Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/
Свий
X
-
От: Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/
Някой който е снимал атрактивното преминаване на бай Коста на отвеса да сложи малко снимки, или по-добре клип.
Този човек показа желязна психика и умение за бързо реагиране при рязко сговняване на ситуацията.
Иначе добре си бяха измислили слизането-вързани за камиона отгоре, през полиспаст за да е леко на лебедката, спускане на задна лебедка. Грешката им беше, че се довериха на тънък колан за който беше вързана макарата на полиспаста. Колана не издържа на тежката машина, и се скъса точно когато предните гуми влязоха по отвеса. Машината тръгна да се обръща през преден капак, но навременното подаване на газ накара предницата да изпревари с малко задните колела(джипа се движи метър-два само на предни гуми, вертикален), и си падна отново на 4 гуми.
Абе клип трябва, с думи не може да се опише.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Светослав Христов - ден 1
Радослав Колев - ден 1
Костадин Георгиев - ден 1, мост, хоби зона
Още видео може да видите в канала на веригата: http://www.youtube.com/user/4x4ExtremeBulgaria
Коментар
-
Е,направо ме уби с снимката на пеперудата.Жестока е!!Първоначално публикуван от dembito Преглед на мнениеНяколко снимки и от мен.
[ATTACH=CONFIG]584438[/ATTACH]Последно редактирано от Стоян Францов; 20-05-13, 13:03.Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
-
Хм, нещо се е бъгнало, нямам идея що. Опит втори - това са 3 анимирани имиджа, всеки от по няколко кадъра /требе мърдат/. На превю, всичко е ОК.Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнениеСнимките нещо не се зарежат, ако можеш да ги оправиш. Имам тия кълбата, снимани от борд камера и по-късно ще ги кача, да видите какво е чувството на Здравко отвътре
Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
www.facebook.com/BgOffroadPhotographer
Коментар
-
Специалните награди на Лазарово 4х4 Екстрийм:
1. Георги Георгиев / Йонко Иванов, Бяла Слатина, 4-то място клас Хоби,
и
Светослав Христов / Георги Митрев, София, 4-то място клас Експерт
печелят участие без такса на Зверино 4х4 Екстрийм.
2. Костас / Димитрис, Гърция, 5-то място печелят масло и филтър за техния Звяр от сервиз Офроуд Тунинг София.
3. Здравко Дамянов / Цоньо Христов, Плевен, най-атрактивен екипаж печелят 7 дневна почивка в кк Слънчев бряг, хотел Шипка.
4. Първите три места (пилот и навигатор) в двата класа печелят безплатен, годишен абонамент за списание "Офроуд".Последно редактирано от Георги Василев; 21-05-13, 09:19.
Коментар
-
Супер състезание с много готини трасета и организация.Смятам че всички са доволни и щастливи.Жоро за пореден път доказа че го бива като много добър организатор.БРАВО ЖОРЕ.Супер готино си изкарах без значение проблеми или не.Надявам се цялата верига да продължи в този дух.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Състезанието беше супер ние от Плевенският екипаж №7 благодарим на Организатори,съдиии,спонсори и на съперниците в състезанието
NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор
Коментар
-
Уникално състезание се получи! Смятам че всички са доволни и щастливи! Изкарахме си страхотно !
Ето и от мен няколко погледа през моя обектив .....
Както са казали старите хора - " КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА СЕ НАДУШВАТ"
Тук вече сме разтавени по зоните, състезателите са тествани за АЛКОХОЛ и първите ги атакуват
Състезателния ден приключи ..... и разбира се идва ред на веселата част
Тук доброто настроение и музикално оформление бе от "TALASYM -team"
По препоръка на Витан/ка/, контрола с дрегера беше ДЕНОНОЩЕН !
Ето и някой от пробите
Ето и още някоя- друга снимка
Тук вече ми се замъгли обектива
Продължението ..... разбира се след като се вдигни мъглата
..... още ми е мъгляво ...
Поздрави на всички !Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
Mercedes Benz ML55 AMG
Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар