Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

На втора контрола Ценков е седми. Изоставането му е със 7:04 минути спрямо първия.
    Срещу 2:55 на първата контрола.
    Следващия-Сантамария е на 3 минути след Петър.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

3та контрола май не работи, като гледам колко мотора са я пропуснали??
      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Но Ла Фуенте в класирането е на три часа след Ценков, така че това не е проблем. Нали е важно да догонва тези пред него, Хансен вече изостава с 33 минути, което е добре защото Пепи ще го изпревари във временното класиране при това развитие на нещата.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Оверала не го гледай-ясно е , че няма да видим подиум.
          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
          Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
            Оверала не го гледай-ясно е , че няма да видим подиум.
            ПЕСИМИСТ

Аз се кефя на момчетата .........
            Вчера Пепи дори не е знаел къде е в класирането - той тънки сметки не си прави, ТОЙ се ЗАБАВЛЯВА !!!
            Вчера Тодор много добре е знаел къде е в класирането - и той тънки сметки не си прави, ТОЙ също се ЗАБАВЛЯВА !!!
            Последно редактирано от Стефан Слабов; 05-01-11, 18:06.
            0887 246718

Коментар

оп 14
              Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Мечтата ми е етапна победа-на оверала майната му.

ПП.И аз!

ПП2.
                Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение

Вчера Пепи дори не е знаел къде е в класирането - той тънки сметки не си прави, ТОЙ се ЗАБАВЛЯВА !!!
                Вчера Тодор много добре е знаел къде е в класирането - и той тънки сметки не си прави, ТОЙ също се ЗАБАВЛЯВА !!!
                Това е истината!!!!
                Последно редактирано от ЕМО; 05-01-11, 18:10. Причина: допълване
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Тодор Христов е 15 на първа, и 14 на втора контрола. Лошото е, че с напредване в етапа изостава от първия. Така е и с Ценков, явно им е трудно.

Драго, къде гледаш ти, аз не виждам още никого на 3 контрола? Аз гледам тук:

http://gaps.dakar.com/2011/dakar/stage-04/aso/ukie.php
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от brake
                    Колега,това е състезание и неможе нищо да се предрича и да е ясно от сега!
                    Ако е футбол може и да може!
                    При положение , че първите му слагат по 30-40мин на етап , мисля че може. Както каза някой по-рано за да стане чудото трябва всичките преди него да отпаднат(или поне първите трима-четирима).Очевидна е липсата на дакарски опит-нелогично е да биеш Махачек на Баха Саксония , а тук да те е отрязал с час и половина за три етапа(остават още десет).
                    За мен и Пепи и Тодор ВЕЧЕ са ГЕРОИ!!! И двамата са карачи от класа!!! Пишат историята на българския спорт!!! Но все пак трябва да сме реалисти!!!
                    Най-важното е да стигнат до финала.Всичко друго е без значение.

ПП.Това е лично мое мнение и не искам да споря с никой нито пък чакам одобрение(и на мен ми се искаше ама...).Апропо Пеко , Румен и Драев вече се чилийци.

ПП2. Мале обещах нещо...
                    Последно редактирано от ЕМО; 05-01-11, 19:00. Причина: допълване

Джон Кенеди

Коментар

На WP2 преди малко Тодор беше 14 сега е 15.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                        ПЕСИМИСТ

Това е единствената истина....който не е карал, той не знае....всичко е за кеф....другото е ПРО....с което ние нямаме връзка
                        IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Сантамарина излезе 6-ти на четвърта контрола
                          Ох , оправиха го , след Ценков е
                          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Не са го оправили! Сантамарина е стартирал 5мин преди Ценков, нормално е да мине преди него на контролата.
                            Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

Днес трасето е едно за мотори,АТВ,коли и камиони.
                              Така че Тодор ще види още едно от грозните лица на Дакар.
                              Добре че е малка дистанцията.
                              Защото като го знам Чагин с неговия 'Чича' как лапат трасето....

Коментар

Първите коли вече застигат Тодор.
                                IvoVarbanov.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X