Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Networx 2013 - Offroad маратон 8-10 ноември- рали & супер трофи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Networx 2013 - Offroad маратон 8-10 ноември- рали & супер трофи

Номер 15 от А2 - Иво Павлов ще стартира с навигатор: Кристиян Недялков

Коментар

Явно ти не си чел внимателно поста ми и не си разбрал какво имах предвид ,като споменах , че би било добре да има важна тема със всичката важна информация а не човек да трябва прочете 11 страници тема
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

•Балансиране на автомобила, като навигатора е стъпил (качил) от външната страна: – 60 минути. Балансирането (осигуряването) на автомобила при наклони става само с предпазан колан с дължина над 3м.
        Задължително ли е осигуровката да е колан? Приготвил съм си друго та за това питам,да не ме изненадате в гръб.

Чл.24. (1) Ако организатора е обявил време за Край на състезателният ден и затваряне на етапите, в който над 50% от стартиралите екипажи не успеят да се включат, то това време може да бъде удължено от директора на състезанието по решение на спортните комисари.
        (2) Това решение по възможност трябва да се сведе до знанието на състезателите чрез контролите по трасето.
        С колко ще бъде удължено това време /30мин. ,1час, 2 часа/ защото с това може да се промени програмата на състезанието а и си има друга част от правилника която урежда нещата.
        Край на състезателният ден и затваряне на етапите: Конкретен час, който се задава от организаторите на състезанието и в който се затварят етапите. След този конкретен час екипажите които не са финширали се счита, че не са завършили състезателният ден и са приключили на последната взета от тях контрола, при което се налагат предвидените наказания.
        Незавършване на състезателен ден. Когато екипажът се откаже или не пресече финала в рамките на определеното време за край на състезателният ден, тогава времето му за преминаване е 60 минути плюс времето от класирането на последния завършил същия състезателен ден от същия клас (вкл. наказанията). Към това време се добавят и наказанията на екипажа.

За класирането никъде не видях как се уреждат нещата ако времената и точките са еднакви а единия автомобил е с много по малка кубатура от другия. Това живо ме интересува защото така или иначе нямаме разделение по кубатура ,поне нещо да регламентира казуса.

П.П. Видях го извинете.
        Чл.51. В случай на еднакво крайно класиране, предимство има автомобилът с по – малък обем на двигателя .
        Кое от двете е вярното?
        Чл.31. Задължително оборудване на състезателните автомобили: пожарогасител/и (мин. 2кг.)
        за всички автомобили за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ годни пожарогасители. Такива под 3кг и без стикер за годност, не се признават! Компромиси няма да се правят!
        И последно за сега
        (3) Навигатора има право да се движи пеша по трасето и да помага на пилота, но на старта, финала, отделните контроли, трябва да бъде в автомобила (с каска и колан)
        Това нали не значи ,че може през другото време ако е вън от автомобила е позволено да се сваля каската?Свалянето на каската дали означава отказване?
        Последно редактирано от banjo; 05-11-13, 18:27.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Я виж Ти ....Аз пък си мислех , че трасето трябва да е тайна .....ГОЛЯМА... Пусни и останалото ,че поне Наско да не се мъчи да прави пътни книги.Ще раздаваме таблети с клипчета и готово..
          Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
          "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

Оригинален както винаги... Добре, махам клиповете. Който гледал - гледал

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
              Оригинален както винаги... Добре, махам клиповете. Който гледал - гледал
              Аа не. Я ги върни, че пак ще има недоразумения. Неможе едни да гледат, други не.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ще ги редактирам като оставя само интересните моменти и ще ги кача отново

Коментар

Както каза Пламен Тенев, който иска да е шампион трябва да кара, да се докаже! Колкото и да се опитват да те прецакват, ако си добър, няма как да стане, няма кофти съдии, няма кофти правила.
                  Колкото до "banjo" ... просто карай, навигирай, организирай ... докажи се
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
                    Явно ти не си чел внимателно поста ми и не си разбрал какво имах предвид ,като споменах , че би било добре да има важна тема със всичката важна информация а не човек да трябва прочете 11 страници тема
                    Много добре прочетох и схванах поста ти но много те моля да уважаваш труда на тези които се опитваме да изкараме някой лев за семействата си на работа, да караме по стотина километра черно на ден за да правим трасета за състезанието и когато се приберем най после в къщи вместо да обърнем внимание на хората до нас искаш да седнем пред компа и да пишем. Ако ти не знаеш да ти кажа, че сме двама. Що не дойдеш да помагаш вместо да критикуваш.
                    Последно редактирано от ДСВ; 05-11-13, 21:19.
                    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
                      Много добре прочетох и схванах поста ти но много те моля да уважаваш труда на тези които се опитваме да изкараме някой лев за семействата си на работа, да караме по стотина километра черно на ден за да правим трасета за състезанието и когато се приберем най после в къщи вместо да обърнем внимание на хората до нас искаш да седнем пред компа и да пишем. Ако ти не знаеш да ти кажа, че сме двама.
                      О аз се извиних ако съм засегнал някого и не смятам , че съм казал нещо нередно така , че съвестта ми е чиста ! Мисля , че е съвсем нормално да има тема с важна информация за събитието , която да е достъпна за всички които биха искали да посетят събитието ! И моля те не ми се изкарвай толкова изстрадал и ощетен от организацията на това състезание все пак там си по своя воля и не мисля , че има някой тук които да не уважава трудът ви !
                      п.с. За мен темата е приключена защото темата с информацията вече е факт благодарение на най ангажираният човек Наско за което му благодаря а пък без да ми се обиждаш с това твоето тънко-обидчиво поведение тука стана малко като детска градина "Калина-Малина"
                      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Последно редактирано от tk3c-pyce; 06-11-13, 12:42.

Коментар

След малко ще кача още интересни моменти от ралито. Днес го завършихме. Има доста места, където удрям на прекъсвач на последна скорост

Коментар

Понеже не мога да пиша в страницата с важна информация, искам да предупредя навигаторите на А-1 да си вземат рибарските ботуши.
                            ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                            ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                            0896 846 246

Коментар

Някаква логистична подкрепа за "снимащите братя и сестри" ще има ли?
                              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                                Някаква логистична подкрепа за "снимащите братя и сестри" ще има ли?
                                Да, ще организираме нещо. В петък около обяд ще има пресконференция. Вечерта на брифинга ще направим и организация за журналистите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X