Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Още веднъж - поздравления за целия български тим, с пожелания за подиум следващата година!
    Жалко за Кома, много добър и харизматичен спортист и човек. Може ли някой да каже, кога е получил още 45 мин. наказание??

Коментар

Първоначално публикуван от Иван1 Преглед на мнение
      Още веднъж - поздравления за целия български тим, с пожелания за подиум следващата година!
      Жалко за Кома, много добър и харизматичен спортист и човек. Може ли някой да каже, кога е получил още 45 мин. наказание??
      Да втора смяна на двигател толкова се полага по правилник.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Иван1 Преглед на мнение
        ..... Може ли някой да каже, кога е получил още 45 мин. наказание??
        Да! Имаше 2-ра смяна на двигател преди последният етап за което по регламент се полага 45 мин. наказание. В предпоследният етап имаше проблем в скоростната кутия и механиците от КТМ са решили да заменят двигателя за да е сигурен че ще завърши състезанието. Това нямаше да се отрази на мястото му крайното класиране!

И аз съжалявам много за Кома! И от морална гледна т. Депре не заслужаваше да победи заради неспортменската проява с Гонсалвеш, когато и двамата затънаха в калта! Но Депре излезе по-добрият тактик в състезанието!

Коментар

Когато говорим за по-добър спортист, според мен трябва да се говори за Депре. Кома си е рали състезател, докато Депре се състезава в различни шампионати и състезания и дори и да не спечели е в челните позиции. Постъпката му в калта погледната отстрани не изглежда добре, но като че ли Гонсалвеш не се възпротиви или поне не го показаха да роптае, за разлика от мотоциклетиста който беше бутнат от Петерханзел.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Благодаря за информацията колеги, в един момент си мислех, че проблемът със скоростите е измислен за да се оправдае мотаенето по дюните, където реално Кома изгуби титлата, но очевидно е имал проблем...

Коментар

На Дакар като на Дакар...емоционално си беше и тази година, ама свърши! Чаак догодина пак.
              Да са живи и здрави нашите, да си дойдат, да разкажат, та да поживем още малко в света на Дакар 2012 отвътре!
              Някой нещо да напише, сподели, че трудно ми излиза адреналина...и да включа на БНТ2 - Ицо и Ванката ги няма там. Е, от утре вече ще спим, а сега за всички, които споделяха тук информация и емоции! Благодаря Ви! И на нашите Лъвчета в Лима - БЛАГОДАРЯ и !
              0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Нещо закачливо взето от сайта на Роби.
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:08comicnapoleon.jpg
Прегледи:1
Размер:150.5 КБ
ID:5337608Натиснете снимката за да я уголемите

Име:09comicstage13.jpg
Размер:181.9 КБ
ID:5337607
                Последно редактирано от Дявол Коледа; 16-01-12, 23:04.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Още нещо закачливо, но от друг сайт

http://www.cars.bg/autonews/curious/1535

Приноса на ПеДерханзел явно не е бил достатъчен за спечелване на първото място в..тази категория

НО!!! Замислете се ако той участва догодина с каква кола е най-вероятно да бъде! С победителката според мен

За да не е само спам мнението ми ето и едно интересно видео, което обаче така и не можа да ме убеди, че Мини-то е по-яко!

пс
                  Нямам нищо против Ситроен!
                  Последно редактирано от ka_l_ojan; 16-01-12, 23:18.

Коментар

Първоначално публикуван от kkkoce Преглед на мнение
                    Пепи за втори пореден път прави организация и подготовка.
                    Тук си с грешка !За първи път!
                    Нека модераторите ти разеснят тъй като каквото напиша и не им е угодно го ТРИЯТ!
                    погледни темите за Дакар от началото:
                    http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=468,

Благодаря на модераторите за безпристрастието им и за възможността която дават за изразяване на лично мнение!

