Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/
Свий
X
-
От: СЛИВЕН 4х4 ЕКСТРИЙМ 2013 /13-14 април/
Първоначално публикуван от митре Преглед на мнениеТи пък къде се буташ между шамарите?driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
eeeeeeeх страхотно шоу. уникални машини. май вече сме на ново стъпало в траяла . . .
за съжаление ние не успяхмв да се включим но в неделя ще се напънем да сме на линия
успех на всичкиSamurai Gemax
Коментар
-
Уникални машини..Лично аз се почувствах излишен покрай тях.. След откриването с Динко минахме да разгледаме трасето.. Поникнаха ми два три бели косъма на главата.. Експертите да му мислят и те! Поздрави на Антон, Радо и всички други участвали в организацията и подготвянето на трасето!Желая успех на всички участници! Нека всеки покаже всичко най-добро от уменията си и до утре!
П.С. Благодаря и на кмета на община Сливен за спонсорството и за мажоретките
Коментар
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеЕйй,браво ,най-накрая го стегнахте !Чакаме ви !ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
И аз да се включа с някоя друга снимка от откриването на състезанието.
Успях да снимам "бегачките" докато още са чисти ...
Доста от участниците ... може и да се познаят ....
Това са наградите за най-добрите в различните класове.
Портокала на Бай Матьо беше достойна трибуна за тях.
Радо имаше роля на водещ и откри шоуто. Представи някой от състезателите и ... мажоретките ..
Кмета на Сливен, да не остане по-назад от Радо и той каза по някоя добра дума за Нас, и разбира се официално откри състезанието.
Успах да хвана движението на кервана по улиците на града.
А Танчето .. си е забила камерата в земята. Какво ли снима?
Само на разбрах, защо Чаро умираше от смях, като ме видеше нейде ...?
Последно редактирано от CarTest™; 12-04-13, 22:36.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Позволявам си от името на организаторите да благодаря на всички,които присъстваха на официалното откриване.Благодаря и на нашите фоторепортери.Колеги сега се прибирам от бивака,всичко е нормално,лягайте си,щото утре бат ви Радо в 8.30 ви чака с дрегера и започвам записването.Айде лека,че не остана!Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Здравейте на всички!
На трасето съм и ще се опитам да Ви пусна малко снимки .... на живо ...
Състезанието започна на време и ..... вижте сами:
Старт на "Зеленото Чудовище"
Тук някъде скъса предна полуоска и .....
Нещо почна да гори под капака ... но всичко беше овладяно на време.
Старт на следващия екипаж.
Много технично преминаване на препядствията!
Вижте работата на навигатора!
Да не си такъв в Сливен! Голя @у@ е ....
Имаше и такива моменти.....
Бай Матьо нещо се ядоса и .... се отказа.
Част от трасето и на "Експертите"
Нямам никакво време за обработка на снимките ... пускам направо "суров" материал.
Отивам пак да снимам, че изтървах ... доста участници.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар