем! НО да казваме че официалния сайт не ни интересува , това не е добре и ще довлече неприятности в бъдеще!
                                Този чудесен сайт трябва да поднася точна и вярна информация и най вече организаторите му, на тях поне не трябва да е подвластна ЕУФОРИЯТА и тя да изопачава вярната информация! Вие уважаеми приятели освен участници сте и МЕДИЯ която лесно влияе и затова трябва да сте честни и независими!

Накрая имам една молба ! Моля най учтиво да ми изпратите ако имате това право еmail на Христов и Ценков да им благодаря лично за голямата радост която ми доставиха и на мен и на всички в България!
                                С приятелски поздрав Саво Савов ! - Пирдоп, Стрелча , Пазарджик -BG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X