Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

По препоръка на Витан/ка/, контрола с дрегера беше ДЕНОНОЩЕН !
    Непонятно защо думички като алкохол в последната публикация са написани с главни букви. Някакво своеобразно преодоляване на изкушението ли трябва да докажат?

За недоразбралите (по обективни и субективни причини) препоръката на Витан за неупотреба на алкохол по време на спортни прояви, както от състезатели, така и от публика и организатори, е препоръката на правната норма, закрепена в закон.

Всякакви прояви на битов алхолизъм или ползване на алкохола като стимулант за "мъжко поведение" и бабаитлък, както и кадрите от тях, са неотносими към проявата, декларирана като офроуд трейл състезание.

Показанието на дрегера, в комплект с държащия го организационен секретар, навежда едни мисли за задкулисно определяне на коефициента. 1.94 ли ще е този на Лазарово и по него ли ще се умножат уменията на състезателите?

P.S. Препоръчвам на модератора, всякакви "алкохолни картички", с адресат Витан, както и снимките на голи шкембета, кюлоти и задници, да се отделят в друга тема "4х4 extreme - "културни прояви".
    Последно редактирано от Vitan; 21-05-13, 13:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
      Непонятно защо думички като алкохол в последната публикация са написани с главни букви. Някакво своеобразно продоляване на изкушението ли трябва да докажат?

За недоразбралите (по обективни и субективни причини) препоръката на Витан за неупотреба на алкохол по време на спортни прояви, както от състезатели, така и от публика и организатори, е препоръката на правната норма, закрепена в закон.

Всякакви прояви на битов алхолизъм или ползване на алкохола като стимулант за "мъжко поведение" и бабаитлък, както и кадрите от тях, са неотносими към проявата, декларирана като офроуд трейл състезание.

Показанието на дрегера, в комплект с държащия го организационен секретар, навежда едни мисли за задкулисно определяне на коефициента. 1.94 ли ще е този на Лазарово и по него ли ще се умножат уменията на състезателите?

P.S. Препоръчвам на модератора, всякакви "алкохолни картички" с адресат Витан, както и снимките на голи шкембета, кюлоти и задници, да се отделят в друга тема "4х4 extreme - "културни прояви".
      1.94 е един добър коефициент,

А относно алкохолните картички, даже ще идем и по далеч, не само ще има нова тема, а ще има и ново състезание!!!! Само ще загатна, че идеолог на състезанието ще е Гипса от Своге, и на старта ще се тества с дрегер, както и на финала, може и на няколко места по трасето, като по трасето ще може да се дозарежда, за да се зачете финала. И на финала, ако има разлики под/над определени граници (не казвам в каква посока), на екипажа няма да се зачита преминаване. Официално ще поканим Витан за Главен на това състезание, като колкото повече шкембелии участват толкова по-добре.

Превозното средство за предпочитане ще е триколка или тротинетка, а препятствията права линия!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
        1.94 е един добър коефициент,

А относно алкохолните картички, даже ще идем и по далеч, не само ще има нова тема, а ще има и ново състезание!!!! Само ще загатна, че идеолог на състезанието ще е Гипса от Своге, и на старта ще се тества с дрегер, както и на финала, може и на няколко места по трасето, като по трасето ще може да се дозарежда, за да се зачете финала. И на финала, ако има разлики под/над определени граници (не казвам в каква посока), на екипажа няма да се зачита преминаване. Официално ще поканим Витан за Главен на това състезание, като колкото повече шкембелии участват толкова по-добре.

Превозното средство за предпочитане ще е триколка или тротинетка, а препятствията права линия!!!!
        1,94 ли е коефициента. Има ли протоколи на оценяващите, че съм се обзаложил с Василев на 3 кисели млека?

За загатването - така си го загатнал, че нищо не се разбра, вероятно "проблясъците" на идеолога също са били обект на дискусия на няколко бидона алкохол...а писменото обективиране на идеята поставя въпроса, дали и ти не си в момента в среда, с висока концентрация на алкохолни пари...

Аз пък само ще загатна, че е проява на малодушие и е престъпление "организирането" на такова "събитие".

Колкото и да се пънете да сте "забавни", не се получава.

За какъв Главен ще бъде поканен Витан - главен реаниматор на кандидатите за изтрезвителя?

Коментар

Всякакви прояви на битов алхолизъм

P.S. както и снимките на голи шкембета, кюлоти и задници, да се отделят в друга тема "4х4 extreme - "културни прояви".
          Предлагам всички "битови алкохолици" да минат на диета. Никакви шкембета на следващото състезание.
          P.S. От мен снимки довечера (обещавам шкембета да няма. Имам сниман един задник, ама няма да го пусна )

Моля, не разваляй и тази тема!

Коментар

Първоначално публикуван от Борисова Преглед на мнение
            Предлагам всички "битови алкохолици" да минат на диета. Никакви шкембета на следващото състезание.
            P.S. От мен снимки довечера (обещавам шкембета да няма. Имам сниман един задник, ама няма да го пусна )

Моля, не разваляй и тази тема!
            Моля, дефинирайте "разваляне" на тема.

Писането на истини ли "разваля" или пък закона?

Да не би да са "иновативните идеи" за провеждане на спортно събитие в състояние на алкохолно опиянение?

Пък хайде да вложим малко усилия в критичен прочит, преди да се правим на разсеяни, за да ни харесат и ръкопляскат всички.

Коментар

Моля, дефинирайте "разваляне" на тема.

Писането на истини ли "разваля" или пък закона?

Да не би да са "иновативните идеи" за провеждане на спортно събитие в състояние на алкохолно опиянение?

Пък хайде да вложим малко усилия в критичен прочит, преди да се правим на разсеяни, за да ни харесат и ръкопляскат всички.
              Не те знам трейл могул ли си, какъв си, но си дървен философ, при това дребнав. Темата е за състезанието в Лазарово, имаш тема където да си пишеш предложенията и мислите и там ти отговарят организаторите. Тук е за критики (конкретни) на състезанието, както и похвали. Ако си видял пиян състезател - кажи. Иначе размиваш темата, ще стане 100 страници и наистина само я разваляш. Ако си присъствал изобщо кажи какво ти хареса, какво не ти хареса, пусни някоя снимка и толкова. Аз лично няма да ти отговарям повече, защото както се хващаш за всяка казана дума наистина темата ще стане 100 стр. Като имаш толкова много знания издай едно ръководство за провеждане на траялни състезания и всички организатори ще го ползват за настолно четиво.
              От ръкопляскания нужда нямам - който трябва ме харесва. Който не ме харесва - не ми и пука твърде. Поздрави.

Коментар

Аре стига с тия глупости. Състезанието беше на много високо ниво.

Браво на организаторите че с всяка година вдигат летвата и браво на състезателите че успяват да покорят все по-трудните трасета.

На Жоро и Стоян - евала и благодаря за чудесния уикенд.

Коментар

Убии тъпака с мълчание!
                  Прекрасно състезание стана, дори и пороя, последван от страшната жега през деня не можа да ни откаже и останахме изключително доволни!
                  Хареса ми, че пускахте близки зони по едно и също време и нямаше нужда от много търчане помежду им.
                  Видно е, че тръбарките се развиват и вече има сериозна конкуренция.
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Темата е за състезанието в Лазарово, имаш тема където да си пишеш предложенията и мислите и там ти отговарят организаторите. Тук е за критики (конкретни) на състезанието, както и похвали. Ако си видял пиян състезател - кажи.
                    Именно, и аз за Лазарово говоря (чакам коефициент, с трепет), но организаторите упорито изместват темата със загатванията си за нови трейл формати, в които пияни състезатели ще преодоляват прави трасета с триколки, като доброволно и официално канят Витан за Главен (каквото и да е това) на въпросното мероприятие.

Ако си присъствал изобщо кажи какво ти хареса, какво не ти хареса, пусни някоя снимка и толкова.
                    Казал съм, и преди и след старта. И те сами се убедиха...

Снимки? Логично е организаторите да качат официален албум на старта, в официалната страница на веригата, с фокус върху състезанието.

Като имаш толкова много знания издай едно ръководство за провеждане на траялни състезания и всички организатори ще го ползват за настолно четиво.
                    Това правя. Когато дружинното ръководство го прочете, ще имат шанс и останалите да се докоснат до "трейл бестселъра".
                    Последно редактирано от Vitan; 21-05-13, 14:56.

Коментар

Аз няма да се занимавам със спорове.Ще напиша само,че на всеки 2 зони имаше дрегер и дори се пошегувах преди зоната с отвесното спускане,че ако не съм пил няма да седна зад волана.И въпреки,че Христо Панов/Ицо нет/ ми е приятел не ме пожали-накара ме да направя проба за алкохол.Чудо,тя пък отчете 0.00промила?По този въпрос толкова!
                      За самото състезание мога да кажа само хубави думи,без да четкам никого.Зоните наистина бяха по-трудни от тези на Сливен,но пък за сметка на това даваха и по-голяма доза адреналин.На нашият екипаж му беше първо участие на Лазарово и ни дойдоха малко в повече страничните наклони,но ще се учим,ще усъвършенстваме джипа и догодина пак сме на линията на старта. Багеристите,наети да помагат не разбираха нищо повече от копаене./мое мнение/На два или три джипа ,ако не беше своевременната намеса на съдии и навигатори,предните мостове щяха да бъдат откъснати за скраб.Нека организаторите го имат впредвид за други състезания.
                      Много ми хареса и трасето на "хоби",защото предоставяше разнообразие от препядствия,а не само демонстрация на "ходове".
                      Радвам се и съм доволен,че участвах,че се видяхме и посмяхме с приятели,че мероприятието се състоя.Честито на победителите и на всички завършили!
                      От мен :До нови срещи!"
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Ето малко видео от 2-рия ден:
                        Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Това правя. Когато дружинното ръководство го прочете, ще имат шанс и останалите да се докоснат до "трейл бестселъра".
                          Уважаеми Витан,не съм от дружинното ръководство,но Вашите постове по темата ми напомнят в “разгънат” вид на една култова статия в някогашния орган на БКП “Работническо дело”- “Докога ще търпим недъзите в българския футбол", отпечатан на първа страница през юни 1970-а. И още:през 1985 г след финала за купата на страната по футбол отново излиза Решение на Секретариата на ЦК на БКП в което се казва, че се взимат следните решения: да се разформироват отборите на Левски и ЦСКА; и т.н....

