Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
    Е има още доста да покараме до тогава.

Само на мен ли ми се струва че наще зони дето ги караме нямат нищо общо с тези.Не видях багер на клипа.Нямаше и непревземаеми зони със огромни гуми.Може би организаторите трябва да правят зони за преминаване без багери.....
    ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
      Мисля че рано или късно траяла в България ще се кара само на зони.
      Зони като тази в Разград във която караха и трите класа,зони в които няма големи предпоставки
      за чупене а да се кара с акъл.
      Дифинирай -
      каране със акъл.Особено на гумите които беше наредил

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
        Само на мен ли ми се струва че наще зони дето ги караме нямат нищо общо с тези.Не видях багер на клипа.Нямаше и непревземаеми зони със огромни гуми.Може би организаторите трябва да правят зони за преминаване без багери.....
        Мисля че това визираше Илиян, зоните да са превземаеми и да не са като зоната с гумите.

Коментар

Мисля че това визираше Илиян, зоните да са превземаеми и да не са като зоната с гумите.
          Да прав си .Не искам да оставате със впечатлнието че се мъча да ви давам акъл.Просто споделям като на приятелМоже би зони без трактор багер ще са по интересни за състезателите.

Коментар

Ден 1

Последно редактирано от Стоян Францов; 02-11-13, 08:47.

Коментар

Какво им беше на гумите ?А изобщо на трасето.Знам какво ще кажите (но преди да го кажите)Щом Светлъо със тази чорупка се справи (и то перфекно)гледайте от не го и се учете.Стига с това трасето такова,трасето ... Ще се по третя Не само да имаш джип -трябва и акъл.Повечето се кара педала в дюшемето и каквото стане.За мен целия шампионат беше супер.

Коментар

Прав си донякъде......Ама колкото клипове гледах на евротраяла никъде не видях такива гуми за препятствие.Нали се със евротраяли си мерим карданите.....А за преставянето на Светльо мога да кажа ЕВАЛА.Шампионата и на мен ми харесва само трябва да се доиспипат някои работи.Да сме живи и здрави и догодина пак да покараме.

Коментар

Малкият принос на www . photokp . com - Кирил Панайотов | Константин Кирилов към състезанието :

Наслаждавайте се ...

Благодарим на Орга тийм-а за указаната възможност ...
                  siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
                    Малкият принос на www . photokp . com - Кирил Панайотов | Константин Кирилов към състезанието :

Наслаждавайте се ...

Благодарим на Орга тийм-а за указаната възможност ...
                    Браво Косьо ! Много добър клип ! Благодаря !
                    Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                    Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                    Mercedes Benz ML55 AMG
                    Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Ден 2

Последно редактирано от Стоян Францов; 03-11-13, 11:32.

Коментар

Ден 2

Браво ! Още два добри клипа !
                        Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                        Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                        Mercedes Benz ML55 AMG
                        Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Прав си донякъде......Ама колкото клипове гледах на евротраяла никъде не видях такива гуми за препятствие.Нали се със евротраяли си мерим карданите.....А за преставянето на Светльо мога да кажа ЕВАЛА.Шампионата и на мен ми харесва само трябва да се доиспипат някои работи.Да сме живи и здрави и догодина пак да покараме.
                          По добре гуми отколкото камани (на гумата оставаш лебетка и излизаш)а на камака хвъркат кардани...... Ти забележи клиповете по горе все едно че неси в БГ(ако нямяше публика в трасето).Браво страхотни клипове
                          Последно редактирано от vatbali; 03-11-13, 19:02. Причина: допълване

Коментар

Дифинирай -
                            каране със акъл.Особено на гумите които беше наредил
                            Исках да се направят повече зони като тази "евротраял",примерно:
                            Вярно е,че тежките зони са предпоставка за счупване и тягостно протичане на състезание не съм им превърженик зоната с
                            гумите да е два или три пъти по широка зона и да има повече и разнообразни врати за тези които им стиска да карат а
                            тези които нямат възможност и не им стиска пак да си имат финал на зоната но с по малко точки в нея.
                            Друго важно което ще е хубаво да се случи е да се съкрати времето за преминаване в лесните зони или така наречените евротраял зони
                            защото сега карахте по 10мин. в зоната а трябва да се кара за 5мин. и когато коефициента на трудност в зоната е малко по-голям,
                            да видиш няма ли да излизате доста изпотени и със здрави машини?

Коментар

Меха тия камъни ти се видяха много леки на клипа,ама виж машините ,които карат.Сигурно и на тях щяхте да се озорите/изкъртите/ .И според мен гумите са за предпочитане -по малко чупят машините.
                              Друг е въпроса ,че трябва /както многократно съм писал/ трасетата да се съобразят с класата на машини и състезатели или примерно най-трудните елементи да могат да се заобикалят,както казва Илиян.

Стоянчо,не е лоша идея хобито да е на зони/ама не такива като на клипа/,а като за хоби.
                              Май е време да преместим тези приказки в нова тема,нека и състезателите кажат своето мнение,нека и да обсъдим размера на гумите в хоби,плюсове и минуси на сегашните правила,степен на трудност и т.н.
                              Всъщност то си имаше тема,нека преместим последните разисквания и продължим дискусията в нея !
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                                Друго важно което ще е хубаво да се случи е да се съкрати времето за преминаване в лесните зони или така наречените евротраял зони
                                защото сега карахте по 10мин. в зоната а трябва да се кара за 5мин. и когато коефициента на трудност в зоната е малко по-голям,
                                да видиш няма ли да излизате доста изпотени и със здрави машини?
                                Траял за време(връщаш се на зад)нали затова е зони да се покаже майсторско каране.Самият ти видя на Златна Панега (миналата година ).

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X