Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    В интерес на истината тези два дни не видях Асен с бира в ръка през деня. И аз се учудих, ама всички знаехме, че "Витан бди"
    Майтапа настрана, никой от състезателите не си позвоиляваше даже и бира по време на състезанието.
    Вечер е друго, няма как да стане купон без пиячка.
    И теб трябва да те баннат. Трябва бой на трезво, не купон. На купон ли си тръгнал?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Благодарности към всички и от мен! Щастлив съм че участвах в това невероятно състезание.Желая здраве и късмет на всички.
      ПП. Благодарско на Оги за помоща която ни оказа, без него нямаше да участваме вторият ден.
      Благодарско и за Калин, без електрожен нищо не става!
      И най- вече към КМЕТА... Жив и здрав.Благодаря за помоща!
      ТЛК-120 Николай Колев
      0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Борисова Преглед на мнение

[ATTACH=CONFIG]585353[/ATTACH]
        Ето това си е реклама за веригата - вижте лепенката.

А за Зверино ще има изненади и нововъведения както винаги Със Зари (Светозар Стеев) ви готвим нови неща . Там беше първото състезание на затворено трасе с екстреми, които могат да се заобикалят, което сега си е стандарт.

Леко ще ви загатна, че ще имаме пробно и нов клас Ентусиаст - предназначен за по стандартни джипове без тракторки.
        Последно редактирано от Стоян Францов; 21-05-13, 22:53.

Коментар

Мисля че е време за друк клас (трабарки((

Коментар

Първоначално публикуван от mundi69 Преглед на мнение
            Мисля че е време за друг клас (трабарки)
            Тръбарки в следващото издание на веригата, тъкмо да има време повече хора да си направят.

Коментар

дано има друго

Коментар

Искам да изкажа и специална благодарност на съдиите, особено на тези от клас Хоби, който вече второ състезание са с нас, някои от тях пропътуваха повече от 300 км. в едната посока за да се включат. На Лазарово не им беше леко цял ден в този пек. Те също имат голяма заслуга нещата да ни се получават. Ще се радвам ако можем и за напред да разчитаме на тях.

Коментар

Съдията на зоната на склона срешу водното препятствие трябва да получи "двойни" благодарности.Момчето пробяга над 40 пъти за двата дни едно разстояние от около 150 метра в само в едната посока!
                  Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                  Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1246.jpg
Прегледи:1
Размер:213.2 КБ
ID:5484752
                    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Някой който е снимал атрактивното преминаване на бай Коста на отвеса да сложи малко снимки, или по-добре клип.
                    Този човек показа желязна психика и умение за бързо реагиране при рязко сговняване на ситуацията.

Иначе добре си бяха измислили слизането-вързани за камиона отгоре, през полиспаст за да е леко на лебедката, спускане на задна лебедка. Грешката им беше, че се довериха на тънък колан за който беше вързана макарата на полиспаста. Колана не издържа на тежката машина, и се скъса точно когато предните гуми влязоха по отвеса. Машината тръгна да се обръща през преден капак, но навременното подаване на газ накара предницата да изпревари с малко задните колела(джипа се движи метър-два само на предни гуми, вертикален), и си падна отново на 4 гуми.

Абе клип трябва, с думи не може да се опише.
                    Това е момента, в който се скъса колана.

Коментар

Когато организацията и съдииството са на ниво, няма начин състезанието да не добро и всички да са доволни,независимо дали трасето е по леко или по тежко.С всяка година летвата се вдига и моето скромно мнение е ,че и състезатели и организатори се справят отлично.За мен беше удоволствие да присъствам.
                      0888 50 13 35

Коментар

За мен беше чест и удоволствие да бъда част от оргатима на Лазарово 2013. Винаги съм се стремял да бъда максимално обективен в преценките си. Дано съм успял. Най-доброто мерило за успешно преминало състезание са щастливите лица на състезатели и публика. Мисля, че всички оцениха достойно добре свършената работа по трасетата от Жоро Василев и Стоян Францов. А организацията през двата дни работеше като добре смазан механизъм. Разбирахме се с една дума какво се изисква от нас. От Лазарово се прибрах със скъсан менискус( за спомен от зоната с отвесното спускане), но удоволетворен като от добре свършена работа. И щестлив от невероятно изкарания уикенд с приятели от цялата страна. Усещането е несравнимо. Имам и препоръки към следващите издания, но ще ги споделя по-късно, след като ги подплатя със снимков и видео материал.
                        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                        SSang Yong Kyron 2.0xdi
                        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Аз имам една забележка,но тя не е към организацията на състезанието !
                          За пореден път ми направи неприятно впечатление карането с висока скорост на мотори и атв-та/включително и от състезатели през свободното им време/ в близост до публиката между зоните и затвореното трасе !
                          Колеги ,моля ,не го правете ,ние се чудим как да избегнем инциденти,а вие рискувате здравето и живота на хората !

За състезанието мога да кажа само хубави думи !Организация -на ниво,съдийство -на ниво,трудност -адекватна на имиджа на Лазарово 4х4 Екстрийм!Трасетата бяха с висока степен на трудност и бяха точно подбрани,като за елита на траяла в България !

Пожелавам успех и на следващото състезание от нашата верига Зверино 4х4 Екстрийм !
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Страхотно състезание!
                            Моля, не го опорочавайте с мнения от рода на "...ти мене уважаваш ли ме" !

П.П.
                            Бирата в чашата е безалкохолна

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                              Леко ще ви загатна, че ще имаме пробно и нов клас Ентусиаст - предназначен за по стандартни джипове без тракторки.
                              Говорихме с Колето за тея тракторки, ама ще ме бие..Аз нещо не ги харесвам..

Коментар

Няма бе, ти си по-як от мене.
                                Пък за тракторките-всеки си има мнение, няма защо да се бием.
                                Ама е съвсем друга тема, тази е за Лазарово.

@Стоян-сигурен ли си, че ще се оправите с още един клас? Засега всичко е почти перфектно в организацията, да не се окаже, че още един клас, с все нуждата от трасе, съдии, класиране и всички други грижи ще ви натовари до степен да стават грешки.

Една критика(за да не излезем само ръкопляскащи):
                                На почти всички състезания всеки отделен съдия има собствена интерпретация на правилника. И сега не беше изключение.
                                Например в хоби зоната един съдия заплаши, че ще ме дисквалифицира задето с ръце помагам на предните гуми да завият(проблем в кормуването), а на другия ден-в каньона след специално питане към друг съдия-той ми каза, че нямало никакъв проблем да помагам за завиването.
                                Добре е тези неща да се изчистят, за да няма двойни стандарти.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X