Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

След като е свършил СС-а няма ли право на помощ? Вие нали бяхте дърпали един пич с атв до лагера...
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
      Май Христов пак се е отдал на фотографското изкуство...

ПП.Съжалявам за спам-а , но това си китайска инквизиция-да го мислим непрекъснато мота ли се или има проблеми!
      Оооо нека снима. Няма нищо по-хубаво от това да компенсира изоставането с хубави снимки и коментари.
      Това си е Оффроуд в пълния смисъл на понятието дори и състезателния.
      Само да е жив и здрав чака ме го на финала.
      О899 2б2 1З2

Коментар

Близнак, я ни осветли малко относно правилника. Петър има ли право да получава помощ и от кой(съотборник,бърза асистенция,друг състезател,местни и т.н.),на какво разстояние от лагера е,има ли срок в който трябва да се вмести и колко е той-абе с две думи има ли шанс Петър да се размине с отпадането?!
        Благодаря!
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Стискам палци да е близо до финала и се моля джантата да издържи !!!
          Лудак

Коментар

Аз доколкото чух от коментара по Евроспорт, при старта на днешния етап, някой не са били завършили още предния етап. За това си мисля, че има време.

Споменаха форума по Евроспорт. Казаха, че българския екип журналисти е със средства събрани от дарени от най-големия офроуд форум в България. В този ред на мисли беше, не претендирам за точност.

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
              Близнак, я ни осветли малко относно правилника. Петър има ли право да получава помощ и от кой(съотборник,бърза асистенция,друг състезател,местни и т.н.),на какво разстояние от лагера е,има ли срок в който трябва да се вмести и колко е той-абе с две думи има ли шанс Петър да се размине с отпадането?!
              Благодаря!
              Има шанс да завърши.
              Няма право на помощ от външни лица.Само състезател може да му помага.И Т4 камиона но той е още на 8-9 контрола.
              Има едни фирмаджии и много богати чичковци от МД дето и те карат там.
              И дават много пари.Днес на репортажа онова закъсалото бъги беше от нашия отбор.
              Няма сигнал само това знам в момента.

Коментар

Стискаме палци!!! Дано джантата да издържи!!!Дано се вмести във времето!!! Дано!!!
                Добре , че утре е почивния ден та поне да си отспи защото ми се струва , че ще се прибере по нощите...
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                  Аз доколкото чух от коментара по Евроспорт, при старта на днешния етап, някой не са били завършили още предния етап. За това си мисля, че има време.

Споменаха форума по Евроспорт. Казаха, че българския екип журналисти е със средства събрани от дарени от най-големия офроуд форум в България. В този ред на мисли беше, не претендирам за точност.
                  Повечето от тези които закъсняха вчера,днес ще отпаднат от борбата.
                  Добре че поне ти си го гледал.Щото разбах че много хора само тук четат какво става.
                  И не гледат много телевизия.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                    Има шанс да завърши. ...
                    Имаш ли представа на какво разстояние е от финала?
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Общо девет телефона имат само българите,и в момента на нито един няма сигнал.

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Повечето от тези които закъсняха вчера,днес ще отпаднат от борбата.
                        Заради изтичането на времете или просто заради самото натоварване на 2 дни каране без спиране.
                        Защото нали утре е почивен ден и дори и по-късно завърши все пак ще има някакво време за почивка.

Коментар

Добро утро. Тоя саит съвсем гръмна...
                          А какво ли става с Тодор? Поне излезе Ценков на финала на СС....
                          На тия снимки от феисбук, не е ли на МД камиона? Този заровения в пясъка.

Коментар

Тука http://www.dakar.com/dakar/2011/us/s...rs-page-1.html го има Уругваеца Ла фуенте /или нещо такова/ - минал е през СР4 горе долу с Христов, няма го на финала на СС но го има като пристигнал, за Христов нищо след СР4.
                            Гледам, че и камиона на МД изчезва от контролите по някое време....
                            Последно редактирано от Ц. Кръстев; 08-01-11, 07:15.

Коментар

Към 1;30ч наше време Тодор Христов е претърпял лек инцидент в трасето.
                              За съжаление не може да продължи състезанието.
                              В момента е добре.Вече се намира в лагера под лекарско наблюдение.
                              Моля имайте търпение.
                              По-късно ще имаме повече информация.
                              Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 08-01-11, 07:34.

Коментар

Ееех, колко жалко...
                                Съчувствам на Тодор, и продължавам да стискам палци за Петър.

Голям карък за Тодор Христов...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X