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                      Тук си с грешка !За първи път!
                      Нека модераторите ти разеснят тъй като каквото напиша и не им е угодно го ТРИЯТ!
                      погледни темите за Дакар от началото:
                      http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=468,

Благодаря на модераторите за безпристрастието им и за възможността която дават за изразяване на лично мнение!
                      Колега TROMBA,

Намирам мненията които публикуваш за много ценни и винаги на точното място. Не разбирам защо модераторите /или модератора/ те цензурират! Усеща се някаква пристрастност в отношението към теб .. С настоящият пост искам да изкажа подкрепа за присъствието ти в тази тема

P.S Ако мнението ми се класифицира като "спам" моля да бъде изтрито!
                      Последно редактирано от Superchief; 17-01-12, 23:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                        Според Австрииския всекидневник победителя в Дакар 2012 при автомобилите е Герой от Пустинята:

Веднага потърсих във Wikipedia на немски какво точно имат предвид пред Герой:

Подчертаното е най-важното: т.е. човек който върши добрини/дела т.е. Геройства.

Това е просто допълнението към горното ми мнение по темата
                        ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА петерханзел http://www.ewrc.cz/ewrc/image_browse.php?id=77017 (и следващите две).В галерията има уникални снимки

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
                          Колега TROMBA,

Намирам мненията които публикуваш за много ценни и винаги на точното място. Не разбирам защо модераторите /или модератора/ те цензурират! Усеща се някаква пристрастност в отношението към теб .. С настоящият пост искам да изкажа подкрепа за присъствието ти в тази тема

P.S Ако мнението ми се класифицира като "спам" моля да бъде изтрито!
                          Предполагам защото съм един от малкото хора ,които не спестяват истината и назовават нещата с истинските имена.Първия Дакар го организира Тодор Христов .Толкова ли е трудно да научат хората ,които отскоро посещават форума кой е идеолога да има българи на дакар.Факт е че Христов направи така, че да има българи на Дакар ,както е и факт че Петър Ценков два пъти завършва Дакар .Нека не отричаме фактите и да отдадем на всеки заслуженото.
                          Дано догодина пак да има българи и да ни държат будни и техните емоции да ни завладяват отново!

P.S Модераторите дано не съм ви засегнал с нещо?

Коментар

малко снимки
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_133.jpg
Размер:187.7 КБ
ID:5337751Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_134.jpg
Размер:172.1 КБ
ID:5337746Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_135.jpg
Размер:201.5 КБ
ID:5337745Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_111.jpg
Размер:241.2 КБ
ID:5337748Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_32.jpg
Размер:255.7 КБ
ID:5337750Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_129.jpg
Размер:112.4 КБ
ID:5337749Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pl_a_133_nic_102.jpg
Размер:175.7 КБ
ID:5337747

Коментар

Първоначално публикуван от TROMBA Преглед на мнение
                              Предполагам защото съм един от малкото хора ,които не спестяват истината и назовават нещата с истинските имена.Първия Дакар го организира Тодор Христов .Толкова ли е трудно да научат хората ,които отскоро посещават форума кой е идеолога да има българи на дакар.Факт е че Христов направи така, че да има българи на Дакар ,както е и факт че Петър Ценков два пъти завършва Дакар .Нека не отричаме фактите и да отдадем на всеки заслуженото.
                              Дано догодина пак да има българи и да ни държат будни и техните емоции да ни завладяват отново!

P.S Модераторите дано не съм ви засегнал с нещо?
                              Уважаеми колеги, с предният ми пост /който беше любезно изтрит от модераторите/ не съм искал да обидя или подценя заслугите на някого, най-малко пък на Тодор Христов, когото познавам и уважавам. Просто поздравих Пепи и отбора и им пожелах догодина да бъдат в разширен състав - с АТВ-та, с автомобил и мотоциклет. Даже ще се опитам и аз да дам каквото мога от себе си, а призовавам и останалите.
                              Иначе форума го посещавам доста отдавна, но се въздържам да пиша. Но да ме обвиняваш че не разбирам? Казвам се Костадин Костадинов и вече 4 години участвам като организатор и зам.директор по сигурността на рали БАХА БЪЛГАРИЯ - Дупница - част от националния оффроуд шампионат. Имам известни познания как се прави отбор и състезание. Ти имаш ли?

Коментар

Колеги, въпросите и отговорите, които си задавате не са за тази тема. И са откровен спам и предпоставка за възникване на поредния ненужен спор. Моля ви, нека нещата спрат дотук.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X