До: "BAJA SAXONIA 2010" 13-15 МАЙ
БРАВО БЪЛГАРИ !!!
					БРАВО БЪЛГАРИ !!!
 Мноого камиони
 Мноого камиони 

Направо не ми се мисли...
 Направо не ми се мисли...

Но виж резултата
 Но виж резултата

/ подаде малко повече "смес" и успяхме да се класираме 38 за следващия ден!
/ подаде малко повече "смес" и успяхме да се класираме 38 за следващия ден! който изтрещя в предна дясна гума, която остана здрава, но джантата се изкриви и гумата се отлепи! Последваха 2 км каране по джанта за да излезем на по широко и равно място за да сменим гумата! По разликите във времената на всичките обиколки разбрах, че гумата ни е отнела около 7,30 - 8 минути! Това отново ни върна назад, изпревариха ни около 7-8 автомобила! След връщането на трасето последва изключително завършване на втората обиколка и една прелитаща трета, която според мен беше по скоро опит за наваксване на тези 7-8 минути които изгубихме в гумата! На едно изпреварване в завой на два автомобила наведнъж, водени от камион Унимог след излизането от завоя се налагаше леко връщане на газта, но "камиончето" реши че му пречим и ни изпращя с левия край на предната си броня на една педя от моята врата странично, но явно това не му беше достатъчно включи на първа, подаде газ и ни шибна и отзад в дясно! От вторият удар колата поднесе и тръгна към дерето!!! Отново пилота остана спокоен въпреки че спомена нещо на немски че щял да се обажда за нещо на майката на швабата и че жена му нещо ... абе не разбрах точно, но се върнахме на трасето и на една последвала права ги изпреварихме отново!
 който изтрещя в предна дясна гума, която остана здрава, но джантата се изкриви и гумата се отлепи! Последваха 2 км каране по джанта за да излезем на по широко и равно място за да сменим гумата! По разликите във времената на всичките обиколки разбрах, че гумата ни е отнела около 7,30 - 8 минути! Това отново ни върна назад, изпревариха ни около 7-8 автомобила! След връщането на трасето последва изключително завършване на втората обиколка и една прелитаща трета, която според мен беше по скоро опит за наваксване на тези 7-8 минути които изгубихме в гумата! На едно изпреварване в завой на два автомобила наведнъж, водени от камион Унимог след излизането от завоя се налагаше леко връщане на газта, но "камиончето" реши че му пречим и ни изпращя с левия край на предната си броня на една педя от моята врата странично, но явно това не му беше достатъчно включи на първа, подаде газ и ни шибна и отзад в дясно! От вторият удар колата поднесе и тръгна към дерето!!! Отново пилота остана спокоен въпреки че спомена нещо на немски че щял да се обажда за нещо на майката на швабата и че жена му нещо ... абе не разбрах точно, но се върнахме на трасето и на една последвала права ги изпреварихме отново!

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар