Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4Х4 ЕКСТРИЙМ 2014 /12-13 април/

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
    Май няма наказание за пропусната врата в "нормална зона" ... но до колкото слушахме публиката, организаторите направиха задължително след преминаването на "тръбите" да се влиза в оврага и да се "атакува" вратата където се обърнаха Бай Матьо и Чаро.
    Правили сме да има вход, катко каране по ленти за да се премине през конкретно място и накрая на лентите да е вратата, нещо като екстрем. Конкретно за този овраг нямам спомен как беше, аз си влязох в него, но за Модифициран изхода не беше проблем. Аз също се чудех защо не се атакува от друг ъгъл врата на Прото, но явно така ги е инструктирал съдията на зоната.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
      Аз също се чудех защо не се атакува от друг ъгъл врата на Прото, но явно така ги е инструктирал съдията на зоната.
      Можехме да минем,през вашата врата/на модифициран/,но Емо каза,че трябва да се влиза в оврага,макар,че нямаше ленти.Накрая се разбрахме да си влизаме вътре дори и без ленти.

Коментар

E нали им сложихме още в началото ,даже и аз дойдох .

Че ние сме направили пропуски ясно,ама ,че и доста състезатели не са прочели правилника/над 50 % / също е факт !
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Всичко под всякаква критика-като изключим (химическите таолетни).Във половината зони можеш да се разкарваш като въртоглав ЛИПСВАТ-ленти,боядисани колчета синьо§зелено§червено§черно.Казваме евро зона(при тази зона пилот,навигатор са вътре в джипа със закопчани колани каски)единствено право да кара сам има Красимир Митрушев (защото е със една седалка)Всякакви други измислици противоречат на евро траял. Всичкото изброено до тук -попречи на нас състезателите да караме по ясни и точни правила и на съдиите да бъдат обективни във оценката си при нашите нарушения.Самите организатори не можеха заради тия пропуски да вземат решение във многото спорни въпроси.

Коментар

Много закъсня !

В таолетните веднъж влязох и наистина бяха на ниво !
            В твоята критика единствено си прав за липсата на ленти на някои места !И то защото сме предвидили ,че може де се минава ,откъдето си искате !Проблемът беше ,че публиката се възползва от това и започна да се вре пред машините !

Иначе другите оплаквания са смешни
            Врати не боядисваме,защото имаме табелки с точки и с цвят !
            Не си спомням да пише в правилника,че е забранено пилотът да кара без навигатор,даже май и ти кара преди така !
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Доста снимки качвам в Тубе-то, на който му се гледа: цък
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                Всичко под всякаква критика-като изключим (химическите таолетни).Във половината зони можеш да се разкарваш като въртоглав ЛИПСВАТ-ленти,боядисани колчета синьо§зелено§червено§черно.Казваме евро зона(при тази зона пилот,навигатор са вътре в джипа със закопчани колани каски)единствено право да кара сам има Красимир Митрушев (защото е със една седалка)Всякакви други измислици противоречат на евро траял. Всичкото изброено до тук -попречи на нас състезателите да караме по ясни и точни правила и на съдиите да бъдат обективни във оценката си при нашите нарушения.Самите организатори не можеха заради тия пропуски да вземат решение във многото спорни въпроси.
                Аз като ви говорих не отдавна че ще има дразги вие не ми вярвахте, а това е само първото състезание ще се запася с повече пуканки и семки и ще гледам саир отстрани.
                ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Бах решил да карам ама май ще се замисля сериозно
                  ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                    Ти лично присъства ли на състезанието в Сливен?

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                      Както решиш. Ние покарахме, трасетата бяха добре подбрани. Препятствията не бяха леки, но имаше само няколко счупени машини на финала. (2 от прото, 4 от Модифициран и 2 от Стандартен). Нещата се развиват и ще се подобряват, който има желание да кара знае къде е следващото състезание

Коментар

[QUOTE=antiroad;2480499]Благодаря на всички ,които уважиха нашето състезание ,на състезатели ,на оргатима,на всички СПОНСОРИ и СЪПРИЧАСТНИ ,за осъществяването на това мероприятие !

