Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Разград 4х4 Екстрийм" на 26 и 27 Октомври 2013

http://www.youtube.com/watch?v=lSPeZ...ature=youtu.be
    Още малко
    0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от nikiib Преглед на мнение
      Ники, какъв е този частен клип? Нещо не се отваря.
      ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
      ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
      0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
        Ники, какъв е този частен клип? Нещо не се отваря.
        Ще го оправя
        0897/833 689 - Николай Божков

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
          Получи се подобаващо закриване на веригата. Аз съм много доволен!
          Бонусът за влизане първи и втори в зона има своят дълбок смисъл, а не съм си го изсмукал от пръстите. Просто някои от организаторите на състезания държат лично да минат по трудния път
          Малко късно но и аз искам да кажа няколко думи.Не само ти си много доволен Жорка.Получи се едно уникално шоу от което всички ние които присъствахме останахме много много доволни и не съжаляваме, че минахме толкова километри за да участваме.Искам да изкажа благодарност на всички организатори които с много труд направиха този празник за нас и за зрителите.Това беше едно истинско ТРОФИ което чакаме отдавна.Благодаря ви за всичко колеги.Поздрави ОГИ.

Коментар

Първоначално публикуван от samokovgeo Преглед на мнение
            Малко късно но и аз искам да кажа няколко думи.Не само ти си много доволен Жорка.Получи се едно уникално шоу от което всички ние които присъствахме останахме много много доволни и не съжаляваме, че минахме толкова километри за да участваме.Искам да изкажа благодарност на всички организатори които с много труд направиха този празник за нас и за зрителите.Това беше едно истинско ТРОФИ което чакаме отдавна.Благодаря ви за всичко колеги.Поздрави ОГИ.
            Искаш да кажеш ТРАЯЛ . Ами в тая посока ще се развиват трасетата, колкото повече каране толкова по-добре

Коментар

А как ви се стори идеята за зони на хобито,хареса ли ви и как беше трудността?
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                И за Хоби и за Ентусиаст трябва да има зони,нали е траялно състезание.Иначе за 10-20 минути караш и след това търкаш кълки.Естествено това ще затрудни организаторите,но нали трябва да се върви напред.И зони с правила на Евротраял трябва да има,за да почне повечко да се мисли и да се изграждат стратегии.Мнението е лично и не обвързва никого.
                Нека силата да бъде с нас!
                Suzuki Grand Vitara
                +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Искаш да кажеш ТРАЯЛ . Ами в тая посока ще се развиват трасетата, колкото повече каране толкова по-добре
                  Това с повечкото каране ми харесва.Не за критика,просто видя ми се много малко карането.3а 3-4 минути се минава трасето,после зоните за по още пет и излиза,15 минути за цял ден.Говоря за Ентусиаст.
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                    Това с повечкото каране ми харесва.Не за критика,просто видя ми се много малко карането.3а 3-4 минути се минава трасето,после зоните за по още пет и излиза,15 минути за цял ден.Говоря за Ентусиаст.
                    На този клас тепърва ще се обръща по-сериозно внимание. Според мен има много бъдеще в него, на Зверино беше леко кръгче, тук нещата леко ги затруднихме, като станат зоните 4-5 както на Хоби ще има и доста повече каране на ентусиастите. Забележи, че на Зверино почти нямаше снимки на Ентусиасти, а виж тук ....

Коментар

Добра. Да. Достатъчна.
                      Хубаво беше, браво на организаторите!
                      Георги Донев, 0889 437 687
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

А само зони без затворено трасе /визирам хобито/ ?
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Коментар

Нали хоби ще стане майсторски клас и трасето трябва да отпадне......

Коментар

А само зони без затворено трасе /визирам хобито/ ?
                              Мисля че рано или късно траяла в България ще се кара само на зони.
                              Зони като тази в Разград във която караха и трите класа,зони в които няма големи предпоставки
                              за чупене а да се кара с акъл.

Коментар

Е има още доста да покараме до тогава.

Последно редактирано от Стоян Францов; 01-11-13, 19:14.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X