Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/

https://www.facebook.com/media/set/?...0644652&type=1 Тук имам над 400 снимки. Албумът е публичен, на когото са дошли малко снимките - да заповяда.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      Величко,наистина не си разбрал,че Свилен те майтапи.Ти пък запали от четвърт и те така....Пък той сякаш има бая състезания и наистина може да "къпи" фотоапарат./не само Г-класи/
      Хи-хи-хи-хи... с Г класи се къпи
      фотоапарати им купи
      начинаещите поощри
      и във Вас ни покани
      щото си отличен домакин
      и камината Ти е с Комин.
      Последно редактирано от Zahari; 15-04-13, 21:09.
      Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
      "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Първоначално публикуван от viliancars Преглед на мнение
        Благодаря! Разбрах го правилно. Не се сърдя. Просто не е това начина да насърчаваш начинаещи.
        Величко, ти показа сърце и много адреналин, желание и много голяма воля! Смени гумите, слушай навигатора и си шампион. Машината ти е здрава и удържа отвсякъде адреналина ти! Успех ти желая! Жалко, че аз няма да мога да участвам в Лазараво!
        Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Честито на победителите и техните навигатори.
          SUZUKI VITARA V6
          HONDA CBR 919RR
          MERCEDES ML
          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Ей го Колето...!
            "Съгласен съм, ма ей тук да пробваме само и ше..."

Изчанчи си детето, сега вече за награда да му даваш да кара Франко, когато си поиска...

ПС За Лазарово не си вземай палатка. Този път аз ще ти донеса -чисто нова и ще гледам да е същия цвят. И дано да няма буря, че да не отнесе и нея..
            0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Благодаря! Има какво още да покажем. Хубавите работи стават бавно.
              Поздравления приятели!
              Карахте РАЗУМНО според мен!
              Преценихте ситуацията и действахте както ТРЯБВА!
              Евала Ви казвам и до нови срещи!

Аз не успях да преценя както трябва, мислих, че ще мина през всеки експерт, ама грешно съм мислил.. Сефте се пускам на състезание и установих, че няма такъв адреналин! Много готино беше, много ми хареса, Динко - навигатора ми и той като мене надъхан до безобразие.. Ще се разработваме, ще мислим, ще правим, ще струваме и ще се опитваме да участваме във всички състезание, които са по-наблизо до наше село, че времето ни е кът..

Коле, радвам се, че се видяхме пак след събора Между другото, когато ти ми говореше от къде и как да мина, слушах теб, а не навигатора ми!

Коментар

Благодаря на всички организатори,спонсори и колеги .Получи се супер състезание но затова също има още двама виновници(съдийството на Бакалов и Наско) безкомпромисни и безпрестрастни.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
                  Не си прав, Величко си спечели заслужено купата, за тези дето не са били там и не са му приятели от Русе да кажа, че той няма много агресивни гуми ама не се предава и кара 2/3 от трасето втория ден със спукана гума. А е очевидно какво му трябва едни хубави гуми
                  Все пак говорим за Русенската група,и тва приятел или неприятел за нас е просто неуместно.Казах само,че нищо не виждаме освен две снимки извън трасето.И тва с оборудването,гуми и прочие е всеобща тайна за всеки от Русе,даже се очудвам,че има лебедка/?
                  Последно редактирано от svilenst; 15-04-13, 21:40. Причина: правописна грешка
                  ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                  Г 230Е
                  Г 500 0887 390 703

Коментар

Колега ти беше ли там? Видя ли изобщо за какво става въпрос. Че да ми КЪПЕШ апарат. За първи стъпки в офроуда това е много добро каране. При положение че Рокито няма блокажи на диференциалите. Ти колко участия и награди имаш?
                    Айде да не се правим на толкова сърдити,А,не разбра ли,че се бъзикам?Ако пък щети стане по убаво мога ода за възхвала да ти напиша,пък за всичко останало ще ме питаш като се видим
                    ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                    Г 230Е
                    Г 500 0887 390 703

Коментар

Незнам но всички според мен трябва да бъдем благодарни на целия ОРГА тим.Направиха всичко да бъде перфектно.
                      Забравих да благодаря на Светли от Видин с Талъсъма който след като се счупи си предостави жилото за съединител заради което завърших.
                      Като гледам трябва да черпя сумати народ.
                      За пръв път съм щастлив както се получи.Но го разбрах 1 ден след като приключи.
                      Найстина БЛАГОДАРЯ на всички виновни за мероприятието.Аз лично смятам че ако това е началото на един шампионат та той започна подобаващо.Хубави хора който винаги ще си помагат.Смятам че не е имало участник който да не е искал да помогне на друг.
                      Единственото нещо което забелязах като минус беше малката публика която беше съсредоточена в Клас "Експерт".
                      В другия клас според мен си беше много истинска битка на едно много интересно и истинско трасе на което лично за мен си имаше места който бяха доста труднопроходими и си се искаше подготвена кола.
                      Като цяла идвам за пръв път и с риск да се повторя догодина отново се надявам да участвам.
                      БЛАГОДАРЯ ВИ!
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Поздравление за страхотните 2 дни адреналин от екипаж 15 в клас хоби. Организацията и трасето бяха на супер високо ниво.Това ми е първо състезание досега съм бил само зрител но това беше страхотно трасе.Браво на организаторите ще се видим отново със сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от Таня Кълева Преглед на мнение
                          Изчанчи си детето.....
                          Нищо му няма, а какъв задник е отпрал...
                          То веднъж влезе ли ти кал в гъза-вече си заразен, а на него му е вече за трета година. Ама после викаше,ч е накрая вече нямал сили да дърпа колана и само го е държал. Ма е на 20, та пак казвам-нищо му няма. Ако не иска да се чанчи-да си седи у дома. Ама все идва с мен

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          Между другото, когато ти ми говореше от къде и как да мина, слушах теб, а не навигатора ми!
                          А не е правилно. На състезание се слуша главно навигатора. Ако вече явно не действа адекватно-тогава може да послушаш и съвет от публиката, но пък нали знаеш защо човек не чука публично...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                            Все пак говорим за Русенската група,и тва приятел или неприятел за нас е просто неуместно.Казах само,че нищо не виждаме освен две снимки извън трасето.И тва с оборудването,гуми и прочие е всеобща тайна за всеки от Русе,даже се очудвам,че има лебедка/?
                            Така.За да сложим край на този "спор" ще ви разкажа като свидетел и като един от организаторите какво стана с този екипаж.Точно преди калната зона се чу едно свистене и ясно се видя ,че предна дясна гума на Рокито е издъхнала.Митко от Русе съдия на тази зона ясно им каза за проблема и одговора беше:има още три и те продължиха.Всеки знае какво е да се кара с пукната гума в кал големи мъки ,но те не се отказаха.След като хвърлиха няколко лебедки и неистови мъки на навигатора стигнаха до изкачването преди финала оставащото им време беше 5мин.но явно три гуми не бяха достатъчни да финишират.30 секунди преди да им свърши времето поискаха помощ от публиката,10тина човека се хванаха за въжето и започна едно дърпане по баира нагоре.....голямо шоу.За съжаление на екипажа времето им свърши на по малко от метър до финала.Жалко наистина ,че нямаше кой да направи някоя снимка ,но всички бяха на експерта.Това е като цяло без подробности като котви и други които използваха.
                            Бончо Бонев
                            0887530661
                            0878184630

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Нищо му няма, а какъв задник е отпрал...
                              То веднъж влезе ли ти кал в гъза-вече си заразен, а на него му е вече за трета година. Ама после викаше,ч е накрая вече нямал сили да дърпа колана и само го е държал. Ма е на 20, та пак казвам-нищо му няма. Ако не иска да се чанчи-да си седи у дома.
                              Коле може да се радваш.Като те гледах си беше щастлив.Такива мероприятия ще има още много.
                              https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Асене, аз изобщо съм си щастлив, а като съм на състезание съм близо до нирвана.
                                Радвам се, че и сина май е така...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X