Тази година Novi Iskar Trophy Challenge ще се проведе на 21,22,23 септември.Въпроси и предложения относно състезанието-пишете тук!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Novi Iskar Trophy Challenge 2012
Свий
X
-
От: Novi Iskar Trophy Challenge 2012
Браво за инициативата! Подкрепям с 2 ръце, радва ме това, че се говори вече за 3 дена. Аз лично бях много доволен от Novi Iskar Trophy Challenge 2011 и ще направя всичко възможно да участвам и тази година. Като предложение, единствено да се направи по-трудно трасе, като се запази перфектния роад-бук и дължината на трасето за деня. УспехRB Patrol Team
-
Пиши ни в списъка ,че трябва да го печелим този път
...колкото до състезанието - всичко беше перфектно ,но нямаше смисъл да караме толкова дълго по реката ( имаше екипажи ,които си караха извън коритото ,като това не можеше да се отчете от GPS-са тъй като разстоянието беше някакви 2 - 3 метра ,а ние да късаме гуми и да удряме дифовете по камънаците в реката следвайки роуд бука) .Специалните участъци си бяха ОК само 2-ри трябваше да е малко по лек , за да не се получава като на Лазарово - състезание за най бърза лебедка.Също ако може да се промени и системата за оценяване - за всеки ден от състезанието да се засича време и да има отделно класиране и накрая сбора от времената от трите дни да излъчи победителя в генералното класиране .Влади ,както и да го направите състезанитето ще дойдем и ще караме защото това е най доброто трофи в България !!!
Асене ,сега с тия мощни Скайлайнски двигатели не можем ви стигна бре
...
VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Aаа моля моля сега да си сменяме двигателите ли,че вие на миналогодишното състезание ходихте за гъби билки и разни физиологични нужди по време на състезанието за тази година си купете каквото ви трябва ходете до едното място и старт.Като гледам и с тоз двигател се справихте прекрасно друг не ви трябва. Поздрави и до нови срещи дано да са скороПървоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеАсене ,сега с тия мощни Скайлайнски двигатели не можем ви стигна бре
...
Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Евгени ще се радвам да покараме заедно на Нови Искър !Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеAаа моля моля сега да си сменяме двигателите ли,че вие на миналогодишното състезание ходихте за гъби билки и разни физиологични нужди по време на състезанието за тази година си купете каквото ви трябва ходете до едното място и старт.Като гледам и с тоз двигател се справихте прекрасно друг не ви трябва. Поздрави и до нови срещи дано да са скоро
VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
С Ник Николов се видяхме и той ми разказа, разбрахме се да се чуем другата седмица.Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнениеДнес с кметицата на Нови Искър си говорихме за състезанието, тя даде интересни предложения. Ако искаш утре да се видим при Евгени да ти ги разкажа.0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Трасето ще бъде по-трудно Асенчо, обещавам!Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеБраво за инициативата! Подкрепям с 2 ръце, радва ме това, че се говори вече за 3 дена. Аз лично бях много доволен от Novi Iskar Trophy Challenge 2011 и ще направя всичко възможно да участвам и тази година. Като предложение, единствено да се направи по-трудно трасе, като се запази перфектния роад-бук и дължината на трасето за деня. Успех0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
Добре си дошъл Яца!Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнениеВлади тая година идвам и аз витарката е готова[ATTACH=CONFIG]422515[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]422516[/ATTACH]0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
-
владе ако кажеш че трасето ще е трудно и найстина интересно обещавам да участвам.Както се вижда само на лазарово и самоков ще има траяли тогава учакваме да има интересни места при теб.Само си подобри поддръжката за закъсали участници в трасето.https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
АААА не си познал , в Самоков трялите свършиха . Мисля ,че се заформя трофи шампионат и няма как да се делим.Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениевладе ако кажеш че трасето ще е трудно и найстина интересно обещавам да участвам.Както се вижда само на лазарово и самоков ще има траяли тогава учакваме да има интересни места при теб.Само си подобри поддръжката за закъсали участници в трасето.
Коментар
-
Aбе то ще е интересно и трудно,ама ако ми дойдеш пак с толкова широки мостове трябва да се разбираш нещо с горскитеПървоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнениевладе ако кажеш че трасето ще е трудно и найстина интересно обещавам да участвам.Както се вижда само на лазарово и самоков ще има траяли тогава учакваме да има интересни места при теб.Само си подобри поддръжката за закъсали участници в трасето.
,аз отговорност не поемам!
0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар