Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Има ли вече някакво официално класиране за последния завършил етап? Гледам че ще стратират 9-ти и 18-ти. Явно до последния момент е имало размествания, предполагаемо и наказания и прочие. Има ли някаква яснота по въпроса?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Има ли вече някакво официално класиране за последния завършил етап? Гледам че ще стратират 9-ти и 18-ти. Явно до последния момент е имало размествания, предполагаемо и наказания и прочие. Има ли някаква яснота по въпроса?
      Пепи е 12-и в генералното, Тошо - 24-и...

Коментар

Ицо,ако видиш СПОТ системата и картата с етапите може да разберем кога ще са на ССа.
        Днес ще карат по-трасето.Освен ако пак нещо не променят програмата от АСО.

Коментар

От последната позиция, която виждам на спота имат 242км до границата.
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
            От последната позиция, която виждам на спота имат 242км до границата.
            Като знам сега там какъв керван се движи,направо бодлите на кактусите падат.
            Така сега поне Тодор и Пепи ще се порадват на уникалните глетки.
            А Драев и Румен ще направят интересни кадри.
            И като се загледах сега ги очакват няколко много 'палави' прохода и на тази височина....
            Сигурен съм че сега най-много се кефи Драев той обича да обръща внимание на тези неща.
            А фотоапарата ще щрака като картечница.
            Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 05-01-11, 14:18.

Коментар

Много се бъркате като си мислите че Renegade има дефиренциял, и това ще им помогне да си запазят гумите. Напротив, много по ще се износват защото машините са по тежки. Зависи и от това колко ги пазиш( дрифтене по завоите и т.н.) Изобщо тези машини не са за тях и за това състезание, но... те си ги харесват и доста са им свикнали което не е маловажно. Като гледам какъв тип трасе карат нямат никакво предимство, а само недостатъци освен етапа с калта! Наистина возят по добре и аз много се надявам по малко да се уморяват и последните етапи да наваксат доста.
              Пепи се представя повече от добре, има супер класиране. Ако продължава така ще достине призовите места. Страх ме е за Христов че като го знам ще започне да наваксва и да не стане някаква беля, въпреки че тои е уравновесен човек и с добра преценка за ситуацията. Пазете се момчета, сигурен съм че ще постигнете много, само се пазете!
              Поздрави за уникалния репортески екип!

Коментар

Сега се чух с Пеко и Румен.
                Там е нещо уникално направо друга планета.
                Както предположих имат уникални кадри от кервана и природата.
                Такава е гледката в тези планини че трудно се възприемала.
                Според Петър това е мястото с най дружелюбните хора на света.
                За сметка на това силата да двигателя паднала на половина.Едвам са се движили по пътя и камионите направо са ги издухвали
                Когато местните ги посрещали по пътя се радвали като малки деца.
                Днес ще снимат само финала на колите и камионите за да могат да си починат малко.
                Тази сутрин към 4;30 са пристигнали в лагера,минали са митница,взели са документите и пътната книга и са тръгнали.
                С Тодор са се видяли за 5 мин.
                Той тогава се е готвил за старта на прехода.
                Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 05-01-11, 16:43.

Коментар

Цял следобяд седя и гледам трасето в Гугал Земя и по точно снимки около него.
                  Наистина уникална природа, все едно, че са правени на друга планета.
                  Страхотен проход.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33354036.jpg
Прегледи:2
Размер:204.7 КБ
ID:5241391

Коментар

Вече имаме в 6-цата - Пепи на 1 ВП.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

MAFFEI (ARG) този май и днес ще ни изненада на финала, пак го няма на контролата.
                      Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Да ...чудесно начало, но най-вероятно 7ми, понеже MAFFEI и днес не го показват.

Коментар

На стрта са тръгнали Пепи 9ти а Тодор 15ти, с по едно място напред. Единия Петронели не го виждам на старта, дано да не му се е прецакала джаджата като на Мафей вчера и да се е отказал. Петър яката газ раздава като гледам. По три места лапа на контрола.

Коментар

Не бързайте да се радвате-6-тия,7-мия,8-мия и 9-тия се събират в една минута...
                            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                            Джон Кенеди

Коментар

Защо да не се радват като Сантамарина е на 3 минути след него,а Хансен още не е минал контролата.И двамата са пред него във временното класиране, което значи .......
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от vgrig
                                Браво...на финала в 3-ката...тоя брояч ще ме побърка за 3 мин.
                                EDIT 2 - ако искате по-бърз релоад :
                                EDIT: Chrome Reload plugin - https://chrome.google.com/extensions...pbgndfojhdhmjo
                                избирате си на колко секунди да презарежда страницата.

Сходен плъгин за Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/115/

А за спиране на reload-a : Google chrome: Ctrl+J,

YAHOO.dakar.cd_duration = 1000000000
                                Последно редактирано от Tihomir(imageo); 05-01-11, 17:37.
                                Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X