От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/
Даммм, аз нали пиша все накрая...
Трети път съм на Сливен 4х4 и за трети път Тони, Емо и компания, правят страхотно състезание с ясно очертана възходяща градация. Ако продължават така, не знам къде ще стигнат тия момчета.
Нямаше го убийствения летен пек, в замяна на това пък имаше Сливенски вятър, гарниран с гръмотевична буря, свеж дъждец, примесен с град на моменти... Танче, дай малко нощни снимки от бивака
.
Тая година, стисках палци за нашия екипаж, синия вулкан Стефан и Десо. За съжаление, синьото въпреки хъса и желанието, се сдоби с неизправности, които попречиха на успешното финиширане.

Допадна ми сърцатата борба на два екипажа:
На Асенси:

...и плевенския цони тандем:

Видяхме новия прототип на Вальо:

Познатия на Чаро:

и Таласъма:

Познати и любими муцуни по трасето:

Както и да е. Хареса ми. Пак.
За тези дето не дойдоха -САМО СНИМКИ ОТ ДЕН ПЪРВИ.
Ден втори - тия дни.
Даммм, аз нали пиша все накрая...
Трети път съм на Сливен 4х4 и за трети път Тони, Емо и компания, правят страхотно състезание с ясно очертана възходяща градация. Ако продължават така, не знам къде ще стигнат тия момчета.
Нямаше го убийствения летен пек, в замяна на това пък имаше Сливенски вятър, гарниран с гръмотевична буря, свеж дъждец, примесен с град на моменти... Танче, дай малко нощни снимки от бивака
Тая година, стисках палци за нашия екипаж, синия вулкан Стефан и Десо. За съжаление, синьото въпреки хъса и желанието, се сдоби с неизправности, които попречиха на успешното финиширане.

Допадна ми сърцатата борба на два екипажа:
На Асенси:

...и плевенския цони тандем:

Видяхме новия прототип на Вальо:

Познатия на Чаро:

и Таласъма:

Познати и любими муцуни по трасето:

Както и да е. Хареса ми. Пак.
За тези дето не дойдоха -САМО СНИМКИ ОТ ДЕН ПЪРВИ.
Ден втори - тия дни.
. ...И доста поснима! Та за кадрите от тази зона на него трябва да благодарите. Аз само нарязах видеото и го качих.
Коментар