Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Разград 4х4 Екстрийм" на 25 и 26 Октомври 2014
Свий
X
-
От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 25 и 26 Октомври 2014
Малко от купона:
Насе, извинявай, не се стърпях
Всички снимки https://www.facebook.com/profile.php...0644652&type=1
Коментар
-
Диде, стига толкова компромати.... да са присъствали и да са гледали...Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
Mercedes Benz ML55 AMG
Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6
Коментар
-
Някои си легнаха рано рано.... Що не стискай.... Да участват в купона.?Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
Mercedes Benz ML55 AMG
Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6
Коментар
-
и много малка част бяхме на продължениетоПървоначално публикуван от ico_net Преглед на мнениеНякои си легнаха рано рано.... Що не стискай.... Да участват в купона.?
Коментар
-
Вярно.Ние дори продължихме в дискотека SOHOПървоначално публикуван от ico_net Преглед на мнениеНякои си легнаха рано рано.... Що не стискай.... Да участват в купона.?
"АСК ЗАГОРА 4х4"
0897937797....по всяко време!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнениеВярно.Ние дори продължихме в дискотека SOHO
Не всички могат да бъдат шампиони като вас
Коментар
-
Благодаря и от нашият екипаж, за добрите моменти през цялата година прекарани с вас. Очудващо, че сме на девето място, като сме карали само, две състезания.Третото беше в Лясковец, там карахме само в събота, поради не подготвената Тойота! Малко ме е яд, че не продължихме шампионата,имахме шанс за по-добри резултати.Успех на всички организатори, и на хората, които бяхме заедно!!!0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Извинявам се предварително за написоното но не пренебрегвайте моята каска защото ми е много ценна личен подарьк ми е отПървоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеВ Стандартен имаше и още един екипаж с дълго Паджеро, който май не са и карали, затова ги няма и в класирането. Но те са взели 2 каски (Спарко) от други състезатели и са "забравили" да им ги върнат. Хората са си събирали пари за да се сдобият с истински каски и не е това начина.
Екипажът е местен и беше с номер 113. Нямам им имената защото се оказа, че не са карали и не съм ги вкарал в системата.
Ще ги помоля все пак, ако четат тук, да не постъпват по този начин и да се свържат с нас.
Изтоно Европейския Шампион по АТВ Емил Комаровски
Коментар
-
Каската ти е намерена и ще ти я върнат. Не се притеснявай.Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнениеИзвинявам се предварително за написоното но не пренебрегвайте моята каска защото ми е много ценна личен подарьк ми е от
Изтоно Европейския Шампион по АТВ Емил Комаровски
Коментар
-
Деко, каската ти е в Шумен, както и едната спарко. Или друга "маркова" марка. Момчетата трябвало да тръгнат по спешност, и потърсили да върнат какските, но не могли да ви намерят. Ще си ги получите в скоро време.
Другата "маркова" каска е взета от човек от Разград, и за там са взети мерки.
Това по думите на трети човек. Аз не познавам никого от участниците.
Опа, настъпали сме се със Стоян...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Много ми харесаха зоните.Поздравления още веднъж на организаторите.Ако времето беше с нас щеше да се получи много готино състезание.Купона както винаги беше на ниво.
За съжаление пак се повредихме /тая година нещо не ми върви/,но в тоя дъжд не ми се искаше да правим ремонти /ЕГН-то
/.А и Асен обеща някакви евра.
Последно редактирано от Пламен Исаев; 28-10-14, 21:18.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар