За съжаление няма, а и никъде по пътя ви в близост няма. Най- куриозното е, че и ние снощи докато проверявахме трасето останахме без гориво, та идваха да ни спасяват.
Да де Таргов, ама на Шумен бяхме разделени на 3 групи които тръгваха в различни посоки, карайки по 3 различни пътни книги за съответния ден!
Точно такава беше идеята, взаимствана от Косьо, даже 4 групи, за да се избегнат евентоалните тапи на първите SS- и, но не се прие, така, че може би някой друг път.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Виждал съм всякакъв начин на завземане и изораване на горски и полски пътища, ама такова за първи път видях. Да си заградиш нивата с пътя по диагонала му, че и врата да сложиш в нищото и обърната на никъде. Ралито ще го видят отблизо, даже до събота може колците да са набити:
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Вижда се, че е работил ямкокопателя т.е. това е бъдеща овощна градина, по изискванията на ЕС овощните градини които се правят по програма трябва да бъдат и оградени.
Поне аз така предполагам и н мога да съм сигурен, догодина ще се види
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
Виждал съм всякакъв начин на завземане и изораване на горски и полски пътища, ама такова за първи път видях. Да си заградиш нивата с пътя по диагонала му, че и врата да сложиш в нищото и обърната на никъде.
А защо реши, че собственикът е превзел пътя, може пътят да му е превзел нивата.
Ако си прав обаче, с една малка жалбичка и в едномесечен срок сам ще си я премести, ако ли не принудително ще я съборят.
Сега прочетох цялата тема и се опитах да намеря някакъв график и местата на които ще се случват прегледи и стартове , освен , че старта на А1 щял да бъде на Пиргово на "една полянка" друго нищо конкретно не намерих . Остават броени дни и мисля че би било добре да се публикува информация за тези неща , както и координати на интересните и безопасни места за гледане
п.с. И си мисля , че е добре да има важна тема която е заключена и там да е сложена тази информация а не да се налага да рови човек над 10 страници с бъзици , закачки и сърдитни като в детската градина , само за да види списък с участници , правилник или пък график на мероприятието
Последно редактирано от 75 turbodelta; 05-11-13, 08:41.
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
Сега прочетох цялата тема и се опитах да намеря някакъв график и местата на които ще се случват прегледи и стартове , освен , че старта на А1 щял да бъде на Пиргово на "една полянка" друго нищо конкретно не намерих . Остават броени дни и мисля че би било добре да се публикува информация за тези неща , както и координати на интересните и безопасни места за гледане
п.с. И си мисля , че е добре да има важна тема която е заключена и там да е сложена тази информация а не да се налага да рови човек над 10 страници с бъзици , закачки и сърдитни като в детската градина , само за да види списък с участници , правилник или пък график на мероприятието
Браво за своевременната намеса на главния организатор Наско ! Извинявам се ако съм засегнал някого , но като фен и зрител на мероприятието на мене ми беше трудно да се ориентирам къде какво а да не говорим за хората от друг град !
2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg
А сега малко по сериозно.
Старта на трофито но само на А-1 ще бъде ТОЧНО в 9,00 часа на една поляна близо до с. Пиргово GPS координати С43*43,839 И025*52,340.
Техническия преглед ще започне в 8,00 часа на същото място и ще бъде проведен от Чавдар Владимиров.
В 8,30 часа ще се теглят стартовите номера.
Явно не си чел внимателно стр. 8 пост 155. Да на "една полянка" ама с координати за които ти питаш и доста друга важна информация.
ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
0896 846 246
Коментар