Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Първоначално публикуван от rumenlibia Преглед на мнение
    Е това сме Българите ( страшни кучета ) за това по целия свят ги е страх от нас . Не се съмнявям , че ако на Тодор му разрешат може да продължи състезанието и със счупени ребра и да завърши .
    Стига му пускали "мухи" на Христов, защото на него малко му трябва .........
    Сега най-доброто за него е да почива за да може максимално бързо да се възстанови ...........
    0887 246718

Коментар

Айде бъдете реалисти Как виждате да завърши с 3 счупени ребра???Евала му за борбения дух въпреки каръка който го хвана още от самото начало!Стискам палци всина Пепи!Стискам палци и на журналистите защото и тяхната не е лесна

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
        Малко инфо и от мен.

ДНЕС ПРЕДАВАНЕТО ПО ТВ7 Е ОТ 23;00Ч.
        Сега имах честа да се чуя с "лицето" Тодор Христов , Той се чуства сравнително добре и е в добро физическо и психичко състояние спрямо ситуацията, както винаги със силен дух, очаква да бъде изписан от болницата за да може да продължи състезанието със журналистическия екип , и изпраща специални поздрави на целия форум!

П.П. ...Тодор е страшно куче ............................ и на чист Български от мен : Евала-Машала

И в този ред на мисли МОЛЯ всички съфорумци да уважават труда на братя Цeнкови (Близнаците) , които дават всичко от себе си за да бъдеме постоянно информирани за реалните събитията и състоянието на нашите момчета,и нека никой неси мисли че ангажимента на Ивайло който е в България , е само да се показва по телевизията, нещата зад кадър са много по тежки , трудни и реалистични (Дакарски)!
        Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 08-01-11, 20:28.
        Цветан Петров
        "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
        0888865583

Коментар

Благодаря,за незабравимите мигове,които ни давате момчета.ВИЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ!!!

Коментар

БРАВО ТОДОРЕ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

Всичко това е един ОГРОМЕН УСПЕХ!!!

Желая късмет на Петър! Той ще се справи!

Респект към журналистите! Ние сме с тях!

Успех!

Поздрави,

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ) Преглед на мнение

И в този ред на мисли МОЛЯ всички съфорумци да уважават труда на братя Цeнкови (Близнаците) , които дават всичко от себе си за да бъдеме постоянно информирани за реалните събитията и състоянието на нашите момчета,и нека никой неси мисли че ангажимента на Ивайло който е в България , е само да се показва по телевизията, нещата зад кадър са много по тежки , трудни и реалистични (Дакарски)!
              Цветане сигурно си допуснал правописна грешка, Близнаците са Цанови.

Уважаваме ги , как да не ги уважаваме. На тях това им е смисъла на живота. Много ги бива в тая работа. Където и да ги пуснеш ще отцелеят. Само че интересно, че като са по отделно са по-безгрешни и продуктивни. А като се съберат май адреналина ги бие двойно и стават по-силни от тока.

Иначе евала на Тодор за борбата. Явно на Дакар си трябва доста повече подготовка и късмет. Дано Петър да ги има в повече. Желая му успех.
              Чак на това издание на Дакар разбрах, колко е трудно там. Досега само гледах по Евроспорт репортажите за фирмените пилоти, и ми изглеждаше доста по-леко. При частниците си е направо Сървайвър. То и при репортерите, и всички останали свързани с ралито, май не е по-различно.

Коментар

По Евроспорт казаха, че Тодор е карал след падането. И на 35км преди края на отсечката е затънал в дюна и е получил спазми. Дори не е могъл да стигно до АТВ-то и да натисне паник бутона. Журналистите на са успяли да стигнан до него, заради погрешни данни.

Може и аз да не съм разбрал от коментарите тук и да съм в грешка. Но от тук останах с впечатление че не е карал след падането.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o
                  Точно в този момент би било най-добре ако има някакъв начин да го убедиш да кротува. Знам, че звучи утопично
                  Поздрави и бързо оправяне!
                  И ние преживяхме една кошмарна нощ.Инцидента с Христов ни дойде в повече.Навъртяхме двойно повече километри.Тревогата и разочерованието ни смачкаха.Седяхме в края на етапа и нямахме възможнаст да помогнем с нещо.Четиредесет километра дюни ни деляха от нашия приятел.Едвам намерихме сили да се приберем в лагера.Важното че сега Христов е добре и на спокоиствие.Утре след СС ще се видим.Но на Дакар като на Дакар.Днес направихме добри снимки и няколко интервюта.Лошото е че нета е прекалено слаб.Ето няколко снимки.

Тази снимка е на Стоян Драев горд съм че сме в един екип.Стоян направи това дето много от лъскавите фотографи не успяха.
                  Роби Гордън направи страшно шоу на плажа пред бивака.За съжеление не можах да се повозя в Хамъра.Отново бе пълно с връзкари и нямахме шанс.

снимки Стоян Драев

Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 09-01-11, 00:13.

Коментар

Тоя изглежда като извънземно от някоя фантастика:
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Очаквайте още утре инфо за Христов и Пепи имаме много да разкажем но като гледам май голямата част ще бъде като се върнем.Наистина Дакар е голяма мелачка.Ритъма на надпредварата е брутален и има за цел да пречупи всеки играч.Много се гордея с нашите момчета.Днес много хора дойдоха да ни поздравят и изкажат уважение към българите.Днес е първия ден дето се наспахме като лъвове.Тялото влиза в някакъв режим и ни стигнаха по четири часа сън.

Коментар

Снимките с Гордън са ...... абе немам думи.Рядко се вижда така добре хванат момент!
                        Снимката с Петър и знамето също е невероятна.Дакар, си е Дакар.

Коментар

Снимките са страхотни! Нямам търпение да се върнете и да разкажете всичко от начало до край.Така като се замислям идеята на Бойко е велика.Задължително трябва да се направи ДВД с избрани кадри и специално дакарско издание на списанието от най-малко 300-400 страници!

ПП.Огромни благодарности към целия репортерски екип.За мен вие сте герои , които абсолютно заслужено могат да застанат до Ценков и Христов.
                          Успех и късмет!
                          Последно редактирано от ЕМО; 09-01-11, 01:07.
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                          Джон Кенеди

Коментар

Да това с ДВД-то е велика идея и така ще се съберат пари и за следващи такива изяви.

Коментар

Час преди старта на 7-мия етап от рали Дакар да пожелаем късмет на Петър Ценков и екипа !!!
                              .......... ние заехме местата си ........ готови сме да станем съпричастни с всичко което се случва там - УСПЕХ и безавариен финал !!!
                              0887 246718

Коментар

На днешното трасе има един участък между 8 и 9WP.
                                Какво значи този пунктир?
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X