Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НОВА ЧЕРНА 2012
Свий
X
-
От: НОВА ЧЕРНА 2012
Две малко закъснели снимки.
Финиширането на Тойотата номер 140 от Русе
И разбор на двата състезателни дни в Търновската група с "елементи" от Стара Загора
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Отново отличен за оператора и уловените кадри.Дори има преминаването на част от трасето на двамата ентусиасти от кашишкия полк .Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
Благодарим ти Тоше!Винаги си добре дошъл при нас.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Чаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Ходих отново до Нова Черна и се върнах с над 100 кила ароматни кайсии.
Не ме карайте да черпя, щото вече съм пробвал веднъж-много е гадно, та съм се заклел да не повтарям...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Лъже,лъже,не бяха 100кг.,та той изяде още 20кг.,ама дали се е прибрал без да спира за ср...е,историята мълчиПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Не ме карайте да черпя, щото вече съм пробвал веднъж-много е гадно, та съм се заклел да не повтарям...
!
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Бе той и на мен обеща ама от късните че те били по ароматни.Пък ти ще почерпиш да видим у Шумен как преработвате тази сурувина.И другия път си наемай шофьор като идеш насам .Извинения няма да се приемат.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧаро ми беше обещал кайсии за ракия като компенсация за нещо си там, и днес си изпълни обещаното. Не,ч е някога съм се съмнявал де, но да го кажа публично.
Не ме карайте да черпя, щото вече съм пробвал веднъж-много е гадно, та съм се заклел да не повтарям...ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Даааааа пък аз се чудя що някъкви си мижави 30км се минават за 2часа......Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеЛъже,лъже,не бяха 100кг.,та той изяде още 20кг.,ама дали се е прибрал без да спира за ср...е,историята мълчи
!

ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Коментар
-
Е, ти си нямаш работа! Не му стига диарията, ами сега кой знае какво ще го застигне, като му казваш да почерпи....Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеБе той и на мен обеща ама от късните че те били по ароматни.Пък ти ще почерпиш да видим у Шумен как преработвате тази сурувина.И другия път си наемай шофьор като идеш насам .Извинения няма да се приемат.
Коментар
-
Снимки и компромати аз поне нямам.Присъствах само на шоуто на Тошко,а докато си отида до вкъщи и се върна съм изтървал по-голямото......Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнениеМай е имало продължение на състеэанието,моля эа малко снимки.
Голям звяр са направили.Невероятно проходим с огромни ходове и много мощ.Ще видиш на Сливен какво може.На моменти си мислех,че там където пробва няма минаване,а се оказа,че минава без особени проблеми.Моят белият няма да може да се конкурира с него,или поне така си мисля.Бъдещето ще покаже.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Не забравяй,че твоя белия го победи този звяр на Лазарово!Аз видях само последствията от търкалянето в гаража.Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеСнимки и компромати аз поне нямам.Присъствах само на шоуто на Тошко,а докато си отида до вкъщи и се върна съм изтървал по-голямото......
Голям звяр са направили.Невероятно проходим с огромни ходове и много мощ.Ще видиш на Сливен какво може.На моменти си мислех,че там където пробва няма минаване,а се оказа,че минава без особени проблеми.Моят белият няма да може да се конкурира с него,или поне така си мисля.Бъдещето ще покаже.2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Я се стегни малко. Тя и тополата е голяма-ама плод нераждаПървоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеСнимки и компромати аз поне нямам.Присъствах само на шоуто на Тошко,а докато си отида до вкъщи и се върна съм изтървал по-голямото......
Голям звяр са направили.Невероятно проходим с огромни ходове и много мощ.Ще видиш на Сливен какво може.На моменти си мислех,че там където пробва няма минаване,а се оказа,че минава без особени проблеми.Моят белият няма да може да се конкурира с него,или поне така си мисля.Бъдещето ще покаже.
.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар