Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Лазарово 4х4 Екстрийм - 2013 /18-19 май/

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
    Голяма си драка,ей,не се спря!
    Чаро, тури му пепел.
    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
    0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
      Чаро, тури му пепел.
      Аз лично бих му/и/ турил и други неща не само пепел.
      0885 777 899

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
        Мисля че да(то ще си покаже).На Чаро зоновото каране му хареса и сега не се удържа(почвам да му търся v8ца) ти му търси два по сериозни деферинциала.
        Имам направо готова траялна машина за него ГОТОВА за бой .Сериозно.....!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
          Имам направо готова траялна машина за него ГОТОВА за бой .Сериозно.....!!!!!!!!!!!!
          Илияне бъркаш такива не му трябват.Трейл машините са друг модел.Можеби и затова неможем да го разберем
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Трябва да ми я дадеш да се пусна на Суходол (да я пробвам )да не му дойде много силна.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
              Илияне бъркаш такива не му трябват.Трейл машините са друг модел.Можеби и затова неможем да го разберем
              Или пък защото не четете...

Мнение на vatbali

Мисля че да(то ще си покаже).На Чаро зоновото каране му хареса и сега не се удържа(почвам да му търся v8ца) ти му търси два по сериозни деферинциала.

Изгубени в превода...

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
                Или пък защото не четете...

Изгубени в превода...
                Изгубен/а/, в космоса и много далеч от планетата Земя си ТИ...........???!!!!!???

Коментар

Изгубен/а/, в космоса и много далеч от планетата Земя си ТИ...........???!!!!!???
                  БАН трябва да забрани използването на повече от един въпросителен или възклицателен знак в изречение, че се получава двусмислие...

---------------

Нека да припомним темата: Лазарово 4х4 Екстрийм, че някак между капките мина информацията за наградите, които организаторите са приготвили...

Коментар

За да спрем вече за последно искам да запиша Витан в клас Експерт:

Витан /Самуил Велев - Тротинетка 4х4 Прототип (безплатно участие)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:kart1.jpg
Прегледи:1
Размер:109.4 КБ
ID:5482224

Ако продължавате ще ви изтрия мненията.

Коментар

Важно за Хоби и Хоби зоната - ще има препятствие за технично преминаване - познатата ви от миналата година и от Зверино люлка. Това препятствие ще носи 50 точки (половин екстремна зона). За да се зачете преминаването трябва и 4-те гуми да минат по цялата дължина на люлката.

За да няма съмнения ви показвам и два клипа. Първият е за коректно преминаване.

Този е за некоректно преминаване, джипът пада с две от колелата от люлката. На Зверино това се е брояло за преминаване, сега вече ще се санкционира.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                        Важно за Хоби и Хоби зоната - ще има препятствие за технично преминаване - познатата ви от миналата година и от Зверино люлка. Това препятствие ще носи 50 точки (половин екстремна зона). За да се зачете преминаването трябва и 4-те гуми да минат по цялата дължина на люлката.

За да няма съмнения ви показвам и два клипа. Първият е за коректно преминаване.

Този е за некоректно преминаване, джипът пада с две от колелата от люлката. На Зверино това се е брояло за преминаване, сега вече ще се санкционира.

Е тук вече ме пречупи да не мога да карам като на евро траял(освен ако имам право да слизам от джипа)за да си наглася гредите?

Коментар

Първоначално публикуван от vatbali Преглед на мнение
                          Е тук вече ме пречупи да не мога да карам като на евро траял(освен ако имам право да слизам от джипа)за да си наглася гредите?
                          Може да слезеш и да си ги нагласиш

Коментар

Вече денонощие и половина - никакво инфо! Да не ви издави пороя..?!! Всичко ОК ли е..?!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Вече денонощие и половина - никакво инфо! Да не ви издави пороя..?!! Всичко ОК ли е..?!
                              Не бе Марто,в Зоната на Здрача са,Бермудския триъгълник Бяла Слатина-Кнежа-Лазарово,те там интернет не вирее.
                              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                              0885 660 613

Коментар

Току що се прибрахме от там. Има всичко от-до+ прекрасна бирария. Дано скоро да сложат мнооого снимки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X