Това е форум на едно самоорганизирано офроуд общество ,което живее по свои правила..Приемете го като един частен клуб в който всеки е добре дошъл стига да е спазва правилата на този клуб.Моля Ви , не се дръжте като еврокомисар, който ни убеждава колко е хубаво да живеем по европравилата.Да , ама ние още не сме готови!
                          Предлагам Ви да напишете една статия/тема/ в стил:"Докога ще търпим недъзите в Българския офроуд" и да публикувате едни тезиси за развитието на офроуда в България.

И там ние като по-непросветени ще черпим опит и вдъхновение.....
                          За "сламки" може да ползвате горепосочените партийни документи.Успех в начинанието!
                          Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                          Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Уважаеми Витан,не съм от дружинното ръководство,но Вашите постове по темата ми напомнят в “разгънат” вид на една култова статия в някогашния орган на БКП “Работническо дело”- “Докога ще търпим недъзите в българския футбол", отпечатан на първа страница през юни 1970-а. И още:през 1985 г след финала за купата на страната по футбол отново излиза Решение на Секретариата на ЦК на БКП в което се казва, че се взимат следните решения: да се разформироват отборите на Левски и ЦСКА; и т.н....

Това е форум на едно самоорганизирано офроуд общество ,което живее по свои правила..Приемете го като един частен клуб в който всеки е добре дошъл стига да е спазва правилата на този клуб.Моля Ви , не се дръжте като еврокомисар, който ни убеждава колко е хубаво да живеем по европравилата.Да , ама ние още не сме готови!
                            Предлагам Ви да напишете една статия/тема/ в стил:"Докога ще търпим недъзите в Българския офроуд" и да публикувате едни тезиси за развитието на офроуда в България.

И там ние като по-непросветени ще черпим опит и вдъхновение.....
                            За "сламки" може да ползвате горепосочените партийни документи.Успех в начинанието!

Почитаеми, оptisprint teteven/Пламен/,

С риск да сбъднем пророчеството на г-жа Борисова и темата да стане с обем от 100 страници (след като се намесят "феновете" на Витан, без значение дали по темата или не), намирам за редно да Ви отговоря тук, а драгите модератори да преместят моето и Вашето мнение в темата "общи приказки".

Нямам честта да съм чел цитираните статии, но и не смятам за нужно да го правя. Защо? Защото е видно, че не живеем в самоорганизарано общество (те са били характерни за други исторически епохи) и няма как подобни групи от хора да "живеят дълго време по собствени правила", щом тези правила противоречат на "норми", с ранг на закон, примерно, и са част (групите) от по-голямото "глобално общество".

Липсата на готовност да приемем регулация на определени обществени отношения, каквито са тези, не придава качеството "фикция" на съществуващатата вече уредба.

Най-абсурдното за мен в цялата ситуация е, че "спорът" се вклини в "алкохолния казус" и там си остана.

А безопасността, още от времето на фестивала Златен кестен, та до днес, си е съществен фактор. Нали така?

За въпросите за регулацията и "промяната", съответна на новите положения, взаимното възпиране и т.н. можете да погледнете съседната тема, в която очевидно и други организатори са изразили позиция, доста сходна с тази на Витан.

Дали или не ще черпи някой вдъхновение от предложенията за изменение на правилника на веригата, ще видим скоро. Но това, че уредба съществува, няма връзка, с това дали ни харесва или не.
                            Последно редактирано от Vitan; 21-05-13, 18:05.

Коментар

Умния човек знае кога да спре.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз ставам ФЕН на ВИТАН.
                                Подкрепям го и ще съм зад всяка негова постъпка САМО АКО СЕ ПОЯВИ НА ЗВЕРИНО и ЛИЧНО ОБЯСНИ ЗАЩО ТОЛКОВА Е ПРОТИВ КОЕФИЦИЕНТА.
                                Иначе камъни.Мина едно перфектно състезание за което пак казвам съм благодарен на целия организационен екип.Особенно на Наско от Русе.Тоз дрегер го санувах.
                                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X