От: Networx 2013 - Offroad маратон 8-10 ноември- рали & супер трофи
не се плаша и на място ще я платим
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Networx 2013 - Offroad маратон 8-10 ноември- рали & супер трофи
Свий
X
-
Пламене, нее суха само дето калта е повече от рибата.Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнениеАко пета контрола/рибарниците/ са сухи като миналата година........
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
Медийно представяне на състезанието:
http://www.youtube.com/watch?v=gv3Tzb4jQXk&sns=fb
http://www.dobrichonline.com/?com=news&cid=20256TT-Tuning Team
АСК Добрич
Коментар
-
За съжаление няма, а и никъде по пътя ви в близост няма. Най- куриозното е, че и ние снощи докато проверявахме трасето останахме без гориво, та идваха да ни спасяват.Първоначално публикуван от РОСЕН РАЙЧЕВ Преглед на мнениеНа сервизната зона има ли бензиностанция
Точно такава беше идеята, взаимствана от Косьо, даже 4 групи, за да се избегнат евентоалните тапи на първите SS- и, но не се прие, така, че може би някой друг път.Първоначално публикуван от koko_np Преглед на мнениеДа де Таргов, ама на Шумен бяхме разделени на 3 групи които тръгваха в различни посоки, карайки по 3 различни пътни книги за съответния ден!Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Окончателната дължина на трасето на ралито е 273 км, а на трофи клас А2- 99км. Поне да си покарате на воля
.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
Виждал съм всякакъв начин на завземане и изораване на горски и полски пътища, ама такова за първи път видях. Да си заградиш нивата с пътя по диагонала му, че и врата да сложиш в нищото и обърната на никъде. Ралито ще го видят отблизо, даже до събота може колците да са набити:Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
А1-?Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеОкончателната дължина на трасето на ралито е 273 км, а на трофи клас А2- 99км. Поне да си покарате на воля
.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Вижда се, че е работил ямкокопателя т.е. това е бъдеща овощна градина, по изискванията на ЕС овощните градини които се правят по програма трябва да бъдат и оградени.
Поне аз така предполагам и н мога да съм сигурен, догодина ще се види
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Коментар
-
Събота някой колец може да даде фира, така че да не бърза да ги набиваПървоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеРалито ще го видят отблизо, даже до събота може колците да са набити:
В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
TLC-80 1HD-FT
Коментар
-
А защо реши, че собственикът е превзел пътя, може пътят да му е превзел нивата.Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнениеВиждал съм всякакъв начин на завземане и изораване на горски и полски пътища, ама такова за първи път видях. Да си заградиш нивата с пътя по диагонала му, че и врата да сложиш в нищото и обърната на никъде.
Ако си прав обаче, с една малка жалбичка и в едномесечен срок сам ще си я премести, ако ли не принудително ще я съборят.
Коментар
-
Сега прочетох цялата тема и се опитах да намеря някакъв график и местата на които ще се случват прегледи и стартове , освен , че старта на А1 щял да бъде на Пиргово на "една полянка" друго нищо конкретно не намерих . Остават броени дни и мисля че би било добре да се публикува информация за тези неща , както и координати на интересните и безопасни места за гледане
п.с. И си мисля , че е добре да има важна тема която е заключена и там да е сложена тази информация а не да се налага да рови човек над 10 страници с бъзици , закачки и сърдитни като в детската градина , само за да види списък с участници , правилник или пък график на мероприятиетоПоследно редактирано от 75 turbodelta; 05-11-13, 09:41.2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Браво много точно казаноПървоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеСега прочетох цялата тема и се опитах да намеря някакъв график и местата на които ще се случват прегледи и стартове , освен , че старта на А1 щял да бъде на Пиргово на "една полянка" друго нищо конкретно не намерих . Остават броени дни и мисля че би било добре да се публикува информация за тези неща , както и координати на интересните и безопасни места за гледане
п.с. И си мисля , че е добре да има важна тема която е заключена и там да е сложена тази информация а не да се налага да рови човек над 10 страници с бъзици , закачки и сърдитни като в детската градина , само за да види списък с участници , правилник или пък график на мероприятието
Коментар
-
Браво за своевременната намеса на главния организатор Наско ! Извинявам се ако съм засегнал някого , но като фен и зрител на мероприятието на мене ми беше трудно да се ориентирам къде какво а да не говорим за хората от друг град !2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Коментар
-
Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнениеСега прочетох цялата тема и се опитах да намеря някакъв график и местата на които ще се случват прегледи и стартове , освен , че старта на А1 щял да бъде на Пиргово на "една полянка" друго нищо конкретно не намерих . Остават броени дни и мисля че би било добре да се публикува информация за тези неща , както и координати на интересните и безопасни места за гледане
п.с. И си мисля , че е добре да има важна тема която е заключена и там да е сложена тази информация а не да се налага да рови човек над 10 страници с бъзици , закачки и сърдитни като в детската градина , само за да види списък с участници , правилник или пък график на мероприятиетоЯвно не си чел внимателно стр. 8 пост 155Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнениеА сега малко по сериозно.
Старта на трофито но само на А-1 ще бъде ТОЧНО в 9,00 часа на една поляна близо до с. Пиргово GPS координати С43*43,839 И025*52,340.
Техническия преглед ще започне в 8,00 часа на същото място и ще бъде проведен от Чавдар Владимиров.
В 8,30 часа ще се теглят стартовите номера.
. Да на "една полянка" ама с координати за които ти питаш и доста друга важна информация.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.
Коментар