Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Аз пък ще си карам,не страдам от скруполи.Ако съм в тройката,отказвам наградата,но не и паричната.Надявам се всички да ме разчерат.Това,че съм участвал в някакво качество в организацията на едно състезание,защо да ме спре да участвам в друго?Ако ме хване много срам,поне музика може да пускам.Смирение в душите и настървение за следващото състезание!
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
      Аз пък имам една похвала !
      Стоян се отказа не само от класиране в шампионата ,но и от класиране в състезанието !Май не съм аз човекът,който трябваше да го похвали,но все пак никой не се сети тук !
      А иначе както ти казах Стояне,прецака всички организатори,които искат да карат !Тъй като не карам
      трофи,остава ми някоя селска кушийка
      Не се оплаквай-с.Иваново е наблизо.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Стоян се отказа не само от класиране в шампионата ,но и от класиране в състезанието !Май не съм аз човекът,който трябваше да го похвали,но все пак никой не се сети тук !
        А иначе както ти казах Стояне,прецака всички организатори,които искат да карат !Тъй като не карам
        Е ко сега и Илиян ли трябва да се откаже от класиране в шампионата....То и Пламен май ще е организатор на Търново .....Айдееее дръпнахме напред в класирането
        ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Що да съм ги прецакал? Те си карат в шампионата, аз карам за тренировка, и по тази причина реших да не взимам награда, още повече, че аз избрах и купите, направих записването и класирането .

На Търново пак мисля да покарам по подобна схема, но в клас Стандартн с новото Самурайче.

Коментар

Коментар

Браво за похвалата Тони. Никой и нищо не забранява на организаторите да карат, особено на чуждо състезание. Онова, което направиха Стоян и Жоро се нарича етика( Стоян по горе е обяснил, защо го е направил). Респект за което. Иначе в темата щеше да има още две страници с обяснения.
              Показаха, че могат и да карат, не само да правят състезания.
              Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
              SSang Yong Kyron 2.0xdi
              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Според мен в тази дисциплина няма проблеми организатор да може да кара стига да не му пречи на задълженията които е поел. Това не е като ориентирането по пътна книга,трасето да не е известно (тоест само организатора да го знае) както се получи през 2004г. На две състезания организаторите се самонаградиха. В траяла всичко се вижда и мушендии неможе да се правят (поне така си мисля). Чудно ми стана защо се отказаха от точките и класирането , това си е тяхна работа. За мен нямаше проблеми.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Голямо джафкане тука!?Всеки греши,какво толкова е станало?

П.П. Много фотоапарати-малко снимки?!?

Коментар

Първоначално публикуван от djokki Преглед на мнение
                    Снимки има още, обещал съм ви, ще изчакам и тая вечер да оправят ъплудъра на форума, ако не-продължавам така, че е малко мъка. Всяка снимка една по една..
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от djokki Преглед на мнение
                      Голямо джафкане тука!?Всеки греши,какво толкова е станало?

Ето:

https://www.facebook.com/profile.php...0644652&type=3

Коментар

И тук в Тубето има двеста и нещо снимки - цък, ама малко неудобно са го направили за разглеждане. На страницата от долу има load more (зареди още), иначе показва само по двайсетина. Заради ъплоъдъра на форума нямам нерви да качвам тук, качва само снимка по снимка.
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          И тук в Тубето има двеста и нещо снимки - цък, ама малко неудобно са го направили за разглеждане. На страницата от долу има load more (зареди още), иначе показва само по двайсетина. Заради ъплоъдъра на форума нямам нерви да качвам тук, качва само снимка по снимка.
                          Много неудобно за разглеждане.Разбирам че проблема е тук.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8802.jpg
Прегледи:1
Размер:225.3 КБ
ID:5583717Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8805.jpg
Размер:196.7 КБ
ID:5583718Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8809.jpg
Размер:158.4 КБ
ID:5583719Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8775.jpg
Размер:113.4 КБ
ID:5583720Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8771.jpg
Размер:141.8 КБ
ID:5583721Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8750.jpg
Размер:202.8 КБ
ID:5583722Натиснете снимката за да я уголемите

Име:i-phone 8810.jpg
Размер:147.1 КБ
ID:5583723
                            Последно редактирано от banjo; 01-05-14, 03:30.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                                Я си поправи видеото. Едното частно другито недостъпно
                                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                                0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X