Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Петре , накажи ги заради НАС и ТОДОР !!! Тодоре евалата !!!!
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от yamaha 426 Преглед на мнение
      и товае е огромана победа за Христов
      +1
      Тодор, голям си! Респект! Благодаря!
      Петър, мачкай наред, всички сме с теб и стискаме палци!
      VARADERO SD2

Коментар

Браво Пепи...
        Стискаме палци

Коментар

Много тъжна новина, но както казаха всички - най-важното е, че не е сериозно! Горди сме с това, което постигна - истински успех!!!
          Стискаме палци на Петър!!!
          Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Лоша новина,но важното е,че е жив и здрав.Сега Петър дано ги накаже.
            Успех.Стискаме палци
            SKI-DOO SUMMIT

Коментар

Неприятна новина,но по-важно е,че Тодор е жив и здрав.
              Дано Петър да няма проблеми до финала.Пожелавам му да се качи на почетната стълбичка!Успех!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Жив и здрав Тоше догодина ше ги е страх повече !

Коментар

Жалко за Христов! След толкова кърък , борба и мъки , заслужаваше да види финала. Нищо догодина!
                  Още не се е сбъднала мечтата ми за етапна победа-ДАВАЙ ПЕТРЕ , ЗНАМ ЧЕ ТИ МОЖЕШ!!!
                  Последно редактирано от ЕМО; 08-01-11, 17:56.
                  Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                  Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                    Дано не е пострадал сериозно.

Тодоре, шапка ти свалям за всичко което направи през тези 7 дни. Да си жив и здрав.
                    Какво беше казал адаша на Тодор -Бай Тодор -Тато:Таз година завод за полупроводници,догодина за цели проводници
                    И наш Тодор така ,таз година половината Дакар, догодина Целият и дай боже стълбичка ,че на всички ни се иска,Да са живи и здрави и двамата и да ни радват ,те показаха ,че го могат РЕСПЕКТ
                    Пиронът,който стърчи над останалите,получава удар с чук.

Коментар

Тъй като много хора ми звънят, а при мен информацията също е много ограничена и от вчера с Иво Близнака не сме спали и сме на черешата, ще ви кажа това, което знам до момента. Христов е с три счупени ребра в болницата в Икике и не мога да говоря много с него, тъй като постоянно го влачат по прегледи. Ядосва се искрено, че не е могъл да финишира, а е бил толкова близко до целта. Това е, което знам за сега, ако има нещо друго ще пиша. Нали си му е дебела главата, си мисли още за състезанието и ако има едно лесно пак ще се метне на ATVто и ще кара въпреки всичко. Възхищавам се на борбения му дух, изумява ме понякога.

Коментар

Тодоре, ти си велик! Като знам колко си тренирал през последните няколко месеца преди старта не мога да повярвам, че изкара толкова много. Явно не ти липсва спортен дух!

Коментар

Мъжество, самоотверженост, доблест, подвиг, себеотрицание, безстрашие, дързост! Това са нашите момчета! Каквото и да стане, важното е да се опазят поне относително здрави! Те вече са герои!

Коментар

Малко инфо и от мен.
                            Тодор е добре намира се в болницата в Икике.
                            Болницата е добра и съвременно оборудвана,има и лекари от АСО при него.
                            Нашто момче е с три счупени ребра от към гърба и натъртвания на гръбнака.
                            Но като цяло се чувства добре.
                            Нощта е прекарал в пустинята в импровизиран лекарски лагер на мястото където го намериха.
                            Теренът на това място е много пресечен,направо все едно си на Марс.
                            Рано сутринта е откаран с медикоптера на АСО.
                            Днес трябва да приберат АТВто и каската на Тодор че да има нещо за спомен от Дакар.
                            От МД Рали ще се погрижат за това.

В лагера борбата продължава,механиците правят АТВто на Пепи не е имало стегнато болче по него.
                            След кошмарното прибиране Пепи направо е грохнал от умора.
                            Тойотата е отново със счупена кормилна рейка и няма хидравлика.
                            Пеко се занимава с нея,а Румен и Драев почистват и оправят техниката за утре.

ДНЕС ПРЕДАВАНЕТО ПО ТВ7 Е ОТ 23;00Ч.
                            Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-01-11, 18:27.

Коментар

Баси кошмара. Ама и нашите са кучета. РЕСПЕКТ. Дано при Пепи няма такива изненади. Велики сте. Успех.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е това сме Българите ( страшни кучета ) за това по целия свят ги е страх от нас . Не се съмнявям , че ако на Тодор му разрешат може да продължи състезанието и със счупени ребра и да завърши .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X