Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 25 и 26 Октомври 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 25 и 26 Октомври 2014

Н.Неделчев/Г.Илиев УАЗ 469 Разград клас стандарт

Коментар

Не виждам наплив за клас "Модифициран" .... а тяхните зони ще са едни от най- интересните.
      Те ще карат в зоните на "Прототип" но с много по-леки/лесни врати, и в зоните на "Стандартен" но с по-тежки/трудни врати.
      Зоните за "Модифициран" са тествани със подготвенни стандартен Нисан Патрул, Тойота и Сузуки Гранд Витара.
      Като доказателство ще пусна снимки и клипчета.
      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
      Mercedes Benz ML55 AMG
      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от ico_net Преглед на мнение
        Не виждам наплив за клас "Модифициран" .... а тяхните зони ще са едни от най- интересните.
        Те ще карат в зоните на "Прототип" но с много по-леки/лесни врати, и в зоните на "Стандартен" но с по-тежки/трудни врати.
        Зоните за "Модифициран" са тествани със подготвенни стандартен Нисан Патрул, Тойота и Сузуки Гранд Витара.
        Като доказателство ще пусна снимки и клипчета.

А като са тествани ,преминати ли са успешно ?

Между другото има една червена "стандартна " Тойота от Стара Загора ,чийто екипаж се ослушва,даже гледам и за съдии се цанили
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от ico_net Преглед на мнение
          Не виждам наплив за клас "Модифициран" ....
          Я да ги запиша,че нещо се спотайват:
          Красен Ковачев-Ивелин Стоянов-Сузуки Тракторче-АСК"Боляри 4х4"

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
            А като са тествани ,преминати ли са успешно ?

Между другото има една червена "стандартна " Тойота от Стара Загора ,чийто екипаж се ослушва,даже гледам и за съдии се цанили

Разбрахме , че това не е нашето каране и за това ще помагаме с каквото можем . Тази зима ще правим траялка по поръчка и ще я тестваме при теб на Сливен .

И между другото в клас модифициран е най трудно да се кара , мисля ,ч е затова няма голям наплив .
            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
            тел. 0889 017703
            0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
              Разбрахме , че това не е нашето каране и за това ще помагаме с каквото можем . Тази зима ще правим траялка по поръчка и ще я тестваме при теб на Сливен .

И между другото в клас модифициран е най трудно да се кара , мисля ,ч е затова няма голям наплив .
              Е ,след като са тествани с "подготвени стандартни" Патроли и Тойоти,кво се плашат
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                Е ,след като са тествани с "подготвени стандартни" Патроли и Тойоти,кво се плашат
                Да бе, няма страшно, аз гледах зоните... Тестове със стандартни коли не съм гледал. Ама предлагам багериста, изработващ зоните, да бъде почетен член на форума. ТОЯ Е ЛУД!!! На такива места се качи, дето чак свят ми се изви, като го гледах... И траповете, в които Витарата може да влезе цялата, ми се видяха като детски пясъчник в сравнение с камъначестите баири!
                Илиян каза, че ще има зони и в дерето, там поне не е толкова страшно... май...
                Идвайте!!!
                Георги Донев, 0889 437 687
                Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Въпреки че времето най-вероятно ще е хубаво, слънчево през деня и до 17-18 градуса.
                  Къде ги видя?

Коментар

Местният шаман каза... "... Нека си вземат повече топли дрехи и чадъри...... Може и да не им трябват...... А дано, ама надали... "
                    Mercedes Benz ML55 AMG
                    Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                      Къде ги видя?
                      Прогнозата се мени всеки ден. Сега е студено: 3-10 градуса.

Коментар

Че то ако не е кално - какъв оффроуд ще е
                        Mercedes Benz ML55 AMG
                        Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Според руснака ще е истинска оффроуд обстановка.
                          Mercedes Benz ML55 AMG
                          Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Дай малко материал от деня с подготовката за клас"модифициран" и "стандарт",интригуващо е.

Коментар

По молба на Асенчо/обеща по 100Е на мен и Мехата/ няма да караме.Лошото е,че обеща пред Стоян Францов и Борко,та ще видим....
                              Но ще дойда да гледам,пък Мехата май ще е навигатор на Ники от Павликени.
                              Чавдар Владимиров
                              0887/912075
                              Ленд Ровър Диско 1
                              Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
                                Да бе, няма страшно, аз гледах зоните... Тестове със стандартни коли не съм гледал. Ама предлагам багериста, изработващ зоните, да бъде почетен член на форума. ТОЯ Е ЛУД!!! На такива места се качи, дето чак свят ми се изви, като го гледах... И траповете, в които Витарата може да влезе цялата, ми се видяха като детски пясъчник в сравнение с камъначестите баири!
                                Илиян каза, че ще има зони и в дерето, там поне не е толкова страшно... май...
                                Идвайте!!!
                                Да ,разбрах ,Ники Божков ми се обади да търси карета...

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                                По молба на Асенчо/обеща по 100Е на мен и Мехата/ няма да караме.Лошото е,че обеща пред Стоян Францов и Борко,та ще видим....
                                Но ще дойда да гледам,пък Мехата май ще е навигатор на Ники от Павликени.
                                Ти пък,много евтино си направил трансфера,хората едни милиони прехвърлят...
                                Ама той Кольо/Карето ,Съединителя,Салтото,Раздатката и не знам какви други прякори имаше/ още не се е записал ?
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X