Мдаа.И на тебе ти благодарят някои спонсори за това че не благоволи да си вдигнеш телефона едно мерси да им кажеш,за това че като спонсори имаха право по една лепенка да им сложиш (поне на личния си джип),в плаката да ги споменеш (макар и с дребен шрифт)за това че даже и лепенки напечатаха и ти ги изпратиха за тяхна сметка а ти от офис Светлина си взел само паричния превод ...........
                        Лошото е че в така създалата се ситуация негативите ще рефлектират и върху други надявам се коректни организатори,на които няма да им стигнат финансовите ресурси да си организират състезанията .
                        П.П :Нищо лично.Просто това е първото състезание за годината,ти си първия организатор и като такъв обираш всички положителни и отрицателни емоции.
                        rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
                        0898 51 31 46

Коментар

Първо ,доколкото си спомням щеше да ми пращаш лого на спонсора ,а не го направи !
                          Второ ,май не си разбрал ,че спонсорът ,за който говорим ,все пак е включен в плаката,макар и без лого/по твоя вина /
                          Трето ,ако си ми звънял последните дни преди състезанието,бях по цял ден по трасето,може да не е имало обхват,може и да не съм имал възможност просто да си вдигна телефона,да не съм го чул ,да не говорим ,че на моменти просто ми свършваше батерията и го оставях в джипа да се зарежда ,все пак не съм бил на барбекю !
                          Четвърто,сериозно ли мислиш ,че от безхаберие и непукизъм не съм си вдигнал телефона или не съм си взел лепенките ?Или ,че имам нещо против да се лепят по джиповете ?!
                          Пето ,всеки път ,когато съм минавал покрай Еконт ,а това беше почти всеки ден ,съм си искал всичко/почти всички такси пристигаха там/ ,каквото има за мен !
                          Шесто ,след като така стоят нещата и с лековатото си отношение съм допуснал такава грешка ,извинявам се напълно откровено на спонсора и съжалявам ,че съм го ощетил !

Ето защо ,ще ти върна изпратената сума ,както и ще покрия разходите по изпращането и връщането на лепенките !

И още веднъж ме извини пред спонсора за създаденото неудобство и огорчения привкус от действията ми !

п.п. Нищо лично ,просто отговарям на питането .
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

[QUOTE=edin_lyd;2480828]
                            Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                            Благодаря на всички ,които уважиха нашето състезание ,на състезатели ,на оргатима,на всички СПОНСОРИ и СЪПРИЧАСТНИ ,за осъществяването на това мероприятие !

Мдаа.И на тебе ти благодарят някои спонсори за това че не благоволи да си вдигнеш телефона едно мерси да им кажеш,за това че като спонсори имаха право по една лепенка да им сложиш (поне на личния си джип),в плаката да ги споменеш (макар и с дребен шрифт)за това че даже и лепенки напечатаха и ти ги изпратиха за тяхна сметка а ти от офис Светлина си взел само паричния превод ...........
                            Лошото е че в така създалата се ситуация негативите ще рефлектират и върху други надявам се коректни организатори,на които няма да им стигнат финансовите ресурси да си организират състезанията .
                            П.П :Нищо лично.Просто това е първото състезание за годината,ти си първия организатор и като такъв обираш всички положителни и отрицателни емоции.
                            Ако спонсорът няма нищо против, можем да използваме лепенките на някое от другите състезания.

Коментар

Или на следващото наше /ако има такова / .
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Малко снимки за разведряване на обстановката, че то тук на другарски съд заприличало... Първите две снимки показват за какво всъщност се събирате, ако някой е забравил...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0319.jpg
Прегледи:1
Размер:120.6 КБ
ID:5580029

Име:DSC_0297.jpg
Размер:94.5 КБ
ID:5580034

Име:DSC_0432.jpg
Размер:236.9 КБ
ID:5580044

Име:DSC_0490.jpg
Размер:205.5 КБ
ID:5580054

Име:DSC_0677.jpg
Размер:156.9 КБ
ID:5580063

Име:DSC_0497.jpg
Размер:157.4 КБ
ID:5580074

Име:DSC_0528.jpg
Размер:226.3 КБ
ID:5580082

Име:DSC_0721.jpg
Размер:195.3 КБ
ID:5580093

Име:DSC_0551.jpg
Прегледи:2
Размер:176.9 КБ
ID:5580098

Име:DSC_0590.jpg
Размер:243.9 КБ
ID:5580101

Име:DSC_0725.jpg
Размер:211.6 КБ
ID:5580102

Име:DSC_0791.jpg
Размер:119.0 КБ
ID:5580104

Име:DSC_0805.jpg
Размер:189.8 КБ
ID:5580106

Име:DSC_0879.jpg
Размер:167.5 КБ
ID:5580107

Име:DSC_0875.jpg
Размер:203.2 КБ
ID:5580109

Име:DSC_0927.jpg
Размер:166.6 КБ
ID:5580111

Име:DSC_0941.jpg
Размер:152.5 КБ
ID:5580112